Mutoh lansează două sisteme noi de imprimare pentru formate de mari dimensiuni

Mutoh – producătorul japonez de echipamente pentru print de format mare – a lansat imprimantele Xpert-Jet 1641 SR și Xpert-Jet 1682 SR, destinate în mod special industriei de semnalistică.

Ambele echipamente suportă substraturi de imprimare cu lățimea de 162 cm și utilizează noua gamă de cerneluri MS-41. În timp ce Xpert-Jet 1641 SR este echipat cu capete de imprimare pentru print în patru culori, Xpert-Jet 1682 SR funcționează cu capete pentru tipar în șapte culori (CMYK + Lc, Lm, Lk).

Cele două sisteme de imprimare cu alimentare în rolă, care sunt succesoarele modelelor Value-Jet 1624 X și Value-Jet 1638 X, au fost dezvoltate de producător pentru producția în volum mare a aplicațiilor de semnalistică indoor și outdoor. Acestea vor fi folosite la realizarea de afișe, grafică retroiluminată, tapet, afișaje POS, reproduceri de artă, grafică pentru vehicule și ferestre sau etichete autoadezive. Potrivit Mutoh, rezistența cernelurilor la razele UV are o garanție de trei ani.

Atât Xpert-Jet 1641 SR cât și Xpert-Jet 1682 SR oferă o rezoluție între 360 x 360 dpi și 1440 x 1440 dpi, datorată capetelor de imprimare ce au la bază tehnologia piezo drop-on-demand, volumul picăturii de cerneală fiind cuprins între 3,5 și 35 pl.

Viteza celor două sisteme inkjet depinde de modul de imprimare și de numărul de culori utilizate. De exemplu, în modul „producție rapidă” viteza variază între 14 și     20,5 mp/h (pentru modelul 1641 SR) și între 10,9 și 18 mp/h (pentru modelul 1682 SR cu CMYK Lc, Lm, Lk). În general, viteza maximă de imprimare este de 53,4 mp/h (1641 SR), respectiv 48,1 mp/h (1682 SR cu CMYK Lc, Lm, Lk).

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide