C3Nano a lansat Activegrid – cerneala cu uscare rapidă la temperaturi reduse

C3Nano – producător de cerneluri și filme conductoare transparente – a lansat Activegrid LT (Low Temperature), o cerneală conductoare cu uscare rapidă la temperatura camerei. Aceasta răspunde cererii de cerneluri conductoare pentru substraturi mai fine și sensibile la temperatură.

Activegrid LT este cerneala conductoare cu cea mai joasă temperatură de uscare de pe piață, având potențialul de a reduce drastic necesarul de energie pentru producție, scăzând astfel costurile. Activegrid deschide noi posibilități fără precedent în diferite domenii precum cel științific, automotive, packaging și în industria producătoare de articole de unică folosință. Activegrid facilitează noi tehnologii, dispozitive și aplicații pe piețe cu potențial nelimitat, de la ambalaje alimentare și bunuri electronice până la dispozitive și aplicații biomedicale sofisticate.

Printre noile aplicații și oportunități de piață, Activegrid poate ajuta la dezvoltarea de bandaje medicale inteligente, biosenzori și diverse dispozive portabile care necesită funcționarea la temperaturi scăzute. În domeniul de packaging, noua cerneală promite să eficientizeze procesele de expediere și trasabilitate prin intermediul unor etichete conectate necostisitoare, de unică folosință. Activegrid oferă noi posibilități pe piețele produselor electronice și automotive pentru substraturile sensibile la temperatură, sprijinind totodată producția de stickere electronice, afișaje de unică folosință, senzori de volum, antene, circuite simple, NFC și RFID. Ca parte a lansării Activegrid, C3Nano caută în prezent noi parteneri și clienți pentru a permite dezvoltarea de noi aplicații comerciale care să exploateze avantajele unice și revoluționare ale noii cerneli.

Ajay Virkar, cofondator și CTO al C3Nano, a oferit mai multe informații: „Această inovație ne eliberează imaginația și permite proiectarea de noi suprafețe inteligente și tehnologii bazate pe conectivitate. Dorim să transformăm modul în care noile produse precum dispozitivele inteligente și IoT, ambalajele, dispozitivele medicale, automobilele, pereții și, ca să fiu sincer, orice suprafață va putea să interacționeze cu un client, oferind informații valoroase, interactivitate sau experiențe de brand”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide