Flint Group anunță o nouă achiziție pentru sectorul cernelurilor pe bază de apă și al ambalajelor din hârtie și carton

Flint Group Packaging Inks a anunțat la începutul lunii octombrie debutul unui nou parteneriat după achiziționarea companiei Poteet Printing Systems LLC, cu sediul în Carolina de Nord, care produce și vinde cerneluri pe bază de apă pentru aplicații de tipar flexo către furnizorii de servicii de imprimare și convertorii din SUA. Compania sprijină de asemenea și sectorul de ambalaje din hârtie/carton ondulat imprimate digital.

Principalele fabrici ale Poteet Printing Systems sunt localizate în Carolina de Nord și Fort Worth, Texas, producătorul având în prezent peste 60 de angajați. Achiziția a fost confirmată și finalizată pe data de 1 octombrie 2020. Doug Aldred, președintele Flint Group Packaging Inks, a făcut următoarele precizări cu această ocazie: „Le urăm bun venit angajaților Poteet Printing Systems care se alătură acum comunității Flint Group Packaging Inks. Suntem extrem de încântați că putem aduce un plus de valoare acestui segment de business aflat în creștere pe sectorul de hârtie și carton în America de Nord. Poteet este o organizație receptivă, dedicată succesului clienților. Această abordare se potrivește perfect cu viziunea și strategia Flint Group Packaging Inks”.

Roger Poteet, președintele Poteet Printing Systems, a declarat la rândul său: „Echipa noastră de la Poteet este motivul principal al succesului nostru și suntem foarte încântați să ne extindem afacerea ca parte a Flint Group Packaging Inks. Lucrând împreună vom putea oferi clienților noștri mai multe produse inovatoare atât în domeniul cernelurilor cât și al lacurilor. Sectorul imprimării ambalajelor cu cerneluri pe bază de apă trece prin transformări, iar această extindere ne oferă posibilitatea și resursele suplimentare de a rămâne concentrați pe nevoile clienților”.

Michael Mosely, vicepreședintele Flint Group Packaging Inks America de Nord, concluzionează: „Această achiziție este parte a strategiei noastre de a dezvolta afaceri pe piețele cheie de packaging, cum ar fi cea a hârtiei și cartonului. Obiectivul nostru este de a consolida această afacere care va furniza cele mai bune produse și servicii pentru printerii și convertorii din America de Nord în anii următori. Suntem extrem de încântați de faptul că Poteet a acceptat oferta noastră și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide