MacDermid își dublează producția de plăci flexo pentru piața europeană

MacDermid Graphics Solutions, unul dintre cei mai importanți producători de plăci flexo la nivel global, a anunțat la începutul lunii august 2021 dublarea capacității sale de producție prin instalarea unei noi linii de producție a plăcilor din fotopolimer în cadrul fabricii sale din Wigan, Marea Britanie.

Noua linie va măsura peste 30 de metri, va integra tehnologie de ultimă generație într-un singur sistem de control, va reduce emisiile de gaze cu efect de seră și va funcționa în paralel cu actuala linie de producție principală a companiei, situată în Morristown, TN, SUA.

Brad Wills, vicepreședinte senior al companiei MacDermid Graphics Solutions, a oferit mai multe informații: „Când m-am alăturat companiei MacDermid în aprilie 2020, am început transformarea pentru ca aceasta să devină cea mai centrată pe client și mai inovatoare companie care oferă soluții pentru sectorul printului pe ambalaje. Această nouă linie de producție este un pas înainte în transformarea noastră, răspunzând cererii crescute pentru produsele noastre și demonstrând angajamentul nostru continuu față de industrie. Ne confruntăm cu o creștere substanțială a cererii în regiunea europeană dar și pe piața globală. Noua linie din Wigan este o investiție care ne permite să ne extindem capacitatea de producție și să venim în întâmpinarea bazei nostre de clienți aflată în creștere”.

Noua linie de producție din Wigan va fi complet funcțională în a doua jumătate a anului 2022 și va deveni principala sursă de aprovizionare pentru clienții din Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Asia și Australia.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide