Epson se adaptează activităților remote prin lansarea noilor echipamente SureColor® T-Series

Epson a lansat trei imprimante care fac parte din gama SureColor® T-Series destinată producției CAD entry- și mid-level de materiale grafice wide-format.

Noua imprimantă desktop SureColor T2170 de 24 inchi se alătură echipamentelor SureColor T3170 și SureColor T3170x pentru asigurarea materialelor necesare spațiilor de lucru restrânse și birourilor celor care lucrează de acasă, oferind performanță tehnică ridicată și volume mari de producție.

În ceea ce privește grupurile de lucru mici sau medii, noile SureColor T3475 (24 inchi) și SureColor T5475 (36 inchi) înlocuiesc modelele mai vechi SureColor T3470 și SureColor T5470 pentru a asigura o productivitate ridicată datorită noilor cartușe a căror capacitate a fost mărită la 700 ml. Epson oferă astfel o soluție pentru munca de acasă, folosind o tehnologie cu beneficii dovedite la care se adaugă și capetele de printare Epson PrecisionCore® MicroTFP, care permit redarea detaliilor fine. Aceste noi modele sunt destinate imprimării de materiale gata de livrare pentru domenii precum arhitectura, construcțiile sau învățământul.

Datorită capetelor de imprimare PrecisionCore MicroTFP, imprimantele produc materiale grafice la un nivel înalt al calității. SureColor T2170 este capabilă să imprime un material în format A1 în mai puțin de 43 de secunde, pe când SureColor T3475 și SureColor T5475 printează același material în mai puțin de 25 de secunde. În plus, gama SureColor T-Series utilizează cerneala pe bază de pigmenți UltraChrome® XD2 cu uscare instantanee, care este ideală pentru producția de schițe și postere. Noile echipamente sunt intuitive datorită ecranului tactil color LCD de 4,3 inchi, dar și funcției Wi-Fi Direct®, ceea ce înseamnă că imprimarea se poate iniția direct de pe smartphone-urile sau tabletele aflate în același birou.

Noile SureColor T2170 (749 $ preț maxim recomandat), SureColor T3475 și SureColor T5475 (2,295 $ preț maxim recomandat) sunt disponibile în Europa începând cu luna aceasta.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide