Epson lansează prima imprimantă direct-to-fabric în America de Nord

Epson – lider internațional în producția de tehnologie de imprimare inkjet – a lansat recent pe piața din America de Nord imprimanta Monna Lisa 8000 (ML-8000) pentru imprimare directă pe textile. Noul model este rezultatul a peste 20 de ani de cercetare și combină ingineria de precizie cu un design avansat pentru a permite imprimarea pe o gamă diversă de materiale textile.

Modelul ML-8000 este echipat cu 8 noi capete de imprimare PrecisionCore® de 4,7 inci, capabile să depună cerneala cu viteze de până la 162 mp/oră. Imprimanta reproduce cu acuratețe modele complexe, gradații de culoare și detalii de tip fotografic, fiind compatibilă cu cerneala Epson GENESTA Pigment (Reactive, Acid sau Disperse) pentru a se potrivi nevoilor și aplicațiilor fiecărui client. Noul echipament Epson asigură imprimare performantă pe o gamă diversă de textile, inclusiv bumbac, vâscoză, poliester, nailon, mătase, lână și materiale textile în amestec. Imprimanta poate stoca până la 20 de litri de cerneală per culoare, recipientele goale putând fi schimbate chiar și în mijlocul procesului de imprimare, eliminând astfel întreruperile. ML-8000 este compatibilă cu noul software Epson Edge® Print Textile pentru o gestionare eficientă a culorilor. Modelul încorporează tehnologia Epson Precision Dot și funcțiile Micro Weave®, Multi-layer Halftoning și Lookup Table pentru reducerea defectelor de imprimare de tip banding și aspectului granulat. ML-8000 are funcții diverse și ușor de utilizat precum curățarea automată a duzelor, tehnologie de verificare a duzelor, suflantă de puf și monitorizare de la distanță. În plus, echipamentul este dotat cu un ecran tactil de 9 inci.

Mark Krzywicki, manager de produs în cadrul Epson America, a declarat: „Imprimantele Epson Monna Lisa își păstrează de mult timp reputația și poziția puternică pe piața din Italia, unde au fost utilizate pentru imprimarea digitală a textilelor de către unele dintre cele mai mari branduri internaționale de modă din lume. Monna Lisa 8000 a fost dezvoltată pentru a oferi aceeași calitate înaltă într-un pachet mai accesibil și mai ușor de utilizat, permițând companiilor nord-americane să imprime pe o mare varietate de materiale textile, atât în volume mici cât și mai mari”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide