Gratuit

2M Digital SRL

Descriere companie:

2M Digital este una din primele companii pe piața de servicii și soluții de imprimare în România.

Înființată în 1999, compania transformă experiența sa de pe piață în servicii ireproșabile pentru partenerii săi și oferă garanția calității prin colaborarea Premium Partner Xerox Romania, certificările Platinum Authorized Service Provider și Xerox Partner Print Service (XPPS) Authorized Partner, ce garantează cea mai performantă infrastructură și cele mai noi soluții de software din industrie.

  • Peste 20 ani de experiență în domeniu și peste 150 de clienți.
  • Parteneriate de succes în toate ariile de business.
  • Garanția calității marca Xerox – experiență de peste 75 de ani în industria de imprimare.
  • Consultanță și servicii personalizate în funcție de cerințele afacerii tale.
  • Peste 1000 de echipamente Xerox

La 2M Digital credem în importanța soluțiilor inteligente de imprimare și software complementar și în impactul pozitiv pe care acestea le pot avea asupra succesului afacerii tale.

De aceea, ne bazăm pe oferte personalizate și pe implicare totală pentru a-ți pune la dispoziție ofertele de care ai nevoie pentru a crește productivitatea și reduce costurile: de la echipamente pentru birou la echipamente de producție specializate și la soluții de software care îți eficientizează procesele de business.

Completăm această ofertă cu servicii de administrare a mediului de imprimare și abonamente de service și mentenanță adaptate celor mai specifice nevoi de business.

 

ECHIPAMENTE - IMPRIMARE BIROU

Atunci când vine vorba de echipamente de imprimare pentru afacerea ta, ai nevoie de un partener de încredere, cu experiență în domeniu și cu soluții eficiente adaptate nevoilor companiei tale. Descoperă oferta noastră de produse (imprimante, multifuncționale și scanere), creată în parteneriat cu XEROX și HP.

ECHIPAMENTE DE PRODUCȚIE

COLOR, ALB & NEGRU, FORMAT MARE

Echipamentele de producție trebuie să ofere calitate constantă și să fie una din soluțiile de imprimare pe care compania ta se poate baza de fiecare dată. De aceea, oferta 2M Digital include numai echipamente ce au la bază tehnologii de ultimă generație și care reprezintă un standard de calitate în domeniul de imprimare.

MANAGED PRINT SERVICES

2M Digital oferă servicii de administrare a documentelor preluând gestionarea mediului de printing al afacerii tale, ajutându-te să reduci costurile de imprimare și investițiile în achiziții, să reduci timpul alocat de către personalul IT activităților de imprimare și să economisești resurse valoroase pentru afacerea ta.

  • Documenta - folosește tehnologie Oracle și Java pentru a-ți oferi cea mai bună soluție online de administrare a documentelor.
    OptimiDoc - îți oferă o privire de ansamblu a costurilor de imprimare distribuite în funcție de locație, dispozitiv, departament sau utilizare și permite limitarea imprimării color sau copiere pentru a asigura minimizarea costurilor.
  • ScanFlowStore - este o aplicație intuitivă de scanare și stocare ce îți permite să creezi arhive digitale prin simpla scanare a documentelor cu ajutorul multifuncționalelor Xerox într-un mediu securizat și flexibil..
  • Ysoft - Provocările din business implică reducerea costurilor, creșterea productivității și a securității documentelor. Aceste provocări sunt și mai importante atunci când vine vorba de managementul serviciilor de imprimare.

SERVICE ȘI MENTENANȚĂ

Îți dorești ca toate echipamentele tale de imprimare să funcționeze fără probleme atunci când ai nevoie de ele, iar în cazurile nefericite vrei ca problemele să fie rezolvate rapid și eficient. De aceea, 2M Digital îți oferă mai multe variante de service pentru copiatoare și imprimante și îți creează o soluție complet personalizată în funcție de cerințele afacerii tale!

Galerie imagini:
Galerie video:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40 /11366 /1999
CUI: 12511050
Adresă: Str. MAHATMA GANDHI 1, Bucureşti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide