hubergroup relansează și optimizează portofoliul flexo UV

hubergroup Print Solutions, important producător de cerneluri și produse adiacente pentru industria de print, a anunțat relansarea portofoliului flexo UV sub noua marcă – „iray”. Compania a luat această decizie datorită creșterii cererii pentru cerneluri UV flexo pe sectorul de ambalaje alimentare și ambalaje/etichete nealimentare sofisticate.

Potrivit hubergroup, relansarea portofoliului include îmbunătățirea performanțelor produselor și completarea acestuia cu primeri, adezivi, cerneluri cu proprietăți de migrare foarte reduse și lacuri pentru ambalaje alimentare. Prin optimizarea portofoliului flexo UV, hubergroup reușește să asigure toate produsele necesare imprimării UV flexo. Producătorul oferă service în întreaga lume, serviciul fiind pus la dispoziția clienților pentru implementarea fără probleme a noului sistem UV flexo.

Gama de produse iray acoperă numeroase aplicații și se caracterizează printr-o rezistență ridicată la zgârieturi, o bună aderență, miros redus și randament ridicat, fiind concepute pentru imprimare și finisare rapidă. Printre noile produse se numără cernelurile și lacurile flexografice UV pentru ambalaje alimentare care îndeplinesc standardele înalte de migrare și miros reduse (MGA) ale hubergroup. În plus, cernelurile și lacurile din acest portofoliu sunt deinkable pe film și hârtie, permițând deci îndepărtarea lor în timpul reciclării.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide