Gratuit

ALPHA GROUP SRL

Descriere companie:

De curand, Editura Taida a lansat un nou program, menit a veni in sprijinul cadrelor didactice care doresc sa-si publice lucrarile.
Acum, tirajele mici nu mai sunt o problema!
Editura Taida va poate consilia pentru editarea si tiparirea oricarui gen de lucrari, in orice domeniu.

Pentru a va putea oferi un pret estimativ, avem rugamintea de a ne contacta pentru a furniza urmatoarele informatii minimale:

  • Formatul lucrarii (A4, A5 sau Academic);
  • Numar estimativ de pagini;
  • Tipar alb-negru sau color;
  • Numar de exemplare dorite, dar nu mai putin de 40 de exemplare (inclusiv 8 exemplare pentru constituirea Depozitului Legal de Carte si 2 exemplare pentru fondul de carte al editurii), costurile fiind suportate de catre autor.

Cartile se realizeaza pe hartie de 80 gr., coperta in policromie, pe carton de 200-250 gr.
Dupa acceptarea ofertei noastre financiare, urmeaza semnarea unui contract de editare si achitarea unui avans necesar lansarii lucrarii in productie. Lucrarea trebuie trimisa la Editura in format electronic (*.doc , *.cdr sau *.pdf in cazul in care s-au folosit programe speciale sau lucrarea nu mai necesita interventii). De asemenea, trebuie incarcate si fonturile folosite in document.
Redactorii nostri vor aranja lucrarea in forma optima pentru tipar si va vor face o propunere de BT (Bun de Tipar). Coperta, realizata de dvs. sau de editura, va necesita si ea BT. Se va aloca ISBN si CIP-ul corespunzator de la Biblioteca Nationala (ce va fi primit in 10 zile lucratoare).
Dupa primirea CIP-ului si a bunului de tipar, lucrarea va fi tiparita si oferita autorului. Din tirajul stabilit se scad cele 10 exemplare pentru Depozitul Legal al Bibliotecii Nationale si pentru fondul de carte.
In functie de cerintele Dumneavoastra, de lista de lucrari in asteptare, tot procesul poate dura intre 10-20 zile lucratoare de la trimiterea materialului catre editura. Odata tiparita lucrarea, aceasta poate fi ridicata de la sediul editurii sau poate fi trimisa catre Dumneavoastra oriunde in tara.
Daca lucrarea Dumneavoastra se inscrie in linia editoriala a Editurii Taida aceasta poate fi publicata si distribuita de catre noi in urma semnarii unui contract de editare. Acest lucru presupune implicarea financiara a Editurii Taida si plata catre Dumneavoastra a unui drept de autor.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J22/1172/2001
CUI: RO14346218
Adresă: STR. VASILE LUPU 70-74 IASI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide