In cadrul Saptamanii Designului 2023, Guandong va prezenta „Ghidul practic al materialelor pentru expozitii de scurta durata”

23 martie 2023: In luna aprilie, Saptamana Designului ’23 va asista pentru prima data la colaborarea sinergetica dintre Salone del Mobile si Fuorisalone, cu intentia de a celebra Milano ca oras de referinta pentru industria internationala a designului. Un eveniment cu impact larg, animat si catalitic si care va implica intregul oras, incepand de la Fiera di Rho si extinzandu-se in toata capitala: de la cartierele istorice Tortona si Brera si pana la altele noi cum ar fi 5Vie, Isola si Ventura Centrale.

Citeste »

Ghidul ambalajelor biodegradabile

Deseurile solide se descompun prin intermediul microorganismelor cum ar fi bacteriile si fungii in timpul procesului de biodegradare. Pentru a fi considerate biodegradabile, aceste materii trebuie sa se degradeze natural in decurs de un an si sa nu polueze mediul ambiant in procesul descompunerii. Pentru ca biodegradarea sa aiba loc, trebuie sa existe combinatia potrivita de microbi, caldura, oxigen, umiditate si lumina solara, fie ca procesul are loc in mediul casnic, fie intr-o unitate industriala. Viteza cu care se descompune gunoiul se modifica atunci cand se modifica oricare dintre acesti factori. Platformele industriale sunt proiectate pentru a gestiona cantitati uriase de deseuri intr-un mod eficient. Aceste deseuri pot fi utilizate intr-un mod inedit, si anume prin transformarea lor in ambalaje biodegradabile.

Citeste »

Cele mai recente inovatii din sectorul imprimarii digitale pe materiale textile

Ce este inovatia? Inovatia este o solutie aducatoare de rezultate care poate fi descoperita la intersectia dintre nevoile nesatisfacute ale clientului, capacitatea organizationala si fiabilitatea pietei. Unele companii cuantifica inovatia prin numarul de brevete detinute. Altele se orienteaza dupa indicele de vitalitate, adica procentul din veniturile incasate din vanzarea produselor noi, iar altele iau in considerare numarul total de idei din strategiile de obtinere a veniturilor scontate precum si numeroasele momente de cotitura din procesul evolutia companiei in care este examinata dezvoltarea si se iau decizii importante privitoare la costuri, resurse si profituri. Vom explora in continuare cateva dintre cele mai recente inovatii din sectorul imprimarii digitale pe materiale textile prin prisma problemelor mai des intalnite atat in sectorul de decorare a articolelor vestimentare, cat si in cel al imprimarii in rola pe materiale textile.

Citeste »

Targul Hunkeler Innovationdays 2023 din perspectiva celor mai noi tehnologii inkjet

Desfasurat ca de obicei in Lucerne, Elvetia, in perioada 27 februarie – 2 martie, Targul Tehnologiilor de Print Hunkeler Innovationdays (HID), a devenit cu timpul de la o simpla „zi a portilor deschise” pentru vizionarea finisarilor web, cel mai important eveniment pentru imprimarea digitala de mare volum. De-a lungul anilor, in cadrul sau am fost martorii unei migrari a interesului in domeniul tehnologiilor de imprimare de la monocromie catre policromie, de la toner catre inkjet si de la imprimarea tranzactionala pentru afaceri catre imprimarea comerciala si a publicatiilor de inalta calitate – intregul eveniment cunoscand o diversificare tot mai mare.

Citeste »

Excelenta in signalistica indoor si outdoor cu noua imprimanta Mimaki UJV55-320 UV LED

Noua imprimanta inkjet Mimaki UJV55-320 de format mare cu tehnologie LED UV vine cu o combinatie unica intre productia de materiale cu dimensiuni foarte mari cum ar fi bannerele, mash-urile, folii de colantare auto, materialele grafice pentru retail, expozitii si vitrine si alte aplicatii similare cu latimi de pana la 3,2 m si versatilitatea imprimarii simultane pe doua role. Echipamentul efectueaza lucrari de imprimare cu viteze de pana la 110 m2/h si rezolutii de pana la 1 200 dpi, in functie de substrat. Este disponibil in doua configuratii: 4 culori sau 6 culori plus alb. Tehnologia de uscare instantanee cu LED UV de cerneala are ca rezultat elemente grafice care ies uscate din imprimanta si sunt deja gata pentru finisare, reducand semnificativ timpul ciclului de productie. In plus, cernelurile cu uscare rapida UV nu emit compusi organici volatili, minimizand amprenta de carbon.

Citeste »

Legea disciplinara a unitatii – un document copiat de la altii, care iti poate ruina afacerea

Regulamentul intern reprezinta un document foarte important pentru raporturile dintre angajator si angajat, alaturi de contractul individual de munca si contractul colectiv de munca. Spre deosebire de ultimele doua contracte care se negociaza intre parti, regulamentul intern este un act unilateral al angajatorului prin intermediul caruia acesta stabileste clauze esentiale in temeiul carora isi va fundamenta unele decizii, inclusiv sanctiunile disciplinare.

Citeste »

Imprimarea ecologică dă startul viitoarelor inovații în sectoarele de echipamente și cerneluri

Sustenabilitatea in sectorul de imprimare castiga tot mai mult teren in întreaga lume, cumparatorii serviciilor de print acordand o atentie sporita impactului emisiilor de carbon al tuturor activitatilor lor economice. Aceasta tendinta le-ar putea oferi un avantaj comercial considerabil acelor companii si sisteme de imprimare ce ofera o diminuare veritabila a impactului negativ asupra mediului ambiant. Mai mult, in timp ce industria a luat deja startul in cursa anului 2023, preturile tot mai mari la energie in Europa plaseaza un nou accent pe imprimarea eficienta din punct de vedere energetic.

Citeste »

Imprimarea UV ar putea fi viitorul în colantarea autovehiculelor, ne asigură Mimaki

Odată cu progresele înregistrate în sectorul imprimării digitale, cele mai recente cerneluri cu uscare rapidă UV oferite de compania japoneză Mimaki prezintă firmelor de colantare auto o nouă modalitate revoluționară de a-şi îmbunătăți serviciile. Colantarea autovehiculelor a devenit mai creativă și mai inovatoare decât oricând. Trendurile actuale se axează pe noi texturi vii, culori strălucitoare și modele îndrăznețe care de multă vreme ornamentează vehiculele din întreaga lume; sunt trenduri care par să rămână populare în anii care urmează.

Citeste »

Un creator de etichete de vin îşi dezvăluie secretele de design

Jordan Jelev este un designer și caligraf de etichete pentru vinuri stabilit în Varna, Bulgaria. El este spiritul creativ din spatele designului etichetelor de la compania americană de vinuri Wolf’s Head Wines. Agenția sa, Labelmaker (Creatorul de Etichete), are ca obiect de activitate exclusiv vinurile, băuturile spirtoase și berea. Jordan are în spate mai mult de 15 ani de experiență în crearea de etichete memorabile pentru mărci premium și este un designer premiat. Recent, echipa M_use a avut ocazia să discute cu Jordan despre procesul său creativ şi despre inspirația și proiectele sale de design preferate.

Citeste »
Search this website

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide