EFI lansează noul server Fiery pentru echipamentul de imprimare Xerox® iGen® 5

Electronics For Imaging, Inc. a anunțat disponibilitatea noului panou frontal digital EFI™ Fiery® ( DFE), dezvoltat pentru echipamentul Xerox® iGen® 5.

Noul Fiery DFE este compatibil cu tehnologia de imprimare White Dry Ink lansată de Xerox pentru cea de-a cincea stație de printare, opțională, a echipamentelor iGen® 5.

Cerneala White Dry Ink permite adăugarea unor efecte speciale de imprimare, cum ar fi detalii în relief, text pe materiale din vinilin sau imagini în nuanțe opace de alb pe un fundal negru.

Fiery DFE facilitează gestionarea acestui tip de cerneală pe parcursul întregului flux de lucru. Fiery ImageViewer, care face parte din pachetul inclus Fiery Graphic Arts, Ediție Premium, le permite utilizatorilor să vizualizeze procesul de separare a cernelii în fișierul raster pentru a împiedica inadvertențele și a reduce pierderile.

Noul Fiery DFE are la bază platforma hardware Fiery NX Premium și dispune de îmbunătățiri care permit dublarea vitezei de procesare. Platforma include noua Fiery Command WorkStation®6, cea mai populară interfață de gestionare a aplicațiilor de imprimare din industrie.

Serverul dezvoltat de EFI pentru Xerox® iGen® 5 asigură un control îmbunătățit al culorilor, inclusiv posibilitatea de a suprapune până la 127 de puncte de culoare per coală.

Parteneriatul cu EFI îi va permite companiei Xerox să își valorifice gama de cerneluri speciale pentru a extinde seria aplicațiilor care pot fi produse prin intermediul echipamentului Xerox® iGen® 5.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide