Premium

MARK ANDY

Descriere companie:

CINE ESTE MARK ANDY?

Începând de la echipamente şi până la servicii și consumabile, compania americană Mark Andy oferă soluții complete pentru întregul ciclu de funcționare, concepute în funcție de nevoile afacerii dvs. În calitate de pionier în industria tipografică şi având mai mult de 75 de ani de experiență la activ, clienții apelează la Mark Andy pentru fiecare aspect al fluxului lor de producție.

Mark Andy este un deschizător de drumuri în domeniul artelor grafice și al industriei de imprimare. În calitate de lider mondial în producţia de echipamente de imprimare și finisare pe bandă îngustă și medie, furnizăm echipamentele de imprimare Mark Andy și Presstek, soluțiile de finisare Rotoflex, precum și Mark Andy Print Products – o linie completă de consumabile și materiale pentru secţiile de imprimare. Toate produsele sunt susținute de cea mai mare echipă de asistență pentru clienți din întreaga industrie, fapt care minimizează timpii de inactivitate și ne ajută clienții să fie profitabili, eficienți și mereu în avangarda inovației.

Facem tot ce este necesar pentru a înțelege afacerea unică a fiecărui client, provocările cu care se confruntă și presiunile pe care le resimte. Ne străduim să oferim produse și servicii care îi ajută pe partenerii noştri să-și rezolve problemele, precum și soluții care să depăşească aşteptările, permițându-le să exceleze în operațiunile lor de zi cu zi, crescându-şi astfel productivitatea și atingându-și potențialul maxim.

VÂNZĂRILE ŞI SUPORTUL TEHNIC ÎN ROMÂNIA

Din 2021 Mark Andy Inc. este reprezentata direct in Romania de catre Florian Stroe, angajat al companiei din 2012 si care locuieste in Campina, jud. Prahova.

Prin renuntarea la distribuitorul local, compania americana a facut posibila reducerea cu 25% a preturilor la piese de schimb, consumabile, precum si cu pana la 15% la pretul utilajelor de tipar flexo, hybrid si digital, vandute acum direct pe piata din Romania prin reprezentant direct. In plus a fost imbunatatit suportul tehnic in limba romana. Compania ofera si suport tehnic online 24/24 h.

Florian Stroe este European Sales Manager si are 20 de ani de experienta in domeniul tiparului flexo, digital si offset precum si al suportului tehnic si de service. In cadrul companiei a detinut pe rand functiile de European Print Instructor, Senior Print Technician, Demo Room & Print Services Manager Mark Andy USA, iar in prezent se dedica vanzarilor si suportului tehnic & service direct in Romania.

Pentru oferte, vanzari directe sau suport tehnic, Florian poate fi contactat pe mobil la numărul 0724316539 sau prin email la adresa florian.stroe@markandy.com

ECHIPAMENTE
Personalizate pentru nevoile unice ale afacerii dvs.

Împreună cu portofoliul nostru de branduri de încredere, noi, cei de la Mark Andy am stabilit standardul în tehnologiile inovatoare din industria de imprimare. Ne-am format o reputaţie solidă în domeniul construirii de echipamente fiabile și productive, concepute pentru a crește profitabilitatea. Din moment ce dispunem de o gamă largă de echipamente, vă puteți baza pe noi pentru soluții care să satisfacă orice exigenţe din sectoarele imprimării și conversiei şi care să susțină orice aplicație, de fiecare dată.

Produsele noastre emblematice

Digital Series HD

Adevărata imprimare hibridă, cu zero sacrificii

Soluția digitală de producție Mark Andy a fost reimaginată pentru a-i aduce pe convertorii moderni de etichete la nivele superioare de productivitate și profitabilitate. Digital Series HD combină imprimarea digitală de înaltă rezoluție cu cea mai bună capacitate de producție din gamă într-un flux de lucru cu o singură trecere. Toate acestea cu zero compromisuri în materie de viteză şi fără sacrificii în configurabilitate.

Adevăratul avantaj al echipamentelor hibride

Complet integrate
Digital Series HD întruchipează conceptul de hibrid autentic, ceea ce înseamnă că elementele digitale și flexo din structura acestui echipament sunt originale de la Mark Andy. Pentru dvs., acest lucru înseamnă o experiență de utilizator îmbunătăţită, alături de un partener de încredere. Este o combinaţie de hardware și software concepută pentru o colaborare perfectă, în vederea obținerii unor beneficii inegalabile.

Productivitate sporită
Imprimarea la viteze de până la 73 metri / min, inclusiv pe alb, împreună cu o conversie integrată cu o singură trecere produc un randament crescut.

Generatoare de venituri
Combinația dintre viteza de producție, absenţa taxelor pentru clicuri și competitivitatea preţurilor la consumabile oferă cel mai mic cost total de exploatare, împreună cu o rentabilitate maximă. Utilizatorii actuali ai acestui model raportează venituri săptămânale de 200.000 USD (169.787 EUR).

Flexibilitate
Echipamentul Digital Series HD este acum disponibil în configurații cu 5 până la 8 culori și poate susţine opțiuni de conversie integrate în linie sau aproape de linie, soluţii adaptate evoluţiilor tehnologice viitoare. Este perfect adaptat fluxului dvs. de lucru digital, nevoilor dvs. de imprimare și conversie, având în vedere dezvoltarea dvs. ca firmă.

Suport garantat
Echipa noastră oferă cursuri de training cuprinzătoare pe parcursul întregului ciclu de funcţionare al produsului: înainte, în timpul și după instalare. Dincolo de asistența tehnică, echipa Mark Andy va lucra împreună cu dvs. pentru a optimiza procesele interne și strategiile de dezvoltare a afacerii în jurul noii dvs. tehnologii, astfel încât să puteți genera mai multă muncă și venituri, concomitent cu mai puțin timp, forță de muncă și volum de deșeuri.

 

Performance series

O platformă cu oportunități nesfârșite

Concepută pentru a stimula profitabilitatea într-o industrie extrem de competitivă, linia premiată de produse Performance Series redefinește productivitatea fluxului de lucru prin designul său simplu, economiile eficiente de deșeuri și schimbările rapide de configurare.

O tehnologie ce oferă performanțe de vârf

Inovaţie
Cel mai bine vândut echipament dotat cu platformă din istoria modelelor cu bandă îngustă a fost dezvoltat cu ajutorul unei tehnologii adaptate specific pentru a răspunde nevoilor dvs. și a vă impacta pozitiv rezultatele financiare.

Stabilitate
Peste 1.000 de instalări la nivel mondial plasează compania Mark Andy ca forță dominantă, furnizor stabil și autoritate în service pentru soluțiile de imprimare flexografică.

Inteligență Artificială
Pachetele Mark Andy AI susţin exigențele conceptului de „Industry 4.0”, având în vedere o îmbunătăţire a automatizării.

Precizie
Reglarea completă a înregistrării și densitățile total controlate ale cernelii produc puncte de înaltă calitate într-un mod simplu și repetabil. Mențineți-vă calitatea de la un proiect la altul, an de an, chiar și în unități de producție diferite.

Suport
Cu cea mai mare echipă globală de service din industrie, sunteți sprijiniţi de Mark Andy pe tot parcursul spre succes. Dincolo de asistența tehnică, le oferim partenerilor noștri consultanță în dezvoltarea afacerilor, expertiză pentru aplicații, precum și toate piesele și consumabilele necesare de la un adevărat partener de soluţii complete.

 

Digital Plus ScreenUn înlocuitor inkjet digital pentru cilindrul rotativ

Digital Plus Screen este un modul de imprimare digitală inline care integrează perfect imprimarea inkjet UV cu o singură culoare în echipamentele flexografice cu volume de producţie crescute. Dispunând de același sistem de livrare a cernelii ca și echipamentul hibrid inkjet premiat Digital Series de la Mark Andy, imprimarea digitală de înaltă opacitate este disponibilă prin simpla apăsare a unui buton.

Trecerea la tehnologia hibridă nu a fost niciodată mai ușoară

Trecerea la tehnologia hibridă poate fi la fel de simplă ca și integrarea unui dispozitiv digital pentru modernizarea echipamentului dvs. flexografic din dotare. Digital Plus Screen de la Mark Andy, înlocuitorul digital al cilindrul rotativ perforat, este recunoscut ca fiind:

Rentabil
Spuneți adio configurării și curățării costisitoare a cilindrului rotativ! Cu o calitate a imprimării care depășește limitele serigrafiei tradiționale, Digital Plus Screen le permite convertorilor să rămână competitivi, menținând totuşi scăzute costurile de reparaţii capitale și cele de exploatare în regim normal.

Optimizat
Simplificați-vă întregul flux de lucru trimițând fișierele de la sistemele prepress către imprimare cu o simplă apăsare de buton, reducând timpul de configurare necesar pentru cilindrul rotativ convențional.

Aducător de plus-valoare
Obțineți efecte tactile care măresc atractivitatea produselor la raft pentru clienți, la viteze de 73 metri pe minut.

Hibrid
Profitați la maximum de echipamentul dvs. flexografic extinzându-vă gama de aplicații cu o modernizare hibridă modulară. Modulul realizează imprimarea textelor în oglindă, a codurilor de bare și a textelor de mici dimensiuni cu un alb asemănător cilindrului rotativ, toate într-o singură trecere de înaltă calitate.

 

Soluții de imprimare flexografică

Mark Andy -- campion în industria de etichete şi packaging

Începând din zilele „calului de povară” Mark Andy 2200, trecând apoi pe la Performance Series – fenomenul global ce a dominat un deceniu întreg – şi până la adăugarea echipamentelor din gama Evolution Series, implementarea tehnologiei noastre flexografice a condus doar la succes și dezvoltare pentru utilizatori. Cu echipamentul flexografic Mark Andy, vă puteți aștepta la niveluri ridicate ale producției, la cele mai rapide schimbări și la versatilitatea aplicațiilor pentru a acoperi orice nevoie din secţia de imprimare.

Performance Series
Linia de imprimare Performance Series de la Mark Andy crește profitabilitatea pentru orice aplicații pentru etichete, începând de la cele mai simple şi terminând cu cele mai complexe.

Evolution Series E5
Evolution Series E5 de la Mark Andy le oferă convertorilor o soluție scalabilă flexo complet servo, prezentând o oportunitate de creștere a veniturilor astăzi ȘI mâine.

Pro Series, echipamentul de imprimare flexografică a etichetelor
NOUL Pro Series este un instrument accesibil destinat proprietarilor companiilor producătoare de etichete care doresc să atingă excelența operațională, oferind configurații modulare care maximizează randamentul, precum şi o soluție mai ecologică ce satisface obiectivele sustenabilităţii.

 

SERVICII

Maximizați timpul de funcționare cu serviciile Mark Andy

De la tehnologia flexo până la cea offset sau digitală, proprietatea asupra oricărui echipament de imprimare presupune mai mult decât simplul fapt de a instala un nou echipament în secţia de imprimare. Înseamnă a avea oricând și oriunde resurse accesibile pentru orice provocare întâlnită.

Suport tehnic
Tehnicienii noștri autorizaţi de producătorii de echipamente originale oferă serviciile necesare pentru creșterea productivităţii prin întreținerea, depanarea și repararea utilajelor din secţia dvs. de imprimare.

Training
Experții noştri sunt permanent la lucru pentru a vă oferi îndrumări și informații despre modul în care să vă întrețineți mai bine echipamentul într-un mod sigur, eficient și eficace.

Upgrade-uri pentru echipamentele de imprimare
Modernizarea echipamentelor existente de imprimare și conversie este o strategie testată şi rentabilă pentru a obține îmbunătățiri ale performanței.

Particularitatea companiei Mark Andy
La Mark Andy, suntem dedicați succesului clienților noștri. Echipa Mark Andy pentru Interacțiunea cu Clienții vă garantează mai mult decât un simplu echipament de imprimare, oferind un adevărat parteneriat. Managerul echipei de proiect care le este destinat clienţilor va fi singura lor persoană de contact, atât la montarea echipamentului, cât şi pe parcursul primului an de exploatare.

Prezentarea my.markandy
my.markandy este un hub interactiv în care partenerii Mark Andy pot accesa manuale, videoclipuri de training, materiale informative pentru de depanare și asistență sporită pentru a-și dezvolta afacerea și a-şi minimiza timpii de nefuncționare.

Galerie video:Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: -
CUI: -
Adresă: Str. Szyszkowa 35/37, 00-001 Warşovia, Polonia
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide