Gratuit

Editura Junimea

Descriere companie:

Fondată în anii 1968-1969, Editura Junimea din Iaşi s-a dezvoltat pe linia promovării literaturii române, devenind în scurt timp un nume de referinţă, nu în ultimul rând datorită prestigiului directorilor care s-au succedat la conducerea ei, dintre care îi amintim pe Ilie Grămadă (1968-1970), Mircea Radu Iacoban (1970-1979), Cezar Ivănescu (2000-2008) şi Simona Modreanu (2008-2014).

Dintre colecţiile Junimii, în număr de 22, mai vechi şi mai noi, menţionăm „Eminesciana”, „Eminesciana. Bibliofil”, „Memoria clepsidrei”, „Epica”, „Historia Magistra Vitae”, „Dialog XXI”, „Cantos”…

Tinerii autori sunt primiţi cu bucurie de Junimea şi de revista „Scriptor” (lansată de Ziua Culturii Naţionale, 15 ianuarie 2015, la Ipoteşti şi Botoşani. Valoarea este singurul criteriu de selecție.

Editura promovează cărți de debut prin concursurile/ festivaluri literare, unde este parteneră.

Preocuparea pentru diversificarea activităţii şi sporirea vizibilităţii se manifestă pe diferite planuri. Junimea s-a asociat cu alte instituţii de prestigiu în vederea organizării unor manifestări relevante: târguri, saloane, forumuri editoriale, clubul cultural săptămânal „Junimea-Scriptor”, de promovare a lecturii, colocvii, conferinţe, dezbateri etc. Editura şi revista, precum și paginile de facebook, încearcă să ofere publicului informații atrăgătoare şi actualizate.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: - /- /-
CUI: RO 8207746
Adresă: Bulevardul Carol I Iasi
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide