Gratuit

Agressione Group SA

Descriere companie:

Salut,

Suntem Agressione Group. Ne vezi mereu, suntem în zonă din 1992. Dacă încă nu am colaborat, ne pare bine că ești interesat de noi. Totuși, hai să ne cunoaștem mai bine:

Suntem o companie cu capital privat, integral românesc. Ocupăm de mai mulți ani prima poziție în domeniul distribuției de hârtie și cartoane din România. Am început la Cluj, prin vânzarea hârtiei de copiator. În timp, ne-am adaptat oferta cerințelor pieței și, pe lângă produsele de birotică, am dezvoltat și o gamă largă de hârtii și cartoane tipografice.

Suntem o echipă dinamică, cu 115 de angajați, 10 birouri regionale, 60 autovehicule de diverse capacități și o suprafață de depozitare de peste 14.000 mp, cea mai mare din branșa noastră. Dispunem de propria rețea de distribuție și nu ne aflăm la o distanță mai mare de 200 km de tine, oriunde te-ai afla în România.

Suntem în relații de parteneriat durabile atât cu cei mai mari producători de hârtie și cartoane din lume, cât și cu furnizori europeni independenți, asigurându-ne astfel că îți putem livra cu promptitudine produsele dorite la prețuri avantajoase.

Suntem originali și pentru că dorim să oferim produse de o calitate ridicată și constantă am creat propriile branduri: Absolut Paper, Traffic Copy, Zero, Speedy, Optimo, NordBoard, NaturaBoard, gama A-Paper. Acestea, împreună cu seria de branduri prestigioase recunoscute la nivel mondial, întregesc portofoliul nostru, dându-ți posibilitatea de a alege întotdeauna produsul potrivit.

Suntem încrezători în viitor. Avem planuri mari și în continuare: dezvoltarea gamei actuale de produse, consolidarea poziției de lider de piață și extinderea teritorială în alte țări europene, dar mai ales păstrarea aceleiași flexibilități care ne caracterizează încă de la început. În martie 2012 am înființat Agressione Bulgaria cu sediul în Sofia, ca prim pas al dezvoltării noastre regionale, iar începând cu primavara anului 2013 suntem prezenți și pe piața din Ungaria.

Fii în zona Agressione!

PRODUSE

Hârtii și cartoane tipografice

Agressione oferă o gamă variată de hârtii și cartoane tipografice, pentru diverse tipuri de utilizări: cărti, reviste, cataloage, afișe, pliante, ambalaje, etichete, mape, felicitari etc.

Prestigiul furnizorilor noștri este o garanție pentru calitatea mărfurilor oferite. Eficiența în preluarea comenzilor, promptitudinea și corectitudinea livrărilor sunt atuurile noastre în fidelizarea clienților.

Hârtie de copiator

Distribuirea consumabilelor pentru birouri reprezintă o parte foarte importantă a activității noastre și tocmai de aceea o tratăm cu deosebită atenție.

Din dorința de a oferi clienților noștri produse de birotică de o calitate ridicată și constantă, am creat marca proprie ABSOLUT PAPER, aceasta fiind una dintre realizările cu care ne mândrim cel mai mult. Gama ABSOLUT PAPER cuprinde hârtie pentru copiator, hârtie pentru imprimantă, hârtie de scris, role fax și bandă adezivă. Marca este foarte cunoscută și apreciată, fapt care se datorează deopotrivă calității produselor, cât și designului convingător.

Portofoliul nostru de hârtie de copiator include și TRAFFIC COPY și ZERO, mărci proprii care au un raport calitate/preț avantajos, la care se adaugă brandul nostru cel mai recent: SPEEDY COPY.

De asemenea, suntem distribuitor unic în România pentru hârtia de copiator marca Canon, al cărei prestigiu reprezintă o garanție indiscutabilă.

Fiecare al 4-lea top de hârtie de copiator utilizat în România este vândut de Agressione Group.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J12/670/1997
CUI: RO9343479
Adresă: Strada Tăietura Turcului 47, Cluj-Napoca
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide