Gratuit

CRYSTALY ELECTRONIC SRL

Descriere companie:

De 5 ani pe piaţa ECHIPAMENTELOR DE BIROU DE ÎNALTĂ CLASĂ, fie ele de capacitate mică, medie sau profesionale, ne-am propus încă de la început să devenim FURNIZORUL NUMĂRUL 1 în materie de ECHIPAMENTE, CONSUMABILE ŞI SERVICII de calitate asociate cu produsele comercializate.

Ceea ce ne defineşte înainte de orice este calitatea produselor şi a serviciilor, dar mai ales PROFESIONALISMUL unei echipe tinere şi orientate în mod special către nevoile clientului. Oferim CONSULTANŢĂ TEHNICĂ şi soluţii, atât în domeniul consumabilelor, cât şi al achiziţionării echipamentelor de birou (imprimante, componente şi sisteme PC, monitoare, periferice).

Ne-am propus să găsim şi cele mai bune SOLUŢII PENTRU REDUCEREA COSTURILOR utilizatorilor de echipamente de birou. Am susţinut şi promovat de-a lungul timpului, dincolo de comercializarea consumabilelor originale sau compatibile pentru orice fel de echipament de birou aţi avea, implementarea conceptului de RECONDIŢIONARE (REÎNCĂRCARE) a cartuşelor de imprimantă, fie ele inkjet sau laserjet.

Dovadă faptului că această variantă s-a dovedit a fi mai mult decât benefică pentru client, prin MENŢINEREA UNEI CALITĂŢI SUPERIOARE LA COSTURI REDUSE, stă colaborarea cu numeroase companii din Bucureşti, dar şi din provincie (Giurgiu, Teleorman, Prahova, Dâmboviţa etc.).

S.C. Crystaly Electronic S.R.L. este o companie specializată în producţie de bannere publicitare pentru interior şi exterior, dispunând de cea mai nouă tehnologie .

Materialele utilizate de S.C. Crystaly Electronic sunt diversificate şi pot fi expuse în toate locaţiile, fiind rezistente la diferenţele de temperatură şi umiditate.

Bannerele pot fi executate pe orice lungime/laţime, minimul fiind de 0.9m(900mm).

SERVICII

 • Printuri de mici şi mari dimensiuni
 • Întreţinerea şi recondiţionarea echipamentelor de birou (întreţinerea şi reîncărcarea de consumabile inkjet şi laserjet, a copiatoarelor de birou şi a celor profesionale)
 • Refill cartuşe inkjet şi laserjet
 • Multiplicare tip xerox pe format A4 şi A3, alb/negru şi color
 • Printare laser alb/negru şi color
 • Îndosariere documente
 • Coperţi pentru lucrări de diplomă
 • Comercializarea de componente şi sisteme PC
 • Comercializarea de consumabile pentru imprimante şi copiatoare
 • Comercializarea de produse de papetărie

PRODUSE

Produsele prezentate în paginile de consumabile reprezintă doar o listă orientativă.

Pentru cartuşe nu ne rezumăm doar la a comercializa o gamă de produse orginale pentru, practic, orice fel de imprimantă se comercializează pe teritoriul României. Vă putem oferi şi consumabile compatibile, agreate de producătorul echipamentului dumneavoastră sau vă oferim soluţia de REÎNCĂRCARE (REFILL).

 • IMPRIMANTE
 • CONSUMABILE
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/6740/2003
CUI: RO15447628
Adresă: Str. Dezrobirii 18-38 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide