Gratuit

DARA BUSINESS MARKETING SRL

Descriere companie:

Activăm în zona textilelor imprimate și a obiectelor promoționale — în principal pentru sectorul B2B. De asemenea abordăm proiecte complexe de producție textilă în România, dar și de realizare / fabricare de produse cu design special (customizate) în Turcia, China și Bangladesh.

Experiența:
Echipa noastră are peste 15 ani de experiență în domeniul textilelor și obiectelor promoționale.

Branduri exclusive:
Reprezentantul oficial TH CLOTHES pentru România.

Importator direct:
Produsele noastre acoperă cea mai mare parte a cererilor companiilor. Avem acces direct la principalele colecții de promoționale / textile de pe piața europeană.

Producție textile în România:
Derulăm proiecte complexe de producție textile promoționale în România și putem gestiona orice fel de comandă, pornind de la stadiul de propunere grafică, integrare cu cerințele punctuale de comunicare și până la livrare.

Proiecte speciale Turcia / China / Bangladesh:
Avem o experiență bogată în realizarea de proiecte cu furnizori din afara Europei. Date fiind numeroasele parteneriate, beneficiem de avantajul major al controlului calității produselor.

Personalizare — facilități proprii de imprimare:
Investițiile recente în utilaje ne permit imprimări prin gravură laser, print direct pe textile (DTG), print digital pe folii (bannere, autocolante, folii de termotransfer textile etc.), print UV pe materiale rigide cu dimensiuni de până la 2,5 x 1,3 m. Completăm gama de imprimări pentru textile cu broderie și prin furnizarea de transferuri de serigrafie.

BRANDURI EXCLUSIVE:
Dara Business Marketing este reprezentantul oficial TH CLOTHES pentru România.

TH CLOTHES s-a născut în 2006, în Portugalia, odată cu primul produs conceput sub acest logo, sweatshirt-ul DELTA.

Brandul TH CLOTHES intra pe piață cu promisiunea de a furniza produse de o calitate certificată la un preț corect.

Dezvoltarea a fost exponențială; astfel că din 2017, compania a ajuns la un stoc de peste 6 milioane de produse disponibile pentru livrare și vândute în 27 de țări.

Creșterea susținută confirmă că preocuparea continuă a TH CLOTHES pentru calitate, eleganță, detalii și diferențiere a fost și rămâne corectă și menține imaginea modernă a colecției.

TH CLOTHES joacă un rol activ in responsabilitatea socială, prin parteneriatul cu AMI ce presupune donarea unei părți din vânzările tricoului ANKARA, prin integrarea limbajului ColorAdd (un sistem care le permite celor cu deficiențe în perceperea culorilor să le poată identifica), parteneriatului cu HOPE Foundation for Women and Children of Bangladesh și nu în ultimul rând, ca membru al Fair Wear Foundation.

— Comenzi externe în fiecare zi.
— Livrare în 6-7 zile lucrătoare.
— Calitate certificată la un preț corect.
— Culori pastelate, măsuri europene.
— Peste 6 milioane de produse în stocul extern.
— Stoc intern de mostre pentru majoritatea produselor.
— Stoc intern T-shirt și tricouri polo.

IMPORTATOR DIRECT:
Avem acces direct la principalele colecții de TEXTILE Șl OBIECTE PROMOŢIONALE de pe piața europeană.

Oferim avantajul unei game foarte variate a produselor, care acoperă majoritatea cererilor, la prețuri corecte și competitive.

PRODUCȚIE TEXTILE ÎN ROMÂNIA:
Gestionăm orice fel de comandă, pornind de la stadiul de propunere și până la livrare.
Avem suportul unui personal calificat și utilaje pentru designul și construcția de tipare, dar și utilaje industriale de brodat.

Produsul prin care am reușit să ne impunem pe piață este CĂMAȘA. Avem în portofoliu peste 500 modele de produse, iar atuurile noastre au fost designul și calitatea țesăturilor folosite.

Pentru fiecare produs conceput, putem folosi mai multe procedee de imprimare și de regulă adăugăm accesorii și alte elemente care să evidențieze brandul. Nu în ultimul rând, urmărim ca produsul să fie plăcut la purtare, atât estetic cât și funcțional.

PRODUSE:
— Cămăși.
— Șorțuri.
— Tricouri.
— Echipamente sampling.
— Echipamente de lucru / magazin.
— Perne pentru scaun terasă.
— Echipament sportive, prosoape.
— Genți.
— Halate.
— Salopete combinezoane.

PROIECTE SPECIALE CHINA, TURCIA, BANGLADESH:
În multe cazuri, cantitatea sau particularitățile designului unui produs ori cerințele de cost ne conduc spre externalizarea producției către furnizori din afara Europei. În acel moment, experiența de lucru în astfel de proiecte și cunoașterea furnizorilor devin vitale pentru reușită.

Avem o experiență bogată în realizarea de obiecte promoționale customizate sau textile cu furnizori din Turcia, China sau Bangladesh. Date fiind colaborările cu furnizorii din aceste zone pe care echipa noastră le-a avut în ultimii 10 ani, oferim avantajul important al unui mod de lucru rodat și al unei calități certe, verificate, a produselor.

CALITATEA PRODUSEOR:
De regulă, proiectele de producție în Orientul Îndepărtat sunt inițiate de clienții mari, cu specificații bine definite ale designului, funcționalității și imprimării; prin urmare, cerințele de calitate au fost întotdeauna ridicate. Am făcut de-a lungul timpului selecția furnizorilor urmărind aceste aspecte.

CUNOAȘTEREA FURNIZORILOR:
Numeroasele proiecte ne-au permis să cunoaştem foarte bine furnizorii cu care lucrăm, în toate particularitățile proceselor de producție.

PUTEREA DE NEGOCIERE:
Istoricul proiectelor mari și buna colaborare cu furnizorii ne dau posibilitatea de a obține cotații foarte competitive.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J23/2804/2015
CUI: 34872713
Adresă: Str. Industriilor nr. 199, Chiajna, jud. ILFOV, cod 077040
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide