Gratuit

CYBERNET SRL

Descriere companie:

Companie privata infiintata in anul 1995, cu un capital social de 150.000 $, CYBERNET este unul dintre cei mai importanti integratori de solutii si sisteme IT&C din Romania, oferind consultanta, audit proiectare, implementare, suport, mentenanta si optimizare pentru proiecte si solutii de integrare complexe.

Avand o echipa de 32 specialisti IT, CYBERNET ofera o gama variata de solutii bazate pe cele mai noi tehnologii hardware si software:

 • solutii de networking
 • solutii de securitate date
 • servere, sisteme si periferice
 • solutii de stocare
 • solutii virtualizare
 • solutii de monitorizare si automatizare
 • solutii de realizare infrastructura centre de date

Compania CYBERNET are o experienta de 20 ani in livrarea de solutii IT&C.

Misiunea noastra
Sa furnizam solutii complete IT&C care sa asigure succesul si cresterea eficientei clientilor nostri.

Valorile companiei
Excelenta: In fiecare proiect ne concentram pentru gasirea si implementarea celor mai bune solutii tehnice pe termen lung.

Rezultate: Oferim rezultate concrete , menite sa se reflecte direct in activitatea clientilor nostri, nu doar solutii la probleme sesizate.

Pasiune: Consideram fiecare proiect ca pe o provocare. Credem ca inovatia are la baza curiozitatea si pasiunea.

Concentrarea pe client: Dincolo de complexitatea tehnica, adevarata valoare a oricarei aplicatii consta in capacitatea la care este exploatata. Ergonomia in utilizare este una dintre caracteristicile solutiilor noastre.

Argumente: Cartea noastra de vizita o reprezinta proiectele importante implementate, increderea clientilor nostri si certificarile tehnice acordate de cei mai importanti producatori de echipamente si componente de infrastructura de retea.

Produse

Cybernet este partener al celor mai renumite corporatii IT din lume precum Acer, Adobe, Apple, Avaya, Cisco, Corel , EMC, Ericsson, Fujitsu, HP, IBM, Kaspersky, Leadtek, Lenovo, Linksys, MSI, Novell, Oracle, SMC Networks, Sony Professional, Sun Oracle, VMware si Xerox.

Portofoliul nostru de produse acopera o gama larga de tehnologii, ce satisfac nevoile diverse ale clientilor nostri, precum produse IT traditionale, retelistica, software, printare si imagistica, tehnologii de stocare, comunicatii unificate, mobilitate si produse media specifice.

 • Networking
 • Personal computing
 • Printing & Imaging
 • Monitorizare
 • Data Storage
 • Monitors
 • Power Management
 • Security
 • Software
 • Professional Services
 • Systems & Servers
 • Wireless
 • Other Peripherals

Servicii

Avand o echipa de 32 specialisti IT, CYBERNET ofera o gama variata de solutii bazate pe cele mai noi tehnologii hardware si software.

Solutii de networking
Cybernet srl impreuna cu furnizorii sai ofera o gama completa de produse pentru infrastructura: cablare structurata, cabinete metalice si accesorii pentru servere, echipamente pentru infrastructura si comunicatii.

Securitate date
Securitatea datelor este un domeniu de interes major, deoarece informatia este una dintre resursele cele mai importante ale oricarei institutii..

Servere, sisteme si periferice
Cybernet srl impreuna cu furnizorii sai ofera cele mai noi produse pentru partea de servere , sisteme si periferice, satisfacand si cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

Solutii de stocare
Cererea solutii de stocare si back-up este in continua crestere pe piata solutiilor tehnologice din Romania, astfel compania noastra raspunde prompt la nevoile pietii si partenerilor sai, oferind solutii si produse de stocarea si back-up de la cei mai mari producatori mondiali.

Solutii de virtualizare
Solutiile de virtualizare sunt solutii moderne de reducere a costurilor. Ideea principala a virtualizarii este simpla: solutii software sunt folosite pentru a crea masini virtuale care sa inlocuiasca un computer fizic.

Solutii monitorizare si automatizare
Monitorizare proactiva (MP), consta intr-un sistem care monitorizeaza in mod activ evenimentele si identifica conditiile prealabile care sunt susceptibile sa conduca la o nefunctionare majora sau un prejudiciu adus infrastructurii IT.

Realizare infrastructura centre de date
Tot mai multe firme investesc in latura IT insa cheia care diferentiaza companiile de succes de adversarii mai putin competitivi o reprezinta utilizarea eficienta a resurselor IT.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J04/1339/1995
CUI: 7848556
Adresă: Str. Vadu Bistriţei nr. 46-48, Bacău
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide