Gratuit

DIASTIN SRL

Descriere companie:

DIASTIN si-a inceput activitatea in anul 2005, in Campulung Moldovenesc (Suceava), cu confectionarea stampilelor, centru de preluare comenzi tipizate fiscale si centru copiere. Cu timpul ne-am extins, azi avand posibilitatea sa oferim si servicii precum gravura laser, tipar digital, tampografie , transfer termic, confectionari insigne, etc.

In dorinta de a oferi produse de o calitate cat mai buna si mai diversificate in productia publicitara, s-au achizitionat o gama variata de echipamente de ultima generatie.

SERVICII

 • Gravura laser
 • Tampografie
 • Transfer termic si sublimare
 • Tipar digital si offset
 • Stampile
 • Agende si calendare
 • Insigne
 • Obiecte promotionale

Gravura laser computerizata

Firma noastra executa:

 • gravare de pixuri, brichete, brelocuri, port carduri;
 • ecusoane gravate pentru personal de diferite forme si dimensiuni, decupate pe contur, rotunde, dreptunghiulare, ovale sau orice alta forma cu gravarea pe ecuson , pe langa numele Si functia persoanei, Si a altor informatii, gen steaguri pentru limbile vorbite etc.
 • semnalistica completa pentru hoteluri, institutii publice, scoli, spitale
 • placi de firma de la dimensiuni sub un A4, pana la 305x450 mm
 • trofee, plachete, medalii, insigne , embleme metalice,
 • plachete metalice, placi gravate din marmura, placi de timbru, placi cu serii pentru motoare, autovehicule, placute gravate si etichete gravate pentru tablouri electrice
 • firme, matrite pentru timbru sec, sisteme de orientare si directionare modulare
 • personalizare prin gravare cu LASER,direct pe suprafata obiectului, pentru obiecte promotionale din piele, lemn, pluta, plus, plastic metalizat, sticla, plexiglass, articole promotionale metalice cu strat de vopsea, etc.
 • decupare LASER pe plexiglass, piele, lemn, carton, hartie

Gravam pe alama, aluminiu, aluminiu eloxat, inox, plexiglass - materiale acrilice, ABS metalizat, lemn, pluta, marmura, sticla, piele.
Gravura pe materiale plastice speciale pentru gravura este de o calitate deosebita, suportul de material plastic putand avea aspect de marmura, lemn, metale periate sau satinate, fiind folosite atat la interior cat si la exterior.

Pentru exterior folosim materiale speciale care garanteaza rezistenta in timp la intemperii si radiatie ultra violeta a firmelor gravate.

Tampografie

TEHNOLOGIE:
Tampografia e un procedeu de inscriptionare care utilizeaza o piesa "tampon" din cauciuc siliconic, ca mediu de transfer al cernelei, astfel:

 • pe o placa fotosensibila (cliseu), sunt gravate mici adancituri (canale), care reprezinta imaginea ce va fi imprimata, printr-o tehnica fotografica;
 • imaginea generata pe suprafata cliseului e imbibata cu cerneala;
 • tamponul cu suprafata neteda din cauciuc siliconic neabsorbant, va transfera cerneala de pe cliseu pe obiect.;

Astfel, gama de utilizari e foarte vasta, permitand imprimarea obiectelor cu diverse forme si texturi: imagini, litere, simboluri aplicate pe obiecte, decorarea si imbunatatirea imaginii diverselor obiecte, adaugarea de informatii pe suprafata diverselor obiecte etc

Tampografia, ca procedeu, reprezinta o metoda de imprimare ieftina, ne-pretentioasa, versatila, cu aplicabilitate directa in diverse ramuri industriale si comerciale.

Executam inscriptionari utilizand tehnologie tampografica de ultima generatie pe diferite tipuri de material suport: plastic, metal, sticla, piele, ceramica, lemn.

Transfer termic

TEHNOLOGIE:
Transferul termic este aplicarea unor desene, fotografii, inscrisuri, sau orice alt mesaj grafic-vizual pe diferite obiecte, cu ajutorul unor utilaje care degaja caldura controlata, in anumite combinatii de timp-temperatura-presiune. Folosind transferul termic calitatea imprimarii este impresionanta, fiind superioara celei serigrafice. Fiecare detaliu si nuanta de culoare se va regasi pe obiectul destinatie datorita posibilitatii de a imprima la rezolutii inalte pe hartia suport (de transfer) prin intermediul tiparului digital.
O gama foarte variata de articole pot fi inscriptionate prin transfer termic: orice material textil din bumbac sau poliester (tricouri, bluze, sepci, jachete, sorturi, sacose textile, fanioane, salopete, caciuli, umbrele, genti, halate, cravate), ceramica, mouse-pad-uri cu suprafata textila, mape de carton, cartoane groase, ambalaje, puzzle-uri.

TIPAR DIGITAL SI OFFSET
Pentru a acoperi o gama cat mai larga de materiale tiparite, avem posibilitatea de a executa, in orice tiraj, urmatoarele lucrari tipografice:
* Pliante, afise, fluturasi, volante
* Reviste, cataloage, brosuri
* Mape, foi cu antet, carti de vizita
* Diplome, etichete, bilete inseriate
* Tipizate, facturi si chitante personalizate.

Tirajele mici se executa in atelierul propriu pe multiplicatoare digitale color performante iar tirajele in tipografie, in tehnologie offset.

TIPARUL DIGITAL este un tipar instant, direct din computer, cu o viteze mari (pana la 60 pagini color/minut) pretabil la o gama larga de produse de tiraj mic (carti de vizita, flyere, brosuri, mape, pliante, postere, colante, etichete, mici ambalaje, felicitari, plicuri inscriptionate).

Serviciile de tipar se executa pe hartie cu greutatea specifica in gama 80-250 g/mp, mata ori luciosa. Tiparul este executat pe maSini de tipar digital, calitatea tiparirii imprimarii fiind premium, chiar Si in cazul fotografiilor.

Avantajele incontestabile ale tiparului digital sunt:
Posibilitatea executarii de tiraje mici (plecand chiar de la 10 exemplare).
Posibilitatea imprimarii de informatii diferite pe fiecare exemplar, spre exemplu inserierea.
Se poate aplica finisarea profesionala ulterioara (capsare, broSare, bigurie, laminare) chiar Si pentru tirajele mici.

Stampile
Firma DIASTIN va ofera o gama diversificata de stampile de inalta calitate, de la liderul european in domeniu, Trodat, fabricate in Austria. Paleta de stampile Trodat corespunde aproape oricarei arii de activitate: de la persoane fizice sau intreprinzatori privaTi, birouri, cabinete medicale sau de avocatura si companii mici, pana la banci si companii multinationale.

Pe langa stampile, DIASTIN va ofera datiere, numaratori, pixuri - stampila, stampile speciale, stampile pentru copii, tusiere, accesorii diverse pentru stampile.

Pentru a ilustra gama variata a stampilelor pe care le puteTi confecTiona la DIASTIN, va punem la dispoziTie catalogul Trodat, cuprinzand linia completa a produselor cu acest nume (atenTie! fisierul are o dimensiune de peste 4MB).

OFERTA DE AGENDE & CALENDARE PERSONALIZABILE 
Din gama de agende si calendare personalizabile 2020, va supunem atentiei urmatoarele categorii / cataloage (atentie! fisierele downloadabile sunt in format pdf, de dimensiuni relativ mari, deci va fi necesar un timp mai scurt sau mai lung de descarcare, in functie de viteza conexiunii Dv. la internet)

Insigne pe suport metalic
Insignele metalice sunt durabile, imaginea nu se deterioreaza in contact cu apa, iar partea metalica nu rugineste; pot fi realizate la diametrul de 58mm.

Acestea au structura metalica si ac de prindere; sunt usoare, nu atarna si pot fi prinse atat pe geanta cat si pe obiectele de imbracaminte; sunt viu colorate si mari, usor vizibile de la distanTa;

Putem executa insigne cu grafica pusa la dispoziTie de client sau putem asigura consultanTa si realizarea propriu-zisa a graficii insignelor.

Timpii de execuTie sunt foarte mici iar limitarile de serie sunt aproape inexistente (practic, realizam tiraje de la minim 10 bucaTi).

Obiecte promotionale
E clar pentru oricine ca in acest domeniu (corelat cu progresul tehnologic al ultimei perioade), limita de realizare e impusa numai de imaginatie, orice alte limitari disparand.

Executam obiecte promotionale utilizand tehnologiile descrise pe site pe diferite obiecte si materiale de suport: hartie, plastic, metal, sticla, piele, ceramica, lemn.

Pentru a ilustra varietatea produselor pretabile la folosirea in actiuni promotionale, va punem la dispozitie mai jos cataloage cuprinzand cateva sute de produse personalizabile

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J33/528/2002
CUI: RO14906137
Adresă: Calea Transilvaniei 2 Campulung Moldovenesc
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide