Gratuit

EURO NOVA SRL

Descriere companie:

Compania s-a infiintat la inceputul anului 2000. Dezvoltarea continua si atragerea unui portofoliu din ce in ce mai mare de clienti ne-a adus o binemeritata recunoastere. Azi suntem prezenti in topul producatorilor de profil, calitatea ridicata si pretul mic al produselor noastre fiind o constanta definitorie pentru noi.
Echipa este formata din oameni tineri, bine instruiti si cu experienta in lucru cu clientii. Stim foarte bine ce inseamna un "deadline" scurt, si rezolvam invariabil cerintele clientilor nostrii. Privim toti clientii ca pe niste prieteni si oferim nu numai executie dar si solutii problemelor specifice productiei publicitare.

Echipamentele folosite sunt noi, produse in America de Nord, Japonia sau Europa. Prin achizitionarea lor am tinut cont ca specificatiile lor sa acopere cele mai exigente asteptari. Avem astfel posibilitatea sa printam peste 1.000 mp/zi la cea mai buna calitate si la cele mai mici preturi.

Pe scurt iata despre ce e vorba:

 • un Gandiinnovations Jeti 3312 la 3,2 metri latime si viteza pana la 100mp/h (productie Canada, achizitionat in septembrie 2008)
 • un Mutoh Blizzard la 1,6 metri latime calitate foto si viteze pana la 40 mp/h (productie Belgia)
 • un Mutoh Toucan la 1,6 metri latime si viteza pana la 70mp/h (productie Japonia)
 • doua printere Encad la 1,6 metri latime pentru productia de indoor (productie SUA)
 • un printer digital Develop format A3+ (productie Germania)
 • un laminator Biederman la 1,6 metri latime (productie Germania)

Productia o facem intr-un spatiu modern de 400mp. Hala de productie si birourile sunt construite recent. Fiind toate in acelasi loc va asiguram de o eficienta maxima in urmarirea comenzilor. Echipamentele folosite sunt de ultima generatie, calitatea produselor fiind una la cele mai inalte standarde.

Outdoor

Printurile sunt destinate expunerii exterioare. Durata medie de viata a unui astfel de print este de 3-5 ani. Materialele folosite ca suport sunt mesh-ul, poliplanul si hartia de panotaj (blueback).
Pentru printare folosim doua echipamente foarte performante:

 • un Gandiinnovations Jeti 3312 la 3,2 metri latime si viteza pana la 100mp/h (productie Canada, achizitionat in septembrie 2008)
 • un Mutoh Toucan la 1,6 metri latime si viteza pana la 70mp/h (productie Japonia)
 • Un Mutoh Blizzard la 1.6 metri latime si viteza pana la 40 mp/h si calitate exceptional a printului.

Putem printa:

 • mesh-uri de orice dimensiune - material texturat, perforat din plastic. Printul pe mesh este foarte usor si foarte rezistent. Datorita structurii sale permite trecerea luminii. Printul pe mesh se foloseste pentru acoperirea fatadei cladirilor. Finisarea este gratuita si consta din dublura perimetrala, lipirea fasiilor, capse. Finisarea se face cu aparat CIF.,
 • poliplan backlite – pentru caseta luminoasa
 • poliplan frontlite
 • poliplan blockout – poliplan cu insertie de carbon (pentru asigurarea opacitatii). Este folosit cu precadere pentru bannere de exterior dubla fata. Poliplanul folosit este foarte rezistent la conditii meteorologice dure (vant, ploi, soare puternic, zapada). Noi asiguram gratis si finisajul bannerelor (capse, intaritura, buzunare pentru teava, gauri de vant).
 • hartie citylight – hartia are 150gr/mp, este satinata. Printul are o calitate exceptionala, este rezistent la radiatie UV. Acest gen de print este folosit cu succes pentru afisaj exterior de genul CityLight, postere cu expunere outdoor dar si pentru lucrari mai pretentioase cu expunere interioara.
 • hartie blueback – este hartie cu spate albastru folosita la panotaj stradal. Se lipeste cu aracet fara deformarea sau distrugerea printului. Printul este rezistent la apa si UV. Solutia de printare este foarte avantajoasa financiar (printul este ieftin)
 • folie autocolanta policromie - autocolantul printat poate fii mat sau lucios, alb sau transparent. Este folosit cu precadere pentru inscriptionarea auto sau a panourilor exterioare, vitrine, casete luminoase. Datorita calitatii de exceptie a printului poate fi folosit si pentru afisaj indoor. Printul este rezistent la apa si uv, laminarea nefiind necesara decat pentru colantarea masinilor. Se poate printa pe orice fel de autocolant, in functie de necesitatile clientilor (pentru masini, pentru casete luminoase etc). Autocolantul folosit pentru print poate fi intins cu apa. Autocolantul printat poate fi intins pe suport rigid de tip FOREX, MAKROLON, FOAM, carton ondulat etc.pentru inscriptionari masini, etc

Indoor

Preturile sunt destinate expunerii interioare. Printurile au o calitate exceptionala si sunt potrivite pentru vederea de aproape. Materialele folosite ca suport sunt hartia, folia backlite, canvasul, folia autocolanta.
Pentru printare folosim echipamente foarte performante, care asigura o calitate impresionanta dar si viteza mare de productie.

 • o imprimanta Mutoh Blizzard la 1,6 m latime, cu opt capete de printare Epson pentru o rezolutie fotografica.
 • doua imprimante Encad NovaJet 850 la 1,5 metri latime, 8 capete de printare – productie SUA;
 • o imprimanta laser digitala Develop Ineo+ 252P, format A3 extins – productie Germania;

Putem printa:

 • Afise policromie pe hartie - print de o calitate exceptionala. Produsul este dedicat afisajului indoor. Hartia este de 160-200 gr/mp.
 • Polipropilena pentru sisteme de expunere (RollUp, Spidere, etc)
 • Autocolant policromie pentru vitrine sau mese de sampling, Desk-uri etc
 • Backlituri pentru caseta luminoasa - este o folie translucenta alb laptoasa. Calitatea printului este exceptionala! Se foloseste pentru fete de caseta luminoasa cu expunere indoor. Culorile sunt bine saturate si foarte vii.
 • Picturi pe canvas (panza de pictura)
 • Autocolante de mare rezolutie
 • Pliante si mape de prezentare in tiraje mici.

MATERIALE DE PREZENTARE PROFESIONALE (ROLL-UP)

Sistem de prezentare modern ce asigura reusita evenimentului. Foarte usor de folosit si de transportat. Include husa speciala de transport si este facut dintr-un aliaj metalic usor si rezistent . Pentru realizarea lor se poate folosi polipropilena sau hartie cu laminare mata sau lucioasa. Dimensiunile sunt 80 sau 85/200cm, 100/200cm, 120/200cm.
La achizitionarea roll-upului primiti gratis printul si montajul. Avantajul major este ca printul se poate schimba, montajul ulterior fiind si el gratuit.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/2242/2000
CUI: 12772969
Adresă: Strada Codrului 11, București
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide