Prima imprimantă KBA CorruFLEX din România a fost instalată la Sibiu

Prima instalare a unității Koenig & Bauer CorruFLEX – destinată imprimării flexografice în 4 culori pe carton cretat – în România a fost încununată cu succes la sediul din Sibiu al grupului german THIMM, companie internațională ce oferă servicii complete pentru sectoarele de ambalaje și sisteme de afișare.

Echipamentul a devenit funcțional la finalul anului 2020, în urma unui contract semnat în decembrie 2019. Michael Weber, director de strategie și marketing pentru Grupul THIMM a oferit mai multe amănunte: „Prin instalarea acestei imprimante flexo HQPP satisfacem cererea pentru aplicații de packaging de înaltă calitate pe piața est-europeană și extindem portofoliul nostru de soluții orientate către client”. În urma derulării primelor teste destinate evaluării calității și preciziei utilajului, efectuate la fața locului de către un furnizor extern de servicii, reprezentanții Grupului THIMM au menționat că sunt „mai mult decât mulțumiți de rezultate”.

CorruFLEX a fost proiectat și dezvoltat împreună cu ștanța rotativă CorruCUT, oferind rezultate de înaltă calitate pe substraturi din carton ondulat și o mare flexibilitate. CorruFLEX combină cele mai noi tehnologii cu o operare intuitivă și funcții unice precum sistemul inovator de schimbare a rolelor anilox. Unitatea CorruFLEX poate funcționa ca unitate de sine stătătoare sau poate fi integrată într-o linie de producție alături de ștanțe flatbed tradiționale. CorruFLEX prelucrează coli cu grosimi maxime de până la 9 mm (minim 1 mm), lungimi maxime de 1 300 mm (minim 600 mm) și lățimi maxime de 2 100 mm (minim 600 mm), la viteze de până la 12 000 de coli pe oră.

Profesionalismul și încrederea care au stat la baza parteneriatului dintre Koenig & Bauer și THIMM Group au făcut ca impactul cauzat de pandemia de Covid-19 să fie unul minim. Christoph Müller, membru al consiliului executiv al Koenig & Bauer AG a declarat: „Rămânem dedicați să ne urmăm calea strategică. Toate cele trei noi unități, CorruJET, CorruCUT și CorruFLEX, au fost acum introduse cu succes pe piață și ne vom intensifica eforturile pentru a stabili standardul și pe acest segment”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide