TSC Printronix Auto ID lansează imprimanta mobilă Alpha-30R în regiunea EMEA

TSC Printronix Auto ID este un important producător internațional de tehnologie inovatoare de imprimare prin transfer termic. Începând din septembrie 2022 imprimanta mobilă de etichete și coduri de bare a companiei – Alpha-30R – este disponibilă comercial și în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa).

Alpha-30R are o baterie cu o capacitate mare, permițând printarea fără întrerupere în spațiile de retail aglomerate, în centrele de producție, medicale, de transport și logistică. Imprimanta are o construcție robustă, fiind ideală pentru mediile de lucru dificile, atât în interior cât și în exterior, unde ar putea fi expusă la vibrații, căderi sau la contactul cu lichide sau praf. Alpha-30R a primit ratingul IP54, care certifică protecția împotriva pătrunderii prafului și a stropilor de apă din orice unghi. Totodată, echipamentul a primit certificarea MIL-STD-810, care atestă că poate rezista la căderi de la 2,5 m și 1000 de răsturnări în timp ce se află în husa de protecție sau la căderi de la 2,1 m și 800 de răsturnări fără husa de protecție. În afară de robustețe, Alpha-30R oferă de asemenea o conectivitate wireless puternică, fără întreruperi, vitală pentru munca pe teren. Dispozitivul său Bluetooth 5.0 MFi certificat de Apple cu NFC Tap-to-Pair asigură simplu și ușor conectivitatea, în timp ce modulul Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac permite un roaming foarte rapid. Astfel etichetele, inclusiv cele fără liner și bonurile/chitanțele pot fi tipărite rapid oriunde este nevoie.

Modelul Alpha-30R de 7,62 cm lățime este disponibil în două variante, pentru viteze de imprimare de 12,7 cm/secundă (5 inci/secundă), respectiv 15,24 cm/secundă (6 inci/secundă). Ambele variante încorporează ecrane LCD ușor de citit și sunt ușor de transportat, având o greutate de 0,65 kg. În plus, imprimanta mobilă deține funcții avansate precum gestionarea inteligentă a bateriei sau detectarea automată a defecțiunilor capetelor de imprimare – acestea pot fi monitorizate și de la distanță prin soluțiile software SOTI Connect sau TSC Console, care permit vizualizarea în timp real a capacității bateriei, precum și a stării capetelor de imprimare. Acest tip de vizibilitate permite personalului de IT și de management să gestioneze mai multe sarcini, să reducă substanțial costurile de întreținere și să evite întreruperea activității acestor dispozitive esențiale. Alpha-30R este disponibil împreună cu o gamă completă de accesorii – huse de protecție, accesorii hands-free și opțiuni multiple de încărcare a bateriilor – toate concepute pentru a îmbunătăți ușurința de utilizare și pentru a spori productivitatea. De asemenea sunt disponibile și accesorii de montare pe stivuitor și pe vehicule.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide