Agfa lansează noul echipament Avinci CX3200 pentru imprimare prin sublimare

Furnizorul de echipamente și consumabile pentru tipar offset și digital, Agfa Graphics, a lansat noua imprimantă roll-to-roll pentru aplicații de imprimare prin sublimare – Avinci CX3200. Echipamentul poate imprima fie direct pe textile, fie pe hârtie de transfer, garantând productivitate mare și imprimare de calitate pe o gamă diversă de materiale textile pe bază de poliester.

Potrivit producătorului, Avinci CX3200 garantează o reproducere fină a detaliilor într-o paletă variată de culori și astfel le permite furnizorilor de servicii de imprimare destinate industriei de semnalistică să realizeze printuri pe suporturi textile de maxim 3,2 m lățime, la viteze de producție de până la 270 mp/oră, utilizând cerneluri de sublimare pe bază de apă, care sunt inodore, ecologice, flexibile și rezistente la acțiunea factorilor externi. Imprimarea direct pe substrat este ideală pentru aplicațiile de semnalistică de tipul bannerelor, materialelor grafice pentru pereți, steagurilor și diferitelor afișaje pentru punctele de retail/standurile expoziționale. Imprimarea pe hârtie de transfer permite obținerea de imagini clare, elimină erorile de imprimare, limitează la minimum risipa de cerneală și extinde gama de aplicații către articolele de îmbrăcăminte, dar și către producția de imprimeuri pe materiale textile pe bază de poliester, întâlnite frecvent în domeniului decorațiunilor interioare.

Noul model CX3200 are o construcție solidă și un motor de încredere care poate susține la fel de ușor atât imprimarea unui singur exemplar cât și realizarea tirajelor mari, obținute ca urmare a funcționării 24/7 a mașinii. Echipamentul utilizează capete de imprimare pentru cerneluri pe bază de apă de la Kyocera, care vor funcționa pe întreaga durată de exploatare. De asemenea este prevăzut cu o unitate de preîncălzire care limitează timpul de uscare, precum și cu zone de vacuum ce păstrează neșifonate până și cele mai subțiri hârtii de transfer. Schimbarea setărilor între comenzi se realizează rapid și ușor, iar încărcarea unei noi role se poate face de un singur operator și durează mai puțin de 7 minute datorită sistemului automatizat de transportare a materialului, dotat cu role de fixare. Avinci utilizează software-ul intuitiv Asanti, care eficientizează toate etapele procesului de printare, incluzând și o serie de opțiuni ce facilitează realizarea aplicațiilor de semnalistică soft. În plus, cu ajutorul Asanti StoreFront – soluția software web-to-print oferită de Agfa – furnizorii de servicii de imprimare își pot gestiona automat comenzile primite online.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide