Gratuit

BUDAVAL RO SRL

Descriere companie:

Budaval Kft a fost fondata in 1989 ca o companie mixta Elvetiana-Ungara. Acest parteneriat a beneficiat de o forta de lucru cu o experienta in domeniu de mai multe decenii de la proprietarul anterior din Ungaria. Noul proprietar din Elvetia a furnizat tehnologie si echipamente de productie de origine elvetiana si belgiana, know-how precum si echipamente de precizie elvetiana. La sfarsitul lui 1995, investitori particulari din Ungaria au cumparat compania Budaval Kft si de atunci structura de proprietate a ramas neschimbata. Datorita cresterii companiei, in anul 1999 s-a schimbat forma de organizare juridica a acesteia din Kft in Rt, numele companiei devenind astfel Budaval Rt.

Obiectul nostru principal de activitate este productia de hartii si folii autoadezive pentru industria tipografica. Putem sa producem aceste materiale atat in role cat si in placi de diferite dimensiuni. Fiind singurul producator de acest tip din Europa de Est scopul nostru este de a ne ajuta clientii, industria tipografica din Ungaria precum si din regiunile invecinate, sa fie comptetitivi pe plan international, prin calitatea produselor si serviciilor noastre. In acest sens obiectivul nostru major este de a oferi produse de calitate similara si complet substituibile cu cele ale concurentilor nostri.

Suntem mandri de profesionistii care alcatuiesc echipa noastra si consideram ca este o realizare importanta faptul ca numele nostru a devenit cunoscut in regiune datorita unuei munci si a unui efort sustinut. De asemenea suntem mandri de capacitatea noastra de a urma tendintele pieteti si a ne imbunatati in mod constant. Si nu in ultimul rand suntem mandri de clientii nostri si de succesul acestora, si carora dorim sa le dedicam aceste pagini.

PRODUSELE NOASTRE

Pe baza experientelor noastre si utilizand cooperarea internationala am innoit tehnologiile noastre de productie. Adezivii existenti la momentul infiintarii companiei au fost inlocuiti cu o gama de adezivi noi dezvoltati pe baza nevoilor clientilor nostri. Aceste imbunatatiri tehnologice au constituit baza care ne-a permis sa cream produse care sa corespunda nevoilor actuale. Mostre ale produselor pot fi gasite in acest catalog.

Tehnologia noastra de productie stabila si minutios controlata ne permite sa producem nu doar produse standard ci si produse personalizate ce corespund nevoilor speciale ale clientilor. La aceasta contribuie si devzoltarea unei game de advizi. Gama de adezivi standard, nou dezolvati, multi-functionali, confera o mare flexibilitate clientilor nostri in operatiile lor, sporindu-le competitivitatea. Suntem intr-un proces continuu de largire a gamei de produse ca raspuns la nevoile clientilor nostri. In numeroase cazuri lucram impreuna cu clientii nostri, pentru a gasi solutii la nevoile speciale ale acestora.

Crearea de produse din materiale speciale pentru clienti speciali producand 3,5 sau chiar 7 straturi de materiale autoadezive este o parte din munca noastra de rutina in fiecare zi. Impreuna cu furnizorii nostri oferim materiale noi pentru tipar pentru diversi utilizatori cum ar fi de exemplu materiale inovatoare si creative de inalta calitate pentru etichete de vinuri pentru vinuri de clasa si calitate superioara. Misiunea noastra este nu numai de a oferi produse, dar si de a oferi solutii clientilor nostri.

Produse în role
Produse în coli
Hârtii
Folii
Specialităţi
Specialităţi pentru etichete de vinuri
Suporturi siliconice
Adezivi

Creatix
Dorim să răpim câteva clipe din timpul Dvs pentru a vă prezenta produsul nostru: Creatix pentru uz casnic şi de birou şi indispensabila gamă de etichete autoadezive. În prezent produsul este disponibil în aproape 40 de dimensiuni care acoperă nevoile Dvs curente. Calitatea produsului nostru vă garantează o utilizare simplă, fără probleme şi datorită caracterului practic al produsului vă va uşura viaţa. Fie că este vorba despre bunica care îşi etichetează borcanele cu legume sau fructe conservate, sau despre o importantă firmă de logistică care îşi etichetează avizele de însoţire a mărfii, produsul Creatix işi păstrează locul în toate domeniile de utilizare. Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că, etichetele se pot aplica pe suprafeţe uscate fără grăsimi şi praf sau alte impurităţi. În cazul unor aplicaţii ce necesită o cantitate mare de etichete, recomandăm testarea prealabilă. Etichetele pot fi tipărite cu orice tip de imprimantă color (cu cerneală sau laser) şi de asemenea se pot utiliza fără probleme şi in copiatoare. Datorită proprietăţilor de aderare, eticheta garantează că va rămane lipită pe suportul ales pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J12/2936/2007
CUI: 16763904
Adresă: JUCU DE MIJLOC, Cluj
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide