Asahi internalizează producția de plăci flexo lavabile cu apă a companiei germane Arwed Löseke

Asahi Photoproducts – pionier în dezvoltarea plăcilor fotopolimerice flexografice – a anunțat că producătorul german de ambalaje Arwed Löseke Paper Processing and Printing GmbH și-a modernizat fluxul de producție prin achiziționarea echipamentului flexo hibrid BOBST M6 LED, care utilizează cerneluri UV și plăcile de imprimare Asahi AWP-DEW CleanPrint lavabile cu apă.

Löseke este o afacere de familie aflată la a cincea generație, care deține un parc mare de utilaje. Compania a fost fondată în Hildesheim în 1883, are aproximativ 250 de angajați și este condusă în prezent de Ariane Löseke. Producătorul a ales să investească în tehnologia plăcilor lavabile cu apă pentru a-și reduce amprenta de CO2. Pe lângă echipamentul flexo Bobst M6 pentru imprimarea de etichete, ambalaje flexibile și carton, Löseke a achiziționat de asemenea echipamentele de procesare a plăcilor Asahi AWP 4835P (cu spălare pe bază de apă) și ESKO CDI XPS pentru a-și putea produce plăcile flexografice intern, renunțând la externalizarea acestui serviciu. Astfel compania obține o producție mai rapidă și reduce timpii de schimbare a joburilor. În plus, de acum poate include în portofoliu noi aplicații precum etichetele adezive. Transformarea tehnologică a permis companiei să producă plăcile în timp util și să genereze mai puține deșeuri. Totodată, producția internă a plăcilor flexo permite un control mai bun asupra termenelor de livrare și a calității plăcilor. În prezent Löseke poate produce o nouă placă în mai puțin de o oră, mult mai rapid în comparație cu producția de plăci pe bază de solvenți.

Ariane Löseke a declarat: „Compania noastră pregătește terenul și investește în asigurarea viitorului afacerii noastre. Acum oferim o gamă largă de produse, de la folii, pungi, ambalaje flexibile și etichete adezive până la saci de filtrare a prafului din hârtie. (…) Cel mai mare avantaj al acestor investiții pentru mine, în calitate de proprietar al companiei, este sustenabilitatea plăcilor AWP-DEW lavabile cu apă. În plus, echipamentele cu tehnologie pe bază de solvenți necesită mai mult spațiu, deoarece au nevoie de sisteme de extracție pentru a face față compușilor organici volatili. Acest lucru face practic imposibilă sau foarte costisitoare relocarea lor. Cu noul nostru sistem Asahi avem această flexibilitate suplimentară în cazul în care trebuie să mutăm echipamentul”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide