XSYS anunță lansarea plăcii nyloflex® FTM Digital pentru imprimare cu cerneluri pe bază de apă

Noua placă pentru imprimare cu puncte cu vârf plat a fost dezvoltată special pentru tiparul flexo realizat pe substraturi din hârtie cretată și necretată, utilizând cerneluri pe bază de apă. Factorul care a declanșat dezvoltarea acestei noi soluții este creșterea cererii pentru o producție de ambalaje mai ecologică.

Pe măsură ce piața se îndreaptă spre substraturi mai sustenabile ca răspuns la aceste cerințe, placa nyloflex® FTM Digital de la XSYS le permite furnizorilor de servicii de imprimare să inscripționeze ambalajele aseptice destinate produselor alimentare.

„Această ultimă completare adusă portofoliului de plăci nyloflex® va atrage interesul printerilor care deservesc diferite segmente ale producției de ambalaje și care își doresc să facă trecerea la un proces mai sustenabil, respectiv de la imprimarea pe filme din plastic la imprimarea pe suporturi din hârtie cu cerneluri pe bază de apă, furnizând în continuare produse de cea mai înaltă calitate”, a declarat Simon Top, Product Manager la XSYS.

Nyloflex® FTM Digital este o placă pentru imprimare cu duritate medie și o suprafață netedă, ceea ce asigură un transfer optim al cernelii. În plus, procesarea acesteia nu necesită echipamente auxiliare, putând fi expusă cu ajutorul sistemelor deja existente în dotarea tipografiilor.

„Placa nyloflex® FTM Digital poate fi considerată drept omoloaga cu puncte cu vârf plat a binecunoscutei noastre plăci nyloflex® ACT Digital”, a explicat Top. „Placa le permite furnizorilor de servicii de imprimare să utilizeze cu ușurință atât hârtia cretată cât și pe cea necretată, fără a fi nevoie să utilizeze două tipuri diferite de plăci.”

Noile plăci pentru imprimare flexo sunt disponibile în diferite dimensiuni, cu grosimi cuprinse între 1,14 mm și 2,84 mm.

Formată în ianuarie 2021 pentru a întruni diviziile Flint Group Flexographic și Xeikon Prepress într-un singur departament, XSYS înglobează sub aceeași umbrelă mărci cunoscute precum nyloflex®, Xpress, nyloprint®, nylosolv®, rotec®, FlexoExpert, ThermoFlexX, Catena, Tfxx și Woodpecker.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide