Gratuit

3Media SRL

Descriere companie:
3Media este o agenţie de marketing, reclamă şi relaţii publice care îşi ajută clienţii să dezvolte programe de vânzare cu ajutorul cărora să obţină rezultate notabile.
Scopul nostru este mărirea volumului de vânzări al clienţilor noştri prin identificarea punctelor tari şi construirea unui avantaj competitiv faţă de ceilalţi competitori.
Principalul nostru atu este că inţelegem cum se iau deciziile de cumpărare. Astfel, partenerii noştri învaţă cum să atragă atenţia clienţilor potenţiali, cum să îşi creeze o imagine favorabilă şi cum să influenţeze decizia de cumpărare.

Servicii

STUDII DE PIATA
Analiza de piaţă
Construirea supoziţiilor
Cercetare, explicitare
Descrierea segmentului de piaţă
Nevoi şi cereri
Canalele de distribuţie
Factori determinanţi
Sistemul de comunicaţii
MANAGEMENT DE CONT
Încredințându-ne întreg necesarul (contul) dumneavoastră de marketing sau doar de publicitate, puteți fi siguri de o colaborare rezumată în trei cuvinte: loialitate, eficiență, rezultate măsurabile!
Planificare de marketing, publicitate și relații publice
Coordonare și execuție a programului 
Măsurarea rezultatelor obţinute
RELATII PUBLICE
Relații cu media
Întâlniri, conferințe, seminarii și târguri comerciale
Supraveghere 
Scrisori de informare 
Crearea discursurilor și instruirea vorbitorilor în public
COMUNICARE
Identitatea companiei, dezvoltare de mărci și logo
CREATIE
Producție radio
Producție video/TV
Dezvoltare de pagini web
Creație grafică
MEDIA
Pentru piața publicitară locală (de provincie) a cumpăra difuzare media prin intermediul unei agenții de publicitate constituie un subiect tabu, așa cum este văzută, de multe ori, însăși ideea de a colabora cu agenție de publicitate. Marea majoritate a patronilor români (pentru că managerii gândesc un pic altfel) nici nu vor să audă de angajarea unei agenții de publicitate atunci când au în plan o campanie de marketing și/sau publicitate! Păi atunci, de ce își mai angajează un avocat când se confruntă cu un proces? De ce nu discută direct cu instanța??!!
PROMOVAREA VANZARILOR
Obiectivul principal al promovării (creșterii) vânzărilor este previzionarea și modificarea comportamentului de cumpărare al consumatorului.
MARKETING DIRECT
Vă putem oferi un pachet complet de marketing direct:
 • analiză
 • constituire, dezvoltare și administrare bază de date sau cumpărarea uneia, potrivită pe specificul a ceea ce vreți să comunicați
 • realizare campanie de comunicare directă, prin scrisoare și/sau mesaje
 • diseminare prin campanii de mailing (poștă tradițională sau electronică) și SMS
 • raportare
TIPAR
Dacă vreţi să tipăriţi ceva o puteţi face în două feluri: contactaţi o tipografie şi îi comandaţi lucrarea (în cazul în care aveţi grafica realizată sau tipografia are şi un departament de creaţie) sau ne contactaţi pe noi – şi pentru asta puteţi ţine cont că:
•În peste 18 ani de activitate am stabilit relaţii de colaborare cu peste 40 de tipografii, specializate pe diverse tipuri de lucrări (digitale, offset, rotative), pe diverse niveluri de calitate (de obicei, calitatea înaltă are şi un preţ pe măsură), cu diverse posibilităţi de finisare. Astfel, atunci când trebuie să tipărim ceva, în funcţie de tiraj, calitatea cerută şi tipul de finisare, ştim exact unde să tipărim pentru a obţine cel mai bun raport preţ-calitate!
•De obicei, nu vă costă nimic în plus dacă lucraţi cu noi ( aşa cum de cele mai multe ori nu vă costă nimic în plus să cumpăraţi o vacanţă printr-o agenţie de turism) – cele mai multe dintre tipografiile cu care lucrăm ne acordă un discount de agenţie – discount care constituie profitul nostru. De fiecare dată, pe lângă un preţ bun, veţi câştiga timp şi o calitate optimă a lucrărilor comandate.
•Nu în ultimul rând (sperăm să nu să pară o lecţie de marketing), în toate ţările dezvoltate există o diviziune/specializare clară a muncii şi serviciilor: patronul de restaurant nu îşi tipăreşte singur cărţile de vizită sau pliantele de prezentare, aşa cum cel care tipăreşte cărţile de vizită nu îşi repară singur maşina iar mecanicul auto nu îşi spală singur maşina în faţa blocului…
Indiferent că sunteţi din Galaţi, Brăila sau din orice alt oraş din lume, puteţi să ne comandaţi cu încredere orice tip de tipărituri, pe orice fel de suport, cu orice fel de finisare: cărţi de vizită, foi cu antet, flyere, pliante, mape de prezentare, afişe (de mici şi mari dimensiuni), cataloage, reviste, cărţi (unicat sau tiraje de masă) etc.
Dacă aveţi nevoie şi de grafică pentru lucrările dumneavoastră, vă puteţi baza pe experienţa şi buna noastră dotare software şi hardware; şi pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, contaţi pe noi şi pentru realizarea de fotografii , la cea mai bună calitate posibilă!

MINIMAP

Hărţile Minimap au două canale principale de distribuţie, orientate către turişti:
 • pick-up: pot fi luate gratuit din centrele de informare turistică din Braşov, Poiana Braşov, Bran, Cristian, Predeal
 • oferite gratuit, sub formă de “complimentary-copy”, de peste 100 de structuri de cazare din zona Braşov.
Costurile de tipar şi distribuţie sunt suportate de partenerii noştri, care beneficiază de o promovare 100% targetată pe turişti, români şi străini. De asemenea, locaţiile partenere beneficiază şi de hărţi pe care le pun la dispoziţia clienţilor lor.
Hărţile Minimap sunt apreciate de turişti pentru că au un format compact (sunt practice, uşor de utilizat) şi au informaţii actualizate permanent (bilingv, română/engleză):
 • Minimap Braşov, la fiecare 3 luni, ediţii de Primăvară, Vară, Toamnă, Iarnă
 • Minimap Poiana Braşov, la fiecare 6 luni, ediţii sezoniere (Vară, Iarnă)
 • Minimap Predeal, la fiecare 6 luni, ediţii sezoniere (Vară, Iarnă)
 • Minimap Bran-Moieciu-Fundata, la fiecare 6 luni, ediţii sezoniere (Vară, Iarnă)

MINICARDS

Mod revoluţionar de afişare, lansat în Amsterdam în anul 1998, MINICARDS este o soluţie practică şi eficientă de promovare, prezentă în peste 40 de ţări și 400 de oraşe din toată lumea!
Cu o experienţă de peste 20 ani în dezvoltare de proiecte media, agenţia de publicitate 3 Media a fost selectată pentru a dezvolta şi administra  reţeaua Minicards în judeţele Galaţi şi Brăila, Braşov. În curând, şi în zona Valea Prahovei.

CARTI DE VIZITA PROBUSINESS

Cartea de vizită este un instrument de marketing elementar, cu cel mai eficient raport cost/beneficii, care nu ar trebui să lipsească din „arsenalul” de comunicare al unei afaceri. Orice om care vă trece pragul nu trebuie lăsat să plece fără un motiv de a nu vă uita: oferiți-i o carte de vizită a afacerii dumneavoastră și, eventual, scrieți-i pe aceasta ceva de genul „10% reducere la prima/următoarea cumpărătură”, „la prezentarea acestui card vă oferim un cadou surpriză” etc.
Aveţi un restaurant, hotel, club, cabinet medical/notarial/de avocatură, show-room etc.? Marketingul acestuia trebuie să înceapă cu un lucru simplu dar indispensabil: cartea de vizită!

PACHETE PROBUSINESS

Cărți de vizită, format 55x85mm (pot avea şi un perfor pentru expunere pe un ministand) sau 85x55mm, carton 250g, tipar policromie față-verso, lăcuire UV
pe baza machetei şi a informaţiilor furnizate de client) și transportul în orice oraş din România.

GOOGLE ADWORDS

Dacă vă doriţi unul din cele mai eficiente şi mai măsurabile servicii de publicitate pe internet, trebuie să luaţi în considerare Google Adwords – serviciul de publicitate contextuală dezvoltat de Google.
Galerie imagini:
Galerie video:


Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/1571/1995
CUI: RO 7822777
Adresă: Galaţi, Bd. Siderugiştilor nr. 24
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide