Gratuit

EDITURA SATYA SAI SRL

Descriere companie:

Suntem tineri, ne place domeniul pe care ni l-am ales si punem pasiune in fiecare proiect . Ne dorim cu abnegatie ca fiecare proiect la care lucram sa fie cat mai aproape posibil de perfectiune.

Nu facem compromisuri, nu alegem calea usoara pentru ca facem asta de mult timp si vrem sa ne mandrim cu fiecare nou proiect ce ne poarta semnatura.

Credem intr-o relatie deschisa, sincera, bazata pe un respect reciproc, nu iti vom promite ceea ce nu putem sa realizam, nu iti vom spune date nerealiste, ireale. Credem ca sinceritatea este baza unei relatii de viitor.

Entuziasmul ne defineste: orice provocare este binevenita, ne va permite sa ne cunoastem limitele si sa le depasim.

Incercam sa facem lucrurile cat mai simple si mai clare, la fel de simplu ca 2cu2.

SITE DE PREZENTARE
Este cel mai des intalnit tip de site si are rolul de a prezenta companii, societati, activitati, servicii, produse, concepte, idei, persoane, oportunitati de afaceri, campanii (publicitare, umanitare etc).

Bineinteles ca aceste categorii suporta multe clasificari in functie de scop, domeniu, publicul tinta: pentru persoane publice, asociatii non-profit, culte religioase, concepte sociale, oferte produse, restaurante, hoteluri, companii etc.

MAGAZIN ONLINE
Avantajele unui magazine online sunt numeroase, pentru a enumera doar cateva:

costurile de inceput ale afacerii sunt mult mai mici
costurile de intretinere mult mai mici (nu mai intervin costuri pentru vanzatori, chirie, utilitati, nu mai exista problema spatiului de depozitare)

ALTE TIPURI DE SITE
Fiecare site, necesita anumite particularitati atat la nivel de design grafic cat si de functionalitate in functie de domeniul caruia i se adreseaza, de publicul tinta, de natura afacerii tale, de scop. In aceasta categorie intra site-urile adresate agentiilor imobiliare, organizare evenimente, pentru celebritati, galerii foto-video, de caritate, restaurante, baruri, cafenele, hoteluri dar si forumuri, bloguri, portal-uri etc.

DESIGN GRAFIC
Grafica site-ului tau este o componenta esentiala. Indiferent ca vorbim de un magazin online, site de prezentare, blog sau forum, orice alt fel de site sau aplicatie online, grafica joaca un rol insemnat. Abstractizand, se poate spune ca un site, la nivel de interfata in fapt este compus din 2 elemente principale:

PROMOVARE
Valoarea unui site in internet, este data de notorietatea sa, practic asta se traduce prin numarul de accesari, trafic. Internet marketing, cuprinde foarte multe metode de a promova un site:

S.E.O. (Search Engine Optimization -> Optimizarea pentru motoarele de cautare)
S.E.M. (Search Engine Marketing -> Marketing prin motoarele de cautare )
S.M.M. (Social Media Marketing -> Marketing prin retelele de socializare)

MENTENANTA
Oferim servicii de mentenanta a platformei, pe baza de abonament lunar sau ocazionale, la cerere.

Suntem alaturi de tine pe tot parcusul desfasurarii proiectului, atat la primii pasi in dezvoltarea website-ului tau cat si ulterior in orice tine de domeniul WEB, de la construirea, implementarea si dezvoltarea site-ului, pana la promovarea acestuia.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/23703/1994
CUI: 6637593
Adresă: Sos. Stefan Cel Mare 240 Bucuresti
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide