Nanotehnologia și imprimarea holografică au fost utilizate pentru prima dată împreună

Compania americană Hazen Paper a creat un material de promovare inovator pentru a demonstra capacitățile tehnologiei holografice de ultimă generație. Echipa Hanzen a printat câte un design pe ambele fețe ale substratului de imprimare cu ajutorul nanoholografiei, care asigură un efect tridimensional mai dramatic decât printul lenticular.

Pe o parte a materialului promoțional a fost imprimat un balaur care aruncă flăcări, cu solzi strălucitori redați în cel mai mic detaliu. Efectul exploziei de flăcări a fost realizat prin intermediul tehnologiei holografice.

Pe verso, o hologramă repetată aleatoriu creează o reprezentare tridimensională a mișcării unui stol de fluturi. Grafica a fost imprimată pe folia metalizată de transfer Envirofoil realizată de Hanzen Paper – un produs prietenos cu mediul care folosește mai puțin de 1% din cantitatea de aluminiu conținută de foliile tradiționale, la care se adaugă suportul realizat din material reciclat.

Materialul promoțional a fost imprimat prin tehnologie offset, folosind cernelurile UV ale producătorului american AM Lithography, iar întregul proces – de la design până la imprimarea pe folia metalizată – a durat mai puțin de două săptămâni.

„Nu s-a mai realizat până acum un asemenea produs. Capacitatea de a transfera imaginile pe ambele fețe ale colii prin nanoholografie deschide potențialul de utilizare în multe aplicații în care impactul asupra consumatorului este esențial”, a afirmat John Hazen, președintele companiei Hazen Paper.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide