Ricoh a lansat sistemul multifuncțional IM CW2200 ideal pentru utilizatorii de CAD

Ricoh – lider în furnizarea de echipamente de imprimare comercială și industrială, servicii IT și soluții de management al documentelor – a lansat noul sistem compact multifuncțional de mare format Ricoh IM CW2200, proiectat pentru utilizatorii de software CAD și GIS, fiind ideal totodată și în industria automotive, construcții, departamentele de reprografie ale diverselor instituții, dar și în micile centre de copiere.

Noul sistem multifuncțional (imprimare, scanare, copiere) de ultimă generație Ricoh IM CW2200 permite reproducerea mai rapidă, mai sigură și de înaltă precizie a desenelor CAD și a altor documente de mari dimensiuni (A1/A0), inclusiv schițe detaliate sau randări 3D în culori îndrăznețe. Imprimanta are dimensiuni reduse și a fost proiectată pentru a oferi mai mult decât o simplă soluție de imprimare și scanare – aceasta poate acționa ca un hub, un centralizator securizat pentru a ajuta echipele să distribuie cu ușurință lucrări și fișiere tehnice, contribuind astfel la creșterea productivității. În plus, Ricoh IM CW2200 vine cu o serie de aspecte îmbunătățite, concepute pentru a răspunde nevoilor în continuă evoluție ale utilizatorilor – printre acestea amintim vitezele mai mari de scanare și imprimare a documentelor de tipul planurilor de amplasare, desenelor tehnice și designului grafic, atingând o viteză maximă de scanare de până la 35,3 mm/s pentru documente color și de până la 106,7 mm/s pentru documente alb-negru. În ceea ce privește imprimarea, sistemul atinge viteze de până la 3,8 pagini pe minut (A1, alb-negru), 2,1 pagini pe minut (A1, color), 1,9 pagini pe minut (A0, alb-negru), 1,1 pagini pe minut (A0, color).

Imprimanta beneficiază de tehnologia Auto Nozzle Detection pentru gestionarea automată a duzelor înfundate, imprimând la o rezoluție constantă de 600 dpi – rezoluția maximă este de 1200 dpi pe hârtie specială, film mat și hârtie cretată, în modul „Quality priority”. Echipamentul este dotat cu o nouă tavă de stivuire care poate susține până la 10 coli în format A1, pentru o productivitate sporită. În plus, noua capacitate de setare automată a rolei de hârtie permite imprimarea documentelor de până la 33 de metri lungime și elimină nevoia de alimentare manuală. Imprimanta este compatibilă cu role de până la 175 m lungime și lățimi cuprinse între 210 și 914 mm, cu alimentare automată și schimbare rapidă, fiind gândită pentru a economisi timp și hârtie. Modelul Ricoh IM CW2200 integrează interfața intuitivă Smart Operation Panel – aceasta este ușor de utilizat, încorporează un ecran tactil color, oferind o interactivitate îmbunătățită și mai puține erori de operare. Interfața păstrează principiile de funcționare ale imprimantelor de birou produse până acum de Ricoh, astfel încât nu este necesară instruirea utilizatorilor. Sistemul utilizează, de asemenea, tehnologia unică Ricoh GEL-Jet™ cu cerneluri rezistente la apă și la radiațiile UV, care nu se întind post-imprimare, ceea ce asigură producția unor printuri durabile, cu o calitate înaltă. De asemenea, echipamentul încorporează capetele de imprimare permanente GEL-Jet Ricoh Piezo care elimină necesitatea înlocuirii lor, ajutând la menținerea unui cost total de proprietate redus.

Craig Lewis, director de vânzări în cadrul Ricoh Europe, a oferit mai multe informații: „Ricoh IM CW2200 reprezintă cea mai recentă evoluție a tehnologiei Ricoh și facilitează munca de imprimare a documentelor CAD de mare precizie sau a desenelor CAD, pentru a răspunde cerințelor companiilor prezentului. Sistemul reduce la minimum timpii de inactivitate prin imprimarea de mare viteză și scanarea și mai rapidă, digitalizând proiectele cu ajutorul capacităților de scanare automată. Acest lucru înseamnă mai puțin timp petrecut la imprimantă și mai mult timp disponibil pentru proiecte”.

Ricoh IM CW2200 este disponibil comercial în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa).

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide