Gratuit

CLARO STUDIO SRL

Descriere companie:

CLARO STUDIO este o agentie de comunicare prin obiecte.
Inovativa si flexibila, cu o experienta a echipei de peste 10 ani, propune solutii de promovare a identitatii de brand prin valorificarea celor mai potrivite si eficiente resurse din intreaga lume.

Selectiile de produse sunt adaptate la valorile brand-ului si pot fi compuse din obiecte avangardiste sau clasice, vesele sau sobre, valoroase sau accesibile, colorate sau neutre, variind de la produse de catalog cu livrare rapida pana la productii unicat tailor-made.

Credem in calitatea serviciilor, in valoarea tuturor detaliilor.
Credem in aprofundarea lucrurilor, in solutii creative si idei inovative.
Credem in consolidarea relatiilor, in transparenta si onestitate.

Servicii

SELECTIA PRODUSELOR
Acordam o atentie speciala selectiei de obiecte respectand valorile brandului si oferim cele mai eficiente solutii, prin optimizarea raportului dintre costuri, termene si nivel de calitate.

Obiecte de catalog
Furnizam de la partenerii cu traditie produse din stocuri disponibile in Europa: Olanda, Germania, Italia, Polonia, Franta, Ungaria, Cehia, pentru asigurarea celor mai rapide termene de livrare, atat pentru evenimente cu public restrans, cat si pentru promotii cu acoperire nationala.

Obiecte tailor made
Dezvoltam produse cu design unic, personalizate in intregime, de la forma, dimensiune si culoare, pana la alegerea celui mai potrivit material: cauciuc, metal, ABS, textile, plastic, pvc, lemn, asigurand toate etapele necesare finalizarii proiectului.

Design ecologic
Promovam tehnologiile sustenabile, materialele biodegradabile si reciclabile cum ar fi: bumbac organic, bambus, PLA, derivate din PET-uri reciclate, polipropilena, materiale 100% naturale.

BRANDING
Propunem simulari de personalizare a obiectelor in variante grafice 2D si 3D.
In functie de textura si culoarea materialul din care este realizat obiectul, alegem metoda optima de personalizare care se executa la ateliere specializate: serigrafie, tampografie, broderie, timbru sec, gravura mecanica, gravura laser, tipar offset si digital.

MOSTRE
Asiguram mostre de produs cu sau fara personalizare, in functie de etapa in care se afla proiectul, precum si esantioane de materiale, finisaje si mock-up-uri pentru ambalaje si alte produse tiparite.

LOGISTICA
Efectuam livrarile in lot integral sau in transe, in Bucuresti sau in alte destinatii interne sau externe.

PACKAGING SI ACCESORII
Concepem si producem ambalaje si accesorii de tip "gift tag" adaptate fiecarui obiect, din materiale clasice si inedite: carton, material textil, piele, pvc, PP, metal.

CATALOAGE
Oferim gratuit editii anuale in format tiparit sau electronic, precum si editii de sezon sau brosuri pentru serii limitate.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/7504/2009
CUI: 25735482
Adresă: Str. Giacomo Puccini 5 Bucuresti
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide