Asahi a primit certificarea ecologică PAS 2050 din partea Carbon Trust

Asahi Photoproducts – producător dedicat dezvoltării de soluții ecologice pentru tipar flexo și pionier în dezvoltarea plăcilor fotopolimerice flexografice – a primit certificarea PAS 2050 din partea Carbon Trust pentru plăcile AWP™-DEF/DEW CleanPrint, care pot fi spălate cu apă. Acesta reprezintă un prim pas către atingerea obiectivului final – obținerea certificării PAS 2060 Carbon Neutral. Eforturile Asahi sunt aliniate politicii grupului Asahi Kasei, care și-a propus ca întreaga corporație să devină neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2050.

Pentru realizarea acestui studiu de evaluare, Carbon Trust a luat în considerare toate etapele procesului de producție și utilizare a plăcilor flexografice AWP™-DEF/DEW, de la achiziționarea materiilor prime până la finalul ciclului de viață al produselor.

Dieter Niederstadt, director tehnic și de marketing în cadrul Asahi Photoproducts – filială a Asahi Kasei – a explicat: „De mulți ani Asahi Photoproducts a conștientizat faptul că schimbările climatice reprezintă o problemă globală serioasă, cu impact atât asupra mediului cât și asupra societății în ansamblu. Această certificare Carbon Trust este un pas important pentru noi în direcția obținerii statutului de companie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon. PAS 2050 evaluează emisiile de gaze cu efect de seră asociate activității permițând companiilor precum a noastră să identifice metode de a minimiza aceste emisii pe întreaga durată a proceselor de fabricație și a ciclului de viață. Nimeni – individ, companie sau guvern – nu poate rezolva de unul singur criza climatică. Este nevoie de o cooperare globală pentru ca efectele negative care determină schimbările climatice să fie diminuate, iar Asahi Photoproducts contribuie cu mândrie la acest efort mondial”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide