Gratuit

D.M.M. TRUST SERV SRL

Descriere companie:

DMM MULTIMEDIA CONSULTING
Societatea DMM Multimedia Consulting din Bucuresti a luat fiinta in anul 2006, activand in domeniul multiplicarilor audio si de date, al productiei muzicale si al tipariturilor, oferind atat servicii, cat si produse de exceptie.

In momentul de fata, producem pana la 5000 CD / DVD pe zi, iar livrarea acestora se face foarte rapid, in conditii optime. Suntem familiarizati cu tehnologia de ultima generatie din acest domeniu, colaborand cu multiplicatori importanti din strainatate.

Experienta dobandita in decursul celor 10 ani de activitate, profesionalismul, seriozitatea si competentele personalului care activeaza in cadrul companiei, ne recomanda ca fiind o alegere inspirata si un partener de incredere pe care va puteti baza in orice moment. Personalizarea de CD-uri si DVD-uri este un domeniu ce creste de la an la an, discurile fiind folosite aproape in orice segment, de aceea activitatea noastra este insotita in primul rand, de pasiune.

PRODUSE

Copiatoare CD
Copiatoarele de CD-uri si DVD-uri comercializate de catre societatea bucuresteana DMM Multimedia Consulting la un raport excelent calitate-pret, functioneaza fara PC si produc aproximativ 300 de CD-uri sau 80 de DVD-uri pe ora (pentru o capacitate maxima a CD-ului de 700 MB, iar a DVD-ului de 4.7 GB). Aceste aparate au si functia de a verifica daca discul s-a copiat corect si de a le inlatura pe cele rebut. Datele pe care doriti sa le copiati se incarca pe Hard Disk si ulterior se pot face multiplicari de cate ori doriti, fara a mai fi nevoie de discul master.

Acestea sunt mult mai eficiente decat utilizarea calculatorului, ma ales atunci cand este nevoie de producerea unei cantitati foarte mari de CD-uri sau DVD-uri. Casele de productie muzicale, spre exemplu, le pot folosi cu succes intrucat asigura o viteza mare de scriere pentru un numar mare de discuri, timpul necesar lansarii pe piata fiind cu mult diminuat si datorita faptului ca ele nu mai trebuie sa fie verificate, aceasta operatiune fiind asigurata de echipamentele respective.

Carcase CD
Pentru o depozitare eficienta si in bune conditii a CD-urilor sunt necesare carcase rezistente si de buna calitate asa cum sunt cele comercializate de catre societatea bucuresteana DMM Multimedia Consulting. Carcasele clasice oferite spre vanzare au o grosime de 10 mm, carcasele slim au o grosime de 5,2 mm, iar cele duble sunt confectionate pentru protectia unui numar mai mare de CD-uri, avand despartitorul de culoare neagra sau transparenta.

Protectia CD-urilor impotriva zgarieturilor, a lichidelor, a prafului, etc., este extrem de importanta daca se doreste ca acestea sa fie scrise sau citite fara interventia niciunei erori. Ei bine, aceasta protectie este asigurata de carcasele speciale furnizate de catre societatea noastra in diverse culori, dimensiuni si modele astfel incat tu sa le alegi pe cele care corespund necesitatilor tale. Preturile de achizitie ale acestor produse nu sunt deloc costisitoare, ba dimpotriva, sunt accesibile oricarui buzunar.

Carcase DVD
Pentru pastrarea in conditii optime a DVD-urilor este recomandata folosirea unor carcase de protectie care sa fie de o calitate superioara. Ele sunt impartite in mai multe categorii, in functie de dimensiuni: carcase slim, normale sau duble pentru mai multe DVD-uri si sunt disponibile in diverse culori: negru, alb, transparent- toate acestea le gasiti in stocul magazinului DMM Multimedia Consulting. In cazul in care se doreste o alta culoare, la cerere, echipa noastra va poate furniza orice nuanta. Carcasele pot fi achizitionate in cantitati mai mari sau mai mici, la preturi foarte avantajoase. Sunt confectionate din materiale rezistente, care nu se crapa si nu se sparg deloc usor.

Carcasele reprezinta o modalitate foarte eficienta de a proteja DVD-urile, fiind o alternativa excelenta la plicurile care nu prezinta acelasi nivel de siguranta ca discurile nu se vor deteriora.

Buline fixare CD
Bulinele pentru fixarea CD-urilor, a DVD-rilor şi a mini CD-urilor, sunt folosite pentru imobilizarea acestora pe materiale promotionale de orice tip, fara sa conteze suportul. Acestea va sunt livrate in role de 1000 de buc/rola. Bulinele sunt confectionate din burete cauciucat cu adeziv, de mare densitate, mentinand astfel calitatea pachetului si siguranta CD-ului sau DVD-ului atasat de suport.

Bulinele pentru fixare comercializate pot fi de culoare alba sau neagra, insa in cazul in care doriti o alta nuanta, v-o putem oferi fara nicio problema, trebuie doar sa specificati acest lucru atunci cand le comandati. Succesul promotiei va fi unul garantat fara ca discurile sa se rataceasca printre rafturi, iar toata lumea (producatorii si clientii) va fi multumita.

Dispozitive fixare CD
Dispozitivele de fixare a CD-urilor si DVD-urilor cunoscute si sub denumirea de Super-centre pot fi utilizate pe orice suprafata in kit-uri pentru prezentari, reviste si brosuri, etc. Acestea sunt realizate din material plastic cu adeziv si ofera mai multa securizare atunci cand CD-ul sau DVD-ul sunt atasate, generand un click pentru a sti sigur ca acestea au fost "prinse" eficient. Dispozitivele respective se gasesc in trei culori diferite: alb, negru si transparent, in functie de preferintele fiecaruia dintre voi.

Ele nu afecteaza designul brosurilor in care sunt amplasate, ba dimpotriva contribuie intr-o anumita masura la acesta. Sunt de o utilitate maxima, asigurandu-va ca CD-ul sau DVD-ul fixat pe un anumit suport nu se va desprinde de acolo orice ar fi.

Blancuri
Pe langa serviciile pe care le prestam, ne ocupam si cu vanzarea de blancuri CD si DVD, CD-R serigrafiabile, CD-R bizcard, mini CD, CD-uri printabile. Toate aceste produse sunt de calitate fiind fabricate de catre producatori de top in acest domeniu. Ele pot fi optimizate pentru viteze mari sau mici de scriere, in functie de necesitatile tale.

Blancurile CD si DVD, dar si celelalte tipuri de blancuri pe care le punem la dispozitia voastra, sunt foarte apreciate de catre toti clientii care le-au achizitionat pentru a transfera pe acestea, documente, imagini, video-uri, muzica sau alte fisiere. Alte cateva lucruri importante sunt acelea ca, blancurile oferite nu dau erori la scriere, se pot folosi pentru orice fel de aparatura (PC, Media Player, s.a.) si se gasesc si la preturi avantajoase.

SERVICII

Multiplicare CD-R/DVD-R
Societatea DMM Multimedia Consulting asigura servicii de multiplicare CD-R, DVD-R, mini-CD-uri, si bizcard-CD-uri. Serviciul de multiplicare asigura transcrierea informatiei pe suport digital, print digital inkjet policromie 4200 dpi si lacuire de protectie a suportului digital CD/DVD. Bineinteles pe discurile furnizate de noi, care sunt doar de calitate "A - proffesional grade".

Personalizare CD/DVD
Echipa companiei DMM Multimedia Consulting asigura servicii de personalizare a CD-urilor si a DVD-urilor. Serviciile noastre de personalizare CD/DVD se face prin printare digitală ink-jet 4200 dpi direct pe suprafaţa CD-ului şi aplicarea unui lac de protecţie cu uscare UV. Serviciile de multiplicare a CD-urilor includ aceleasi doua operatiuni, insa, in plus, asigura si inregistrarea informatiei pe disc.

Multiplicare industriala CD
Compania DMM Multimedia Consulting din Bucuresti va pune la dispozitie servicii de multiplicare industriala CD-uri si DVD-uri. Acestea se pot realiza prin injectie, printare offset policromie sau serigrafie, in functie de necesitati si de preferinte. Un lucru inedit si original este ca pentru printare se pot folosi chiar si vopseluri aromate.

Ambalare consumabile
DMM Multimedia Consulting ofera tuturor persoanelor interesate, servicii de ambalare consumabile IT: CD/DVD in orice tip de carcasa, plic de hartie sau PVC, tinand cont de preferintele si necesitatile fiecaruia dintre voi. Cu serviciul nostru de ambalare beneficiati si de solutii de atasare a discurilor (CD-uri, DVD-uri) pe reviste si brosuri, solutii care constau in dispozitive de fixare (super-centre) sau in buline de fixare (superbuline).

Infoliere (tiplare) produse diverse
Pentru servicii de infoiere (tiplare) connsumabile IT (CD-uri, DVD-uri), carti sau reviste, pachete promotionale, apelati cu incredere la serviciile companiei DMM Multimedia Consulting. Tiplarea este o metoda de impachetare in folie (similar pachetului de tigari), iar pentru produse de forme si dimensiuni diverse oferim infoliere cu folie termocontractila si lipire la cald, de care puteti beneficia , contactandu-i pe specialistii societatii noastre.

Tiparire coperti Bucuresti
Procesul de reproducere al unei imagini sau al unui text pe o suprafata pe care pot fi imprimate este reprezentat de catre serviciul de tiparire coperti in Bucuresti oferit de catre societatea DMM Multimedia Consulting. Acesta mai poate fi definit ca si proces industrial fiind folosit pentru a publica materiale scrise. Tiparim CD/DVD, mape, plicuri, cutii, offset pentru tirajele mari sau digital pentru tirajele mici.

Inregistrare CD-uri
Daca sunteti in cautarea unor servicii de inregistrare CD-uri, societatea DMM Multimedia Consulting din Bucuresti este partenerul ideal care vi le poate furniza la un raport optim calitate-pret.

Tiparire mape DVD
Tiparirea mapelor pentru DVD-uri reprezinta o modalitate excelenta si ieftina de a promova un anumit produs, indiferent ca este vorba despre un film, playlist muzical, jocuri stocate pe respectivele discuri.

Tiparire plicuri personalizate DVD
Societatea DMM Multimedia Consulting ofera printre altele, si servicii de tiparire plicuri personalizate pentru DVD-uri sau pentru CD-uri, la preturi excelente.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/20035/2004
CUI: 17005134
Adresă: Aleea Calinesti 18 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide