Gratuit

CASA TIPOGRAFICA INTERNATIONAL SRL

Descriere companie:

Activitatea principală, conform codului C.A.E.N. este 1812 – Activităţi de tipărire.

DE 18 ANI LA ÎNDEMÂNA DUMNEAVOASTRA! Încă de la înfiinţare societatea noastră a avut o relaţie de colaborare foarte bună atât cu societăţi private cât şi cu societăţi bugetare. Menţionăm că nu figurăm cu debite restante la nici una din aceste instituţii şi nici la furnizorii noştri interni şi internaţionali de la care achiziţionăm materia primă (Druckfarben SRL, Beta Roll SRL, Roll Gum SRL, Heidelberg România SRL, M. Huber România SRL, Antalis S.A., Europapier România SRL, Comatchim S.A., RPD - Romanian Paper Distribution SRL, Agressione Group SRL, Boettcher, etc.). De asemenea, achităm la timp contribuţiile obligatorii către stat ca urmare a faptului că participăm activ la diverse licitaţii în domeniul tipografic cu diverse instituţii (ex. Distrigaz, Electrica Muntenia Sud, Radet, S.N.T.C.F.R. "CALATORI“ (GEVARO) S.A. etc.).
Ne-am câştigat în timp parteneri de afaceri fideli dintre care menţionăm McDonald's, S.N.T.C.F.R. "CALATORI“ S.A., Federaţia Română de Fotbal, S.C. Interliner S.R.L., Federaţia Română de Yachting, C.L.B. S.A., Angela Com S.R.L., Arcadia 2000 S.A. Această colaborare îndelungată a fost posibilă datorită calităţii produselor noastre, a seriozităţii şi promptitudinii cu care am tratat fiecare comandă.
Cifra de afaceri a societăţii a înregistrat creşteri însemnate de-a lungul celor 8 ani, tendinţă menţinută şi în prezent. Societatea noastră a avut o creştere constantă şi în privinţa numărului de angajaţi datorită dezvoltării activităţii.
Deoarece ne-am preocupat continuu de calitatea produselor noastre şi pentru a raspunde exigenţelor clienţilor noştri am investit în dotarea tehnică şi în pregătirea personalului. Am achizitionat utilaje pentru executarea operaţiilor de: perfor, biguit, inseriat, colat, infoliat şi o maşină de tipar HEIDELBERG GTO.
Pentru toate produsele noastre am implementat sistemul de alocare coduri de bare GS1 ceea ce ne permite accesul facil în toate unităţile prevăzute cu cititoare de coduri.
Pe tot parcursul derulării diverselor contracte cu partenerii noştri de afaceri nu s-au înregistrat nici un fel de disensiuni sau litigii.
Acestea sunt motivele pentru care considerăm că Societatea CASA TIPOGRAFICĂ INTERNATIONAL SRL este apreciată în rândul partenerilor de afaceri ca având cu o bonitate foarte bună şi este partener de afaceri foarte serios.

PRODUSE

Tipizate

S.C. Casa Tipografica International S.R.L. utilizează la realizarea produselor sale hartie offset în conformitate cu normele UE (EU). De aceea punem la dispozitie clientilor nostri caracteristicile tehnice ale HARTIEI PREMIUM OFFSET.

Tipizate personalizate

Executam la comanda tipizate personalizate:
Facturi A4 si A5 – carnet a 50 seturi, hartie autocopiativa, 3 exemplare (alb CB/ roz CF-CB/ verde CF)
Aviz de insotire a marfii A4 si A5 – carnet a 50 seturi, hartie autocopiativa, 3 exemplare (alb CB/ roz CF-CB/ verde CF)
Chitante format A6 in 2 sau 3 exemplare – carnet a 50 seturi, hartie autocopiativa
Monetare format A6 in 2 sau 3 exemplare – carnet a 50 seturi, hartie autocopiativa
Fise de urmarire a formularelor A4 – fila, carton 170 gr/mp

Hartii si cartoane speciale

Firma noastra comercializeaza o gama larga de hartii si cartoane de foarte buna calitate.

La cerere putem oferi cartoane si hartie diverse nuante si texturi la gramajele si dimensiunile dorite de client.

Materiale promotionale

Putem realiza la comanda materiale publicitare: fluturasi, afise, pliante, mape, foi cu antet, carti de vizita, stick-ere, etichete autocolante, plicuri personalizate, etc.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/5700/2001
CUI: RO13955301
Adresă: Str. Zamora 1 A Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide