Aeoon a prezentat noul Kyo Hybrid la FESPA Global Print Expo 2019

Aeoon este un producător austriac de imprimante direct-to-garment și unități de pretratare pentru piața textilelor, sistemele sale fiind distribuite în peste 120 de țări. Fabricate la sediul central din Kramsach, produsele companiei sunt modulare și personalizabile în funcție de cerințele clienților

Din portofoliul Aeoon fac parte echipamentele din seria Kyo, care pot printa până la 1280 de tricouri pe oră, seria Compact care printează până la 950 tricouri pe oră și din gama Flatbed, care imprimă până la 400 m2 de material pe oră.

Aeoon a fost unul dintre expozanții de la FESPA 2019, ocazie cu care a prezentat noul sistem Kyo Hybrid ce îmbină calitatea tiparului digital cu avantajele pe care le oferă serigrafia.

Aeoon Technologies a fost înființată în anul 2011 în inima Alpilor, mai exact în Kramsach, Tyrol. În același an a participat la FESPA Hamburg, unde a prezentat prototipul primei imprimante direct-to-garment pe care urma să o pună la dispoziția furnizorilor de servicii de imprimare pe material textil. Compania își modernizează periodic infrastructura tehnică pentru a se asigura de faptul că procesele de fabricare ale echipamentelor respectă cele mai înalte standarde de calitate. Deoarece fiecare companie are nevoi diferite, Aeoon furnizează doar soluții adaptate cerințelor clienților.

FESPA este o platformă excelentă pentru companiile din industria printului care doresc să-și prezinte produsele unui public specializat, preocupat să găsească cele mai bune soluții pentru propriile afaceri.  Fiind o companie specializată în dezvoltarea de sisteme modulare și personalizabile pentru sectorul tiparului digital pe textile, expoziția de la Messe München a fost locul unde reprezentanții Aeoon au avut ocazia de a interacționa cu factori de decizie direct interesați de imprimantele direct-to-garment și unitățile de pretratare dezvoltate de producătorul austriac.

Aeoon Kyo este cea mai rapidă imprimantă direct-to-garment, cu o producție de până la 1280 de tricouri pe oră – format A4. Această producție la scară industrială este posibilă datorită celor 12 capete de imprimare cu 2558 duze, ce redau grafica la o rezoluție de 600 dpi.

Seria Compact a fost proiectată pentru a îndeplini cerințele firmelor care dispun de un spațiu mai restrâns. Echipamentele pot atinge viteze de imprimare de până la 950 de tricouri pe oră și sunt disponibile atât în varianta cu 4 capete de imprimare cât și în cea cu 8. Imprimanta cu 4 capete poate imprima în CMYK pe tricouri albe și în culori deschise, în timp ce imprimanta cu 8 capete poate printa atât tricouri albe cât și materiale în culori închise și chiar negre. 

Echipamentele din seria Aeoon Flatbed sunt disponibile în patru formate diferite, cu dimensiuni ale mesei de imprimare ce pot ajunge până la 4200 x 3750 mm. Aceste imprimante sunt prevăzute cu un scaner laser 3D, care detectează automat poziția exactă, forma și grosimea materialului ce urmează să fie imprimat. Seria Aeoon Flatbed utilizează cerneluri pe bază de pigmenți, UV și hibrid, permițând astfel personalizarea articolelor din piele, lemn, plastic, sticlă sau metal. În funcție de cerneală, mașina poate fi echipată și cu unități de uscare cu infraroșu sau UV. 

Tratarea adecvată a materialului înainte de imprimare este o etapă esențială a procedeului direct-to-garment, deoarece ajută la obținerea unor culori saturate. Cu seria Aeoon PTB de unități de pretratare pentru uz industrial se pot prelucra până la 10 metri de material pe minut, adică aproximativ 930 de articole vestimentare pe oră. Pentru un flux de lucru rapid, PTB poate face schimbul automat între substanțele utilizate la pretratarea materialelor de culoare deschisă și cele utilizate pentru materialele de culoare închisă.

Însă vedeta standului Aeoon de la ediția din acest an a FESPA a fost noul echipament din seria Kyo Hybrid, ce îmbină calitatea tiparului digital cu avantajele pe care le oferă serigrafia și permite imprimarea pe țesături complexe fără tratarea acestora în prealabil. Modelul poate fi imprimat mai întâi în alb cu ajutorul tehnologiei serigrafice, iar după doar câteva secunde de uscare se pot depune deasupra cernelurile pigmentate pe bază de apă. Imprimarea se poate face simultan pe trei platane, la o rezoluție de 600 dpi și o productivitate de până la 1280 de tricouri pe oră. 

Unul dintre cele mai importante obiective ale producătorului din Austria a fost acela de a le demonstra potențialilor clienți care au vizitat expoziția din Germania modul în care noul echipament hibrid de tipar poate îmbina calitatea procesului de imprimare cu viteza în producție. La FESPA 2019, Aeoon a atins cu succes acest obiectiv și multe altele.

Pentru mai multe informații accesați site-ul www.aeoon.com

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide