Gratuit

BLAJ SA

Descriere companie:

Societatea BLAJ S.A. Bucuresti activeaza din anul 1994, in domeniul implementarii echipamentelor de marcaj industrial, oferind astfel clientilor nostri cele mai bune solutii de inscriptionare pentru datele variabile implicate in procesele de fabricatie, la cele mai inalte standarde impuse de calitatea germana.

In calitate de distribuitor autorizat al firmei germane PAUL LEIBINGER & Co KG, ne permitem sa oferim clientilor nostri o bază reală pentru cele mai eficiente soluţii de inscripţionare în tehnologie INK-JET atat pentru echipamentele distribuite exclusiv de catre societatea noastra cat si pentru echipamentele comercializate inca din 1994 de catre societatea noastra, ELECTRONISCHE BESCHRIFTUNGS SYSTEME: sisteme electronice de codare, marcare si identificare, precum si asigurarea intregului suport de consultanta tehnica necesar integrarii acestora in fluxul tehnologic si asistenta after-sale.

PRODUSE

IMPRIMANTE

Imprimantele cu jet de cerneală continuu sunt perfecte pentru marcarea produselor. Se pot imprima texte, coduri și grafică pe o gamă variată de materiale (carton, plastic, sticlă, metal, lemn, etc)

PV950F FLAT CARTON HANDLING UNIT – HSA Systems
PV650C PACK HANDLING UNIT – HSA Systems
Leibinger Jet2NEO
Leibinger Jet3UP

SISTEME DE SECURITATE

Sistemele de securitate sunt perfecte pentru citirea și monitorizarea atât a datelor fixe, cât și variabile, logo-uri sau coduri de bare, care apoi sunt decodate.

Galerie imagini:
Galerie video:


Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/24387/1994
CUI: RO6615714
Adresă: Cal. Serban Voda 231A, Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide