Tailent – al doilea startup după UiPath care pune România pe harta globală a digitalizării

Startup-ul românesc Tailent este o afacere derulată prin platforma Tailent Automation Platform (TAP) ce permite construirea de roboți software pe baza tehnologiei RPA (Robotic Process Automation) cu scopul dezvoltării unor soluții de automatizare accesibile destinate IMM-urilor. TAP funcționează în regim SaaS (Software as a Service) pe baza unui abonament anual care permite accesul la tehnologie. După exemplul UiPath, Tailent își propune ca în următorii 3 ani să devină al doilea unicorn din România în domeniul industriei roboților software.

Citeste »

Xeikon va participa la expoziția fizică Hunkeler Innovationdays din 2022

Xeikon este prima companie care și-a anunțat participarea la ediția cu numărul 14 a prestigiosului eveniment internațional Hunkeler Innovationdays, ce se va desfășura în cadrul centrului expozițional Messe Luzern din Elveția în zilele de 21-24 februarie 2022. Aceasta va fi cea de a noua participare consecutivă a companiei la expoziția organizată de Hunkeler AG, care se concentrează pe tehnologii de înaltă performanță în domeniile imprimării și finisării digitale.

Citeste »

Guandong prezintă noua gamă de materiale adezive pentru decorarea pereților

Astăzi, mai mult ca oricând, tehnicienii și furnizorii de servicii de imprimare trebuie să fie versatili, rapizi, competitivi și să țină pasul cu inovațiile tehnologice în domeniul echipamentelor și materialelor. Pentru a răspunde eficient ritmului alert al desfășurării campaniilor și promoțiilor de ultim moment este important să aveți întotdeauna la dispoziție cele mai adecvate materiale, sigure și certificate pentru aplicații specifice.

Citeste »

Müller Martini a accelerat digitalizarea la virtual.drupa

Müller Martini, important furnizor elvețian de servicii și soluții inovatoare pentru finisare tipografică, a participat la virtual.drupa (20-23 aprilie 2021) prezentând publicului un rezumat al premierelor pe care le pregătise pentru drupa 2020. Echipamentele lansate deja pe piață în ultimul an au putut fi redescoperite prin videoclipuri, prezentări, demonstrații, webinarii și un showroom virtual cu grafică 3D.

Citeste »
Nyala 3

swissQprint și-a reafirmat excelența la virtual.drupa

Elvețienii de la swissQprint, companie producătoare de imprimante UV LED flatbed și roll-to-roll de format mare, s-au numărat printre expozanții care au participat la evenimentul online virtual.drupa ce a avut loc în zilele de 20-23 aprilie 2021. swissQprint are peste 170 de angajați în 40 de țări, iar imprimantele sale digitale de înaltă precizie instalate în întreaga lume sunt disponibile și în România prin partenerul Mons Medius – consultant și furnizor integrat de echipamente, materiale și soluții pentru industria publicitară, industria textilelor și pielăriei, precum și pentru alte industrii creative.

Citeste »

Cele mai creative materiale publicitare tipărite din toate timpurile

Care sunt elementele ce transformă un material publicitar într-una dintre cele mai reprezentative campanii de marketing ale tuturor timpurilor? Un răspuns concis ar fi următorul: impactul pe care l-a avut asupra evoluției brandului, mai ales datorită faptului că a abordat un adevăr universal care l-a scos din rutina cauzată de campaniile clasice și l-a transformat într-o experiență memorabilă pentru consumatori.

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide