Roland DG prezintă imprimanta și cernelurile EJ-640 DECO pentru decorațiuni interioare

Roland DG EMEA prezintă noua imprimantă EJ-640 DECO pentru aplicații de decorațiuni interioare, realizate cu ajutorul gamei omonime de cerneluri ecologice pe bază de apă. Noul echipament poate imprima tapet, abajururi, jaluzele, dar și afișe pentru publicitate indoor și outdoor.

EJ-640 DECO este un echipament versatil care livrează aplicații de o calitate superioră, la costuri reduse de producție. Cernelurile pe bază de apă din seria cu aceeași denumire sunt compatibile cu o gamă variată de substraturi, inclusiv cele cretate, necretate sau fără PVC în compoziție. Aceste cerneluri se usucă rapid, au o rezistență ridicată la lumină și au fost evaluate cu A+, cel mai înalt grad al certificării AgBB pentru calitatea aerului în aplicații de interior.

Noua imprimantă EJ-640 DECO are capete de imprimare foarte rezistente și garantează uscarea la temperatură joasă, precum și costuri reduse cu până la 50% pentru cerneală, în comparație cu sistemele similare de imprimare. EJ-640 DECO este perfectă pentru designerii și clienții care doresc materiale cu aspect mai natural pentru aplicațiile de interior.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide