Gratuit

CECONII SRL

Descriere companie:

Pornită din inițiativa unor tineri entuziaști, Ceconii a devenit rapid un nume cunoscut în lumea serviciilor tipografice, atât în Baia Mare, cât si în județele limitrofe. Unitatea a cunoscut o dezvoltare rapida și continuă, ajungând în scurt timp sa colaboreze cu beneficiari din întreaga țară.
Evoluția parcului tehnic se înscrie pe o curbă permanent ascendentă; dotările din prezent asigură îndeplinirea tuturor sarcinilor specifice acestei activități, de la pregatirea producției pâna la finisare-ambalare. Scopul nostru este acela de a oferi clienților noștri cea mai buna CALITATE la cel mai mic preț!

Fiind o companie care acționeaza într-un mediu concurențial, ne aflăm intr-o competiție continuă datorită performanței tehnice căt și a personalului calificat, dorim să fim mereu primii. Misiunea noastră este aceea de a oferi partenerilor noștri un pachet integrat care asigură toată gama de servicii, de la serviciile de consultanță în realizarea produselor, până la tipărirea acestora.

Valorile pe care le-am definit drept coordonate principale ale modului de punere în practică a misiunii companiei sunt:

Promptitudinea executării comenzilor asigură companiei un flux continuu al activității permițând totodată să ofere partenerilor termene de livrare cât mai scurte;
Flexibilitatea în execuția comenzilor a fost impusă de necesitatea realizării unei game extrem de diverse de produse solicitate de partenerii companiei;
Calitatea este valoarea fundamentala pentru întreaga activitate a companiei urmărindu-se ca produsele să se situeze la cele mai înalte standarde de calitate.

SERVICII TIPOGRAFICE

Grafică: pre-press, creaţie publicitară, DTP (Desktop Publishing), prelucrare imagine, tehnoredactare, separaţie de culoare;

Editură: editarea de cărţi şi publicaţii periodice;

Tipar: tipar digital, tipar offset, tipar pe maşină rotativă, copiere (xerox), listare alb/negru şi color;

Finisare: plastifiere lucioasă sau mată, lăcuire UV totală sau selectivă, capsare, broşare, legare cu spiră metalică sau de plastic, fălţuire, biguire, ştanţare.

Între produsele realizate de noi se numără: pliante, reviste, calendare, mape, ecusoane, afişe, cataloage, fluturaşi (flyere), pe hârtie sau carton cretat lucios sau mat, pe hârtie autoadezivă, felicitări, invitaţii, cărţi de vizită, ecusoane, foi cu antet, etichete, rapoarte, liste, orice fel de tipărituri de birotică, cărţi, broşuri. Vă invităm să apelaţi la serviciile noastre şi nu vă vom dezamăgi.

TIPURI DE TIPAR

 • tipar pe maşină rotativă
  Tiparul pe maşină rotativă se pretează pentru tiraje mari şi foarte mari pentru reviste, ziare, cărţi şi alte publicaţii comerciale.
 • tipar pe offset
  Tiparul pe offset este cel mai des întâlnit ca şi tehnică şi tehnologie, pe maşinile plane se realizează tiraje mici şi medii la standarde de calitate excepţionale
 • tipar digital
  Tiparul digital permite realizarea tipăriturilor foarte rapid şi direct de pe computer, fără a mai fi nevoie de plăci tipografice sau de timp pentru montaj.
 • Design grafic profesional
  Flyere, pliante şi reviste

Flyerele, pliantele sau revistele publicitare de succes sunt acelea care prezintă compania, produsul sau serviciul în aşa fel încât să se creeze intenţia de cumpărare.
Aceasta înseamnă că flyerul, pliantul sau revista publicitară trebuie să ofere informaţii concise, bine structurate şi aşezate în pagină în mod atrăgător. Toate aceste aspecte cumulate împreună cu tiparul de calitate, transformă flyerul, pliantul sau revista într-un instrument de promovare de succes care poate rămâne mult timp în posesia potenţialului client garantându-vă o rată mare de feed-back la campania dvs.

Departamentul nostru de design grafic are o experienţă de 10 ani în domeniu, având un portofoliu vast de clienţi şi o mare capacitate de a îmbina conceptele de design cu strategiile de marketing.

Alte lucrări de design
Departamentul nostru de creaţie ofera întreaga gamă de servicii de design grafic:

 • design cataloage
 • design postere
 • design mape
 • design materiale outdoor
 • design etichete
 • creare identitate vizuala (siglă, carţi de vizită, foi cu antet, plicuri etc.)
 • web design
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J24/3063/1994
CUI: 6889191
Adresă: Str. Stadionului 39 Sat Recea
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide