Inkcups își extinde portofoliul cu trei tampografe noi

Inkcups - un furnizor și producător american de top din domeniul echipamentelor digitale cu jet de cerneală, mașinilor de tampografiat și al consumabilelor aferente – a lansat trei modele noi de tampografe, respectiv ICN-120, ICN-200 și 2200-DLI.

ICN-120 este un tampograf cu o culoare, care oferă o flexibilitate mai mare în ceea ce privește personalizarea și etichetarea produselor datorită unei suprafețe extinse de reproducere a graficii. Utilajul este ideal pentru industria textilă și de echipamente de siguranță, tamponul de 120 mm putând imprima o grafică cu diametrul de maximum 109,22 mm.

Noul ICN-200 reproduce printuri la dimensiuni mari, într-o singură culoare, pe materiale plastice turnate prin injecție (precum containerele din plastic), piese industriale și aparate electrice. ICN-200 este prevăzut cu un tampon de 200 mm, care poate reda imagini cu diametrul de maximum 189 mm.

Tampograful 2200-DLI imprimă la o culoare articole din materiale dure precum produsele promoționale, electronice sau crosele de hochei, cu o înălțime de până la        259 mm.

Toate cele trei tampografe vin însoțite de garanția InkcupCare. Compania oferă, de asemenea, cerneluri tampografice, solvenți și alte consumabile, precum și testare și punerea la dispoziție a mostrelor de print, la cerere.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide