Flint Group lansează divizia XSYS destinată soluțiilor complete pentru offset și flexografie

Flint Group – unul dintre cei mai importanți furnizori globali de echipamente și consumabile pentru industriile de print și packaging – a anunțat la începutul anului 2021 lansarea noii divizii XSYS, care îmbină expertizele deja consacrate ale Flint Group Flexographic și Xeikon Prepress.

Prin această decizie compania dorește să își consolideze portofoliul de soluții complete, oferind furnizorilor de servicii de tipar offset și flexo trei subdivizii dedicate plăcilor, manșoanelor și echipamentelor pre-press, cu și fără solvent.

Deși cele două divizii colaborează de mult timp, această alianță formală are scopul de a aduce un plus de valoare și inovație clienților. Noua divizie a fost organizată sub sloganul „Be Brilliant” (Fii sclipitor) care, potrivit lui Dagmar Schmidt, președintele XSYS, „reflectă convingerea că lumea are nevoie de idei sclipitoare dezvoltate pentru a răspunde provocărilor viitorului și de oameni sclipitori, care au curajul și dorința de a face ceea ce este corect. Povestea noastră a început de la o idee sclipitoare, iar ideile de acest fel ne ajută să continuăm”.

Denumirea noii divizii provine de la ThermoFlexX, nyloflex, Xpress și celelalte mărci care includ litera X, aceasta fiind alăturată sufixului „SYS” de la „Systems” (sisteme) pentru a forma prescurtarea „XSYS”. Sediul central al XSYS este în Stuttgart, Germania, însă noua divizie operează din peste 37 de locații din întreaga lume. Odată cu denumirea, noua divizie Flint Group are și un logo sugestiv, precum și propriul website: www.xsysglobal.com

Printre produsele care vor fi dezvoltate în continuare de divizia XSYS se numără echipamentele pre-press și plăcile pe bază de solvent precum și cele termice din gama nyloflex®, echipamentele pre-press și plăcile offset din gama nyloprint®, solvenții din gama nylosolv®, manșoanele rotec®, precum și echipamentele ThermoFlexX TfxX și ThermoFlexX Catena.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide