Premium

CIM MARKET CONSULTING SRL – Marketing

Descriere companie:

Suntem apreciaţi ca centru de excelenţă, garant al calităţii şi responsabilităţii.
Suntem recunoscuţi pentru plus-valoarea pe care le-o aducem clienţilor şi partenerilor noştri, pe toate palierele comunicării de afaceri.

Produse Promoţionale
Noi vă încurajăm să vă promovaţi profesionist şi la preţuri accesibile. Oferim materiale de birou personalizate și produse tipărite potrivite oricărui buget, stil şi ocazie: cărti de vizită, flyere, invitaţii la evenimente, cărți poștale, carneţele, carduri cadou, felicitări, autocolante, foi cu antet, plicuri. Gama noastră completă de modele exclusive și șabloane personalizabile vă îndeamnă să găsiţi exact ceea ce aveți nevoie.

În acelaşi timp vă propunem cadouri inspirate oferindu-vă astfel oportunitatea deosebită de a vă întări relațiile cu clienții și de a vă spori mesajul de brand. Atunci când este vorba despre cadouri orice client se bucură de aprecierea dumneavoastră şi orice salariat este onorat de atenţia pe care i-o acordaţi.

În alta ordine de idei materialele noastre promoţionale pot fi dedicate evenimentelor, târgurilor şi expoziţiilor din viaţa companiei dumneavoastră. Astfel noi vă recomandăm în primul rând ca acestea să vă fie în primul rând rentabile fapt ce va îndeamna să vă concentraţi pe calitate şi mai puţin pe cantitate. În al doilea rând, un obiect promotional merită să fie interesant, poate chiar sa fie unic şi, de ce nu, util. Desigur în fine, al treilea criteriu este să permită aplicarea logo-ului dumneavoastră, să fie în acord cu manualul şi politica de brand.

Bineînțeles ca vă putem ajuta şi cu toate aceste aspecte.

Produse Speciale
Totemurile noastre pot fi poziționate oriunde şi asigură o vizibilitate maximă în orice context. Datorită dimensiunii lor, totemurile publicitare ne permit avertizarea de la o distanță, care cu greu poate fi atinsa de alte instrumente publicitare. Totemuri sau obeliscuri, noi vă ajutam să obtineti cele mai interesante si moderne forme, iluminate, cu bază fixă și cu roți. Unul dintre cele mai apreciate avantaje ale folosirii acestor constructii publicitare speciale este posibilitatea de a schimba imprimarea foarte usor.

Un alt produs special al creatorilor nostri este următoarea generație a casetelor luminoase cu “iluminare din spate” folosind tehnologia inovatoare pentru a produce cele mai subțiri, mai strălucitoare, semne backlight disponibile astăzi. Această tehnologie a fost dezvoltata initial pentru iluminarea ecranelor LCD de notebook-uri, iar acum noi o utilizam într-o gamă largă de dimensiuni și forme, generand un mare plus la orice punct de vanzare sau orice unitate comerciala.

Ambalaje
Având certificările de management al calităţii şi mediului, echipa noastră de creaţie şi execuţie are deja la dispoziţie câteva mii de ştanţe de design structural, ceea ce ne poziţioneaza în topul preferinţelor clienţilor noştri.

CIM Market este expertul de ambalare cu producţia în termen scurt, atât pentru cartonul prepliat cât şi pentru ambalajele personalizate prin imprimare offset, caşerare şi ştanţare. Noi oferim clienților un nivel ridicat de integrare în capacități de producţie, inclusiv servicii in-house de preproducţie, acoperiri UV, personalizare relief precum şi folio auriu sau argintiu, glitter, etc.

Ambalaje Cosmetice
Creaţia de ambalaje cosmetice are nevoie să fie funcțională, convingătoare și elegantă. În acelaşi timp ea ne solicită o combinație specială de competențe: observare, creativitate, cunoștințe tehnice, precum și o anume apreciere istorică a industriei cosmetice.

Ambalajele pe care noi le creem pentru industria cosmetică fac atât prima cât şi ultima impresie la raft, iar în industria frumuseţii acesta este şi factorul determinant în plecarea produselor de pe raft. Creatorii noştri de ambalaje cosmetice propun soluţiile care funcţionează la raft pentru ca respecta cu sfinţenie aceste 3 legi:

 • exprimăm viziunea stilului de viaţă al consumatorului ţintit de clientul nostru
 • generăm şi cultivăm dorinţele cele mai ascunse ale consumatorului
 • îmbrăţişăm în creaţia noastră setul de valori ale brandului care permite percepţia ca luxului accesibil

Faptul care ne-a permis să învăţăm cum să creem ambalaje interesante şi totuşi funcţionale pentru produsele cosmetice a fost îmbinarea expertizei noastre de la concepţie la ergonomie cu paşii făcuţi dincolo de soluţiile evidente, lăsând loc inspiraţiei şi inovaţiei.

Ambalaje Pharma
Noi oferim clienților din industria pharma o gamă de neegalat în soluții flexibile de ambalare secundară (ambalajele exterioare), care să răspundă nevoilor unice ale pieței farmaceutice la nivel mondial. Noi deținem expertiza unor branduri ca testele de sarcina şi de ovulatie “Dr. Sigur”, soluţiile contraceptive “Pinks” şi gama de produse de neonatologie “Piccoline”. Utilizăm materiale de ambalare flexibile de înaltă calitate, aprobate şi dedicate exclusiv industriei pharma. În acelaşi timp toate ambalajele noastre pot fi supuse tehnologiei insertive de aplicare a alfabetului BRAILLE pentru a facilita comunicarea cu persoanele care au disabilităţi vizuale.

Astfel am înțeles că ambalarea acționează ca extensie a brand-ului, ceea ce ne face să oferim un set unic de beneficii care aduc valoare nouă pentru afacerea dumneavoastră. Acesta este motivul pentru ne-am angajat la construirea parteneriatelor pe termen lung, având scopul de a ajuta clienţii să îşi atingă obiectivele afacerii lor, în jurul valorii de integritate a produsului, branding şi ingrijirea pacientului.

Etichete
Producem etichete pentru o gamă foarte largă de aplicații multifuncționale de etichetare, de la cele comerciale pentru bunurile de larg consum până la cele farmaceutice la care putem adauga inserţii rigide BRAILLE, inclusiv etichete poştale, de curierat rapid şi transport maritim, pentru CD-uri și mass-media şi chiar pentru cerinţele de birou sau afaceri de anvergură locală.

În procesul tehnologic putem utiliza atât emulsii de adezive permanent acrilice (dacă nu se solicită tipul de etichetare detasabila) potrivite pentru imprimante laser, imprimante cu jet de cerneală, și copiatoare cat si substanţe facilitatoare la detaşări rapide şi curate, pentru cazurile special solicitate de clienţi.

Grafica în relief sau plană utilizată ne permite să producem peste 50 mărimi; fiecare dimensiune este disponibilă în culori fluorescente, culori pastelate, materiale clare și lucioase, toate cu adeziv permanent sau detaşabil. De asemenea fiecare dimensiune de etichetă poate fi produsă şi cu rezistenţă la umiditate sau chiar impermeabile. De asemenea putem produce etichete pe folie aurie şi argintie care suporta imprimare laser.

POSM
Diversitatea acestor materiale ne oferă articolele perfecte pentru maximizarea impactului produselor dumneavoastră atunci când sunt afișate în locurile de vânzare sau fie şi numai pentru identificarea structurilor de prețuri.

Unele dintre aceste materiale comerciale, cum sunt obiectele plasate pe gâtul sticlelor (neckhangers), sunt instrumente perfecte și foarte atractive de promovare pentru a asigura produselor dumneavoastră evidenţierea pe raft, printre competitori, având suplimentar şi posibilitatea de a vă dezvolta relaţiile cu clienţii, prin încorporarea unor promoții cu valoare adaugată.

Pe de altă parte aceste instrumentele inteligente de promovare sunt intrinsec concepute pentru a atrage atenția consumatorilor chiar la punctele unde aceştia îşi iau deciziile de cumpărare, iar în literatura de specialitate acestea sunt cunoscute ca “vorbitoarele de raft” (shelf-talkers).

Perfecte pentru consolidarea publicităţii existente, precum și pentru completarea materialelor comerciale la punctele de vânzare, noi vă propunem şi semnalizarea pe planşee şi podele. Acestea economisesc foarte mult spaţiu de expunere fiind ideale pentru culoarele magazinelor, centrelor comerciale sau show-room-uri. Acest tip de semnalizare este foarte durabil, putând fi chiar utilizate în aer liber, pe suprafețe pe care, în mod tradițional, nu se putea marca, materialele nostre fiind extrem de rezistente la rupere, zgâriere şi chiar la supunerea unor materiale abrazive.

În acelasi timp noi furnizăm şi o gamă largă de sisteme de expunere portabile pentru a se potrivi pe o multitudine de cerințe și bugete. Toate sistemele noastre sunt special concepute pentru a afișa creaţia grafică în modul cel mai evident cu putinţă, atragând atenția vizitatorilor şi provocând la interacțiune.

Aceste sisteme plasate strategic în interiorul sau chiar în afara spațiilor directe de vânzare, determină maximizarea gradului de conștientizare a clienţilor care nu au definită deja intenţia de cumpărare pentru produsele dumneavoastră.

Expo-sisteme
Am dezvoltat o gamă largă de standuri modulare concentrându-ne pe durabilitate, materiale ușoare, un design flexibil și chiar utilizarea materialelor reciclate, acolo unde este posibil. Multe dintre sistemele noastre de afișare și standuri personalizate pot fi accesorizate suplimentar cu finisaje de excepţie. Astfel expo-sistemele noastre le permit clienţilor să îşi atingă publicul țintă atat în locații temporare, cum sunt târgurile, expoziţiile, conferinţele şi seminariile, cât şi în showroom-uri sau puncte de vânzare și spații de birouri.

Am făcut produsele noastre portabile și ușor de utilizat precum și usor de re-personalizat, astfel încât să le puteți plasa cu ușurință exact acolo unde doriți dumneavoastră ca mesajele să vă fie recepţionate. Acest canal de promovare bine gândit a devenit un instrument important în departamentele de marketing din întreaga lume, pentru oricare dintre situaţiile când afacerea dumneavoastră are nevoie de expunere şi vizibilitate.

Linia noastră de produse dedicate expo-sistemelor poate conţine roll-up-uri, bannere modulare, sisteme popup, standuri pentru broșuri, steaguri, bannere rigide, spyder-e, birouri personalizare, semne pentru pereţi, podele şi tavane, casete luminoase, totemuri, sisteme de prezentare cu corturi şi display-uri.

 • ROLL-UP
 • DOUBLE ROLL-UP
 • DISPLAY
 • COMPACT
 • TOWER
 • COUNTER
 • DESK DREPT
 • DESK CURB
 • ELECTRIC ROLL
 • SCROLL
 • METALIC
 • EXPO NEW
 • EXPO LIT
 • EXPO MULTILIT
 • FLAG
 • V BANNER

Mâncare în Mişcare
Aceasta este marca noastra pentru industria fast food si a restaurantelor cu livrare la domiciliu, acoperind cu succes toate consumabilele de unică folosință pentru ambalarea produselor alimentare in restaurante, cafenele, pizzerii, rotiserii, shaormerii, bucatarie chinezeasca si traditionala.

La noi veti gasi creatii pentru recipiente ce pot suporta incalzirea la microunde, containere scoica, cutii de pizza, containere pentru salata, containere de mancare chinezeasca in-out, tavi Savaday, tavi Nacho, coșuri pentru cartofii prajiti, cutii pentru burgeri si saci pentru hot dog, cutii de sandwich, containere înghețată si placinte precum si multe altele. Executia rapida a stocurilor de lucru pentru aceste ambalaje de “mancare-in-miscare” ne permite sa intervenim in timp real pentru clientii care au presiunea timpului.

Ințelegem că atunci când clientii nostri cauta solutii pentru ambalaje alimentare de acest tip, esentiala este atentia cu care se construieste gama completa si oferim solutii excelente atat pentru cafenele si restaurante cat si pentru catering mobil ori alta afacere cu mancare livrata la domiciliu.

Ah, si sa nu uitam, doar ambalajele noastre pot fi personalizate, asa ca puteti renunta fara regrete la ceea ce se gaseste acum in dotarea competitorilor dumneavoastra.

Comunicare In-Store
Sistemele de cominicare in-store sunt utilizate pentru toate tipurile de puncte de vânzare, de la chioșcuri la Cash & Cary și rețelele supermarketuri şi de hipermarketuri. Acestea susţin vânzările și campanii de marketing desfășurate, folosind eficient spațiul existent în magazin. Ele trebuie să atragă atenţia, să comunice informaţii legate de preţ, informaţii despre promovare sau disponibilitate la raft etc. Se folosesc de asemenea pentru a direcţiona fluxul de cumpărători sau pentru a delimita zonele comerciale funcţie de tipul de produs sau zona de utilizare.

Putem să oferim o gamă variată de produse de catalog şi de asemenea se pot personaliza cu logo companie şi/ sau cu informatiile dorite de clienţii noştri.

Printre produsele pe care le putem realiza, se enumeră:
porţi de securitate, casete de preţ, sisteme suspendate, shoper stopere, port etichete, rafturi metalice, divizoare, restiere, info boarduri, cârlige mercantizare, direcţionale, bariere, palet wrapp-uri, capete de raft, etc.

Producţie publicitară
Combinaţia optimă între cei 3 factori importanţi ai diviziei de producţie publicitară: maşini performante bazate pe diverse tehnologii de print şi prelucrare tehnologică, materiale de calitate şi o echipă cu experienţă de peste 10 ani, ne ajută să le oferim clienţilor noştri o gamă variată de produse:

 • STANDURI EXPOZITIONALE
 • CASETE LUMINOASE
 • COPERTINE, STRUCTURI SI CONFECTII METALICE
 • TOTEMURI
 • LITERE VOLUMETRICE
 • SIGLE DIN POLISTIREN
 • SEMNALISTICA
 • STANDURI DE SAMPLING
 • EXPOZITOARE PLASTIC
 • BRANDING MAGAZINE
 • COLANTARI AUTO
 • MOBILIER CORPORATE
 • PALET WRAPP
 • PANOURI PUBLICITARE
 • GRAVURA SI DECUPARE CNC
 • CORTURI
 • STRUCTURI BRANDING

Producţie video
Echipa noastră de cameramani și producători video este înalt specializată în producția video corporatistă cu costuri accesibile. Suntem tot ce ai nevoie pentru a rezolva provocarea video, pentru a-ţi dezvolta afacerea și pentru a-ţi face partenerii și clienții fericiți.

Am creat filme la conferințe, videoclipuri de formare și videoclipuri promoționale. Chiar şi dacă pur şi simplu aveţi nevoie de imagini brute, puteți “închiria” un singur cameraman.

Pe de alta parte, de multe ori un film stil “imagine de ansamblu” oferă cel mai bun impact, în timp ce alte ori o abordare în stil mai “instructiv”, cum ar fi un manual live-action, este mult mai eficient.

Pentru conferințe și întâlniri, filmăm și edităm imaginile în formate finite, perfecte pentru utilizarea direct în prezentări. Avem expertiza de a lucra cu toate categoriile de companii şi activităti, de la multinaţionale de ţigarete, până la companii regionale din domeniul turismului. Spune-ne despre ideea ta, ce te preocupa în domeniul fotovideo, şi te vom ajuta să-ţi concentrezi ideile într-un video de promovare a produselor şi serviciilor dumneavoastră cu calitatea profesională a reclamelor TV. Iar această magie o vom face şi în modul cel mai rentabil pentru client. Filmările noastre pot fi postate pe site-ul dumneavoastră, pe intranet în cadrul companiei, YouTube sau Vimeo. Ce mai aşteptaţi? Doar ştiţi că imaginea face cât 1000 de cuvinte...

SERVICII

Creaţia de brand
În afară de vânzări, recunoașterea brand-ului este ceea ce vrea fiecare dintre partenerii noştri. Atunci când clienții sunt în căutare produsului sau serviciului dumneavoastră, ştim că vă doriţi ca numele pe care l-aţi ales să fie primul care le vine în minte. Mai mult, ştim că vă doriţi ca produsele dumneavoastră să colecteze click-uri în Google pentru că sunt populare şi apreciate. Desigur că toate aceste lucruri vă sunt la îndemână când lucraţi cu producători de publicitate ca noi. Răspunsul depinde de momentul în care ne solicitaţi sfatul pentru a vă potenţa produsele; cu cât mai devreme, cu atât mai bine.

Noi am învăţat cum să creem relația directă între produse, publicitate și comportamentul consumatorilor, iar pe baza unor cercetări aprofundate de marketing care analizează factori importanți, cum sunt tendințele de pe piață, atitudinea consumatorilor și concurența existentă, identificăm şi vă propunem cele mai eficiente modalități de a face conexiuni emoționale între produsele dumneavoastră și consumatorii pe care vi-i doriţi.

Tipar pe rotativă, offset şi digital
Masinile rotative pe care le utilizam sunt dotate cu facilități de finisare in linie astfel ca finisarea, capsarea și lipirea foilor se face direct pe masina, ceea ce reduce mult timpul de livrare catre dumneavoastra. Va propunem acest tip de tipar atunci cand doriti sa produceti publicații de mare volum cum sunt ziarele, cataloage de tiraje mari, si cartile in tiraje nationale.

Masinile offset cu care lucram ne permit sa oferim un raport imbatabil calitate/pret pe unitate de produs tiparit, atat pentru tiraje medii cat si pentru solicitari mai mici. Fidelitatea tiparului ca si finisarile impecabile ne permit sa fim recomandati de toti clientii pe care ii avem in portofoliu, de la produsele de papetarie de birou si brand de companie, pana la brosuri, formulare de afaceri, pliante, calendare si chiar ambalaje.

Utilizand tiparul nostru digital fiecare imprimare poate fi diferita, tirajele mici sunt ieftine, iar rata noastra de răspuns este rapida. Acum puteți imprima la noi chiar si un singur catalog sau o singura brosura ori cateva sute de bucati, cu o fractiune din costul necesar pentru a tipari la rotativa sau offset. În loc sa produceti 1000 de exemplare identice, noi va tiparim 1000 de documente unice, cu mesaje personalizate pentru fiecare dintre clienti dumneavoastra.

Astfel va maximizam rata de răspuns prin adresabilitatea perfect direcționata, creand actiuni de marketing variabil si de aceea extrem de relevant.

Post-tiparul este partea esențială a proceselor noastre de tiparire deoarece determină aspectul final al produselor. Oferim toate tipurile de finisare necesare atat materialelor comerciale cat și celor de promovare corporatista. Calitatea finisajelor noastre ne diferentiaza categoric de competitie, adaugand stralucire, durabilitate și valoare produsului tipărit, garantand astfel satisfacția clientului.

Print în format mare
Fie că vă pregătiţi pentru expoziția anuală, pentru o serie de conferințe, vă deschideţi un showroom sau magazin, comunicarea dumneavoastră se poate baza pe expertiza noastră. Noi vă asigurăm soluțiile eficiente și una dintre cele mai largi game de produse de afișare pentru campaniile de marketing.

Printarea digitală în format mare roll-to-roll cu aplicare UV permite producţia unei game extrem de largi de produse atat de exterior cat şi utilizate în incinte. Produsele de exterior pot fi executate pe o mare diversitate de materiale cu lătimi până la 5m, folosind cerneluri şi solvenţi UV care asigură rezistenţă maximă la expunere şi durabilitate. În acelaşi timp printurile de interior fiind executate pe materiale speciale şi cu cerneluri atât UV cât ecosolvent, asigură rezoluţia înaltă cerută de întreaga gamă a materialelor comerciale tip POSM garântand produselor noastre acurateţea grafică cu care ne-am obişnuit clienţii. Nici un material nu are secrete pentru noi, expertiza pe care o avem s-a creat utilizând atât hârtia, cartonul, plăcile de spumă poliuretanică, materialele acrilice, forex, correx, cât şi vinil, pvc, polifilm, sticlă, pânză şi aluminiu.

Doriţi super-servicii, super-calitate şi super-promptitudine?
Atunci, de ce să vă aşteptaţi la mai puţin?

Echipa noastră dedicată vorbeşte pe întelesul tuturor, fără termenii de specialitate pe care unii dintre clienţi nu reuşesc să-i înţeleagă la concurenţii noştri.

Noi pricepem repede şi vă ajutăm afacerea să se dezvolte spectaculos.
Acum!

Logistică naţională
Angajamentul nostru față de promptitudine ne permite să deţinem un palmares excelent, de mare precizie, cu facilităţi distincte de sortare, grupare, depozitare şi livrare, toate create la sediul companiei. Echipa noastră logistică garantează atingerea cu precizie a aşteptarilor clienților, care se bucură astfel de toate soluţiile noastre fiabile de asamblare, ambalare și livrare eficientă.

Chiar când avem de gestionat mii de comenzi pe zi, utilizând sistemul nostru Pick-&-Pack (alege şi împachetează) asigurăm atât livrările urgente pentru evenimentele speciale, căt şi derularea normală a activităţii zilnice. Oriunde avem de livrat, în Bucureşti, ori la Satu Mare, echipa noastră orientată pe detalii depune toate eforturile pentru a se asigura ca produsele sunt ambalate în mod corespunzător, etichetate și livrate în condiții de maximă siguranță și mai ales la timpul solicitat de către client.

Înțelegând că munca susţinută, onestitatea și fiabilitatea proceselor logistice sunt bazele afacerii de succes, echipa noastră de specialiști ai comenzilor face toate eforturile pentru a satisface cerințele proiectelor cu care ne-au onorat clienţii noştri. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care portofoliul nostru de clienţi ne creşte de la an la an şi, mai mult decât atât, intensitatea operaţiunilor logistice pe care le asigurăm şi le garantăm pentru ei, se dezvoltă exponenţial.

Evenimente şi Conferinţe
Echipa noastră aşează la un nivel foarte ridicat importanța managementului relațiilor și ne mândrim cu capacitatea noastră de a comunica cu diversele părți implicate, cum sunt sponsorii, comitetele de organizare, participanții, furnizorii, difuzorii și animatorii, atât la nivel local şi național cât și internațional. În acest sens, putem orchestra toate aspectele legate de oricare situaţie, de la dezvoltarea ideilor creative până la livrarea finală a evenimentului. Avem sisteme dezvoltate special pentru a gestiona cantitatea mare de comunicare generată de evenimente. Avem o reţea de furnizori care poate face lucrurile să se întâmple, mai ales atunci când vine vorba de a oferi acel „ceva special”.

Organizăm o gamă foarte diversă de evenimente, cu flexibilitate și personalizate pentru a satisface nevoile cele mai diferite ale fiecărui client de eveniment, fie că este vorba de:

Conferinţe | Reuniuni | Expoziţii | Ocazii speciale | Evenimente Comunitare | Evenimente Corporate | Evenimente Sportive | Evenimente guvernamentale | Evenimente Culturale | Avansări în Funcții | Premieri | Campanii de Informare | Lansări de Produse | Excursii de Stimulente

Imprimare 3D
Imprimarea noastră 3D a primit multă atenție din partea clienţilor în ultima vreme. Procesele de imprimare sunt în primul rând economice pentru că materiale sunt suprapuse strict în spaţiile necesare reducând pierderile tehnice pentru producţia seriilor mici de produse dedicate şi specializate.

Noi cream obiectele 3D prin procese aditive de straturi succesive de material. Practic imprimând 3D dispare orice bariera între ce putem face azi şi ce nu puteam realiza până acum, pentru tine.

Inițial clienţii noştri ne solicitau pentru producerea rapidă de prototipuri, mai ales pentru inovaţii încă în fazele de concepţie şi pentru industria auto. De curând au aparut şi cererile în domeniul medical și stomatologic, pentru a simula o serie de tehnici care ar fi invazive dacă nu am propune noi aceste “surogate”, de antrenament. De asemena putem crea obiecte unice personalizate, precum şi artă printată 3D.

Web Design
Fraza “Avem nevoie să ne îmbunătăţim prezenţa online” o auzim în fiecare zi la partenerii noştri. Din aceasta declaraţie simplă se nasc apoi câteva întrebări din care formăm o conversaţie care ne “pictează” o imagine de ansamblu despre lucrurile esenţiale din afacerea dumneavoastră şi ceea ce o fac să se dezvolte: strategia, brandul, identitatea, direcţia.

Profesioniști noştri de dezvoltare de site-uri reprezintă o contribuție extrem de valoroasă pentru dumneavoastră la fiecare pas de pe acest drum, al creaţiei şi succesului pe internet.

Bazele brand-ului partenerilor care ne solicită serviciile sunt la fel de importante pentru noi ca şi pentru aceştia, iar valorile lor fundamentale formează strategia pe care o vom dezvolta, permiţându-ne astfel să ne rafinăm schiţele și experiențele cu care generăm strategia de luptă online.

Avem o mulţime de alte servicii disponibile pentru a satisface nevoile dumneavoastră, cu o echipa extinsă de designeri extrem de capabili, artiști grafici, dezvoltatori web și programatori. Expertiza înternatională ne permite să abordăm o varietate de industrii. Acţioneaza acum!

Strategii Social Media

Cum vă conectați eficient și eficace cu oamenii, prin intermediul canalelor de social media?
Cum îi găsiţi pe aceştia?
Cum îi încurajaţi să comunice cu dumneavoastră?
Cum vă ascultaţi piaţa şi cum trageţi cu urechea la competitori despre cum îşi lansează produsele, făcând asta poate chiar mai bine decât dumneavoastră?
Ce instrumente folosiţi pentru a vă analiza atât comentariile negative cât și pe cele pozitive, pentru a le transforma în ceva valoros pentru dumneavoastră?

Social Media creaza relaţii noi cu oameni noi, despre care nici nu ştiai că există... Noi îţi arătăm cele mai bune practici și valori pentru a profita eficient de social media.
În 2-3 ani cine nu este în social media, nu este!

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/9812/2004
CUI: 16524907
Adresă: Strada Preciziei Nr. 26, sector 6
Categorie:

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide