Landa inaugurează o nouă fabrică pentru consumabile în Olanda

Landa Digital Printing – parte a grupului israelian Landa, producător de tehnologie de imprimare inovatoare – a anunțat la începutul lunii august 2022 inaugurarea unei noi unități europene de producție a consumabilelor în Sittard, Olanda. Noua fabrică va permite companiei să își dubleze capacitatea de producție pentru a putea susține creșterea rapidă a cererii de cerneală datorată volumelor de imprimare în creștere ale clienților.

În noua locație compania va produce gama de cerneluri Landa Nanoink®, utilizată pentru a alimenta echipamentele de imprimare Landa S10 – destinate industriilor de packaging și conversie – și S10P Nanographic Printing® – gamă care, potrivit producătorului, a fost creată pentru a acoperi un gol imens de pe piață în ceea ce privește lucrările de tipar comercial și de ambalaje în volume mici și medii. Noua fabrică a fost deschisă pentru a accelera aprovizionarea cu cerneală și a asigura servicii de top pentru portofoliul de clienți europeni ai Landa.

Gil Oron, director executiv al Landa Digital Printing, a declarat: „Noul nostru sediu din Sittard este orientat către sustenabilitate, fiabilitatea serviciilor și creșterea afacerii. Le asigură clienților Landa o distribuire mai rapidă a produselor, ceea ce în vremuri în care logistica și aprovizionarea cu piese de schimb la nivel mondial sunt foarte dificile, oferă o garanție considerabilă. În plus, având în vedere că volumele de producție ale clienților cresc zilnic, acest lucru asigură totodată livrarea promptă și de încredere – crucială pentru creșterea eficienței”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide