Gratuit

4Print SRL

Descriere companie:

Bun venit!

Noi suntem 4Print din Brașov. Avem o experiență de peste 20 de ani în servicii de imprimări și serigrafie. Oferta noastră conține personalizarea de produse pe diferite tipuri de materiale în condiții excelente de calitate și preț. Inscripționările pot fi executate pe diverse tipuri de suport (plastic, metal, piele, sticlă, lemn, etc.) astfel că putem oferi clienților noștri o gamă foarte variată de produse. Dacă ai un produs ce dorești să îl personalizezi, contactează-ne!

PRODUSE

  • IMPRIMĂRI TEXTILE
  • CĂNI ȘI PAHARE
  • PIXURI ȘI AGENDE
  • INSCRIPŢIONĂRI AUTO
  • PANOURI ȘI BANNERE
  • BRODERII
  • ETICHETE
  • UMBRELE ȘI GENȚI

SERVICIILE NOASTRE

Serigrafie
Imprimarea serigrafică, cu toate că este o metodă veche de imprimat, este încă una din cele mai de încredere și calitative metode de imprimare. Putem imprima tricouri, geci, salopete, hanorace, șepci, pălării, umbrele, genți, bandane, eșarfe, ghiozdane, agende, calendare, mape, pixuri, brichete, ceasuri, brelocuri, căni, farfurii, stick-uri usb și multe alte accesorii. Imprimarea se poate face și pe suprafețe neregulate cât și pe materiale diferite: plastic, metal, piele, sticlă, lemn.

Imprimãri bannere
Putem imprima la rezoluție mare bannere, afișe sau etichete. Cu ajutorul plotter-ului putem tăia eticheta la mărimea și forma dorită de dumneavoastră putându-o aplica direct pe produsul direct. Putem imprima poze de nuntă sau majorat pe diferite tipuri de canvas. Pentru imprimări auto putem personaliza folii de diferite mărimi pe care, la cerere, le putem aplica direct pe autoturismul dumneavoastră.

Broderie
Broderia este o metodă de personalizare a materialelor textile. Putem broda tricouri, geci, șepci, căciuli, echipamente de muncă (salopete, șort, etc.), prosoape, etc.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J8/2418/2006
CUI: 19108810
Adresă: Str. ION HUNIADE, nr. 17, Brasov
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide