Gratuit

Alma Print SRL

Descriere companie:

Vă prezentăm o afacere de familie care a demarat în anul 2001 într-un garaj, ca orice afacere mică, în acele vremuri.
Activitatea noastră de bază constă în oferirea de servicii complete și complexe de productie publicitară și pune la dispoziție un serviciu de consultanță pentru aprecierea cât mai corectă a tuturor
posiblităților de semnalistică, standardizate sau atipice, începând de la concepția machetelor și continuând cu alegerea materialelor și execuția produselor publicitare de care clienții noștri au nevoie.
Am pornit de la un calculator și un cutter plotter de 61 cm lățime și am evoluat împreună cu clienții noștri și, desigur, cu tehnologia. În domeniul nostru de activitate progresul tehnologic este foarte dinamic și dacă nu ții pasul cu el, îl privești din urmă.
Am evoluat împreună cu clienții noștri, parteneri astăzi.
Ne-am dezvoltat personal și am investit în cunoaștere și managementul de echipă. Suntem mândri că echipa noastră este formată în mare parte din colegii de acum 10, 15 ani. Colegii noștri și familia noastră sunt cele mai de preț bunuri ale noastre. Sunt acele elemente care ne-au adus aici unde suntem astăzi, una din cele mai puternice companii de pe piață. În anul 2010 am ocupat locul 2 în România în Topul Intreprinderilor Mici de profil, top întocmit de către ministerul economiei și de 16 ani ocupăm locul 1 în topul firmelor din județul Hunedoara, categoria întreprinderi mici, publicitate.
Suntem producători direcți de produse publicitare și nu subcontractăm nici un serviciu. Lucrăm cu mândrie pentru întreprinzătorii de pe piața locală și în același timp pentru mari companii multinaționale.
În anul 2011 am decis să înființăm primul centru de print în Hunedoara, un concept nou și modern despre modul de abordare al serviciilor pe care deja le prestam, dar de data aceasta oferită clientului final, sub formă de unicat. Acest concept l-am îmbogățit cu o gamă variată de produse de birotică și servicii, formulă care s-a dovedit necesară și bine primită de către comunitate.
În anul 2013 am deschis un centru de print similar în Deva, în anul 2015 în Reșița, iar mai apoi, în anul 2016 am deschis al doilea centru de print din municipiul Hunedoara. Centrele de print funcționează sub semnul logo-ului atașat.
Suntem mândri că am reușit ca din existența noastră de 20 de ani pe piața publicitară, în ultimii 16, am reușit să ne menținem în topul județean al firmelor de profil. Pentru acest merit suntem recunoscători fiecărui client care ne trece pragul și încercăm să ne dovedim supremația prin respect și modestie.
Bun venit la Alma Print !

Echipa noastră este formată din 28 de persoane.
O bună parte din colegii noștri care sunt implicați în activitatea de producție fac parte din echipa noastră încă din anul 2003. Suntem mândri că reușim să fim alături de colegii noștri zi de zi, formând o familie unită, dedicată lucrului bine făcut.

Productie publicitara

 • Panouri publicitare; Casete luminoase; Litere volumetrice luminoase; Forme luminoase
 • Forme din polistiren; Banner, mesh
 • Roll up, pop up; Steaguri; Print outdoor/ indoor(cu ecosolvent sau UV); Imprimare pe suprafețe rigide; Imprimare pe suprafețe flexibile;
 • Autocolante(Decupare cutter plotter 1,4 m lățime, Imprimate inclusiv cu decupare pe contur, Vitralii); Inscripționări auto; Inscripționări spații comerciale;
 • Inscripționări vitrine
 • Inscripționări textile (Serigrafie, Folii de transfer)
 • Confecții metalice; Copertine, acoperiri terase; Decupare pe contur, sculptură – CNC

Tipografie

Pliante, flyere, mape de prezentare; Cutii șI ambalaje de mici dimensiuni; Cărți de vizită; Tipizate, inclusiv personalizate; Registre; Broșuri, cataloage.

Rutare - CNC

 • Frezare alugobong; Decupare pe contur:
  – aluminiu, tablă, lemn, plastic, alugobond
 • Sculptură în lemn masiv; Realizare garduri, ușI, forme diverse din lemn

Produse de birotică și papetărie; Tipizate; Rechizite; Produse pentru micii artiști; Produse craft pentru lucru manual; Rame și albume foto; Trofee; Medalii; Cupe; Ștampile; Cadouri ce pot fi personalizate; Invitații de nuntă și botez

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J20/85/2001
CUI: 13692167
Adresă: Str. Minei 42, Hunedoara
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide