Primul echipament MPS din România va fi instalat la Cluj

Rottaprint, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de imprimare pentru aplicații flexo precum etichete autoadezive și ambalaje flexibile, este prima companie din România care a comandat un echipament MPS EFA+ 530 complet automatizat.

Această achiziție marchează totodată și consolidarea prezenței pe piața din Europa de Est a MPS, producător olandez de echipamente flexo pentru industria de packaging. Sebastiaan Rakhorst, director de vânzări pentru Europa Centrală și de Sud-Est în cadrul companiei MPS, a oferit mai multe detalii cu privire la tranzacție: „Suntem încântați că Rottaprint a ales un echipament produs de noi. Procesul de achiziție a fost unul complex, implicând schimburi de informații cu clienții MPS din Olanda și Spania și două zile petrecute împreună la sediul din Arnhem al companiei noastre pentru demonstrații live. Am vizitat la rândul nostru clientul Rottaprint la unitatea de producție din România pentru a afla mai multe despre strategia sa pe termen lung”.

Producătorul român a ales MPS pentru expertiza pe sectorul producției etichetelor termocontractabile. EFA+ 530 este un echipament proiectat pentru a imprima etichete și ambalaje flexibile pe orice material – atât etichete autoadezive și termocontractabile cât și carton cu o grosime maximă de 450 μm. În plus, vine cu funcția „Talk to me” care conectează echipamentul la sistemul de gestionare a informațiilor pentru a face posibil schimbul de date în timp real, ceea ce contribuie la identificarea și remedierea rapidă a blocajelor care pot apărea în fluxul de producție.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide