Gratuit

EURO STANDARD SRL

Descriere companie:

Euro Standard si-a inceput activitatea in 1989. Primele investitii s-au concentrat pe actualizarea tehnologica a aparaturii pentru a face fata celor mai noi provocari din piata de print digital si nu numai.

Noi oferim soluții integrate de la procesarea datelor până la livrarea fiecarui produs.

De ani de zile, Euro Standard este lider pe piața internă prin tehnologii inovatoare, dar mai ales datorită profesionalismului și calității care o diferențiază fata de concurenta. Compania și-a extins prezența în diferite segmente de piață, cum ar fi: bănci, companii de utilități, companii de telefonie, societăți de asigurare, companii de asigurări, comercianți cu amănuntul mari, companii petroliere, agenții de publicitate, marketing direct și promovare.

Externalizare și Logistică

Outsourcing-ul este un fenomen care a atins o expansiune majoră și va continua să se prezinte și cu diversitatea și aplicațiile sale diferite ca o modalitate obligatorie pentru toate companiile. Externalizara este un proces care ajuta companiile să se concentreze asupra functiilor de bază, pe lângă reducerea costurilor. Prin externalizare, o companie devine din ce în ce mai flexibilă și mai dinamică și mai capabilă să înțeleagă schimbările și oportunitățile de piață.

Pentru noi inovația, cercetarea, dezvoltarea tehnologică și productivă a Euro Standard, sunt o prioritate de vârf, însă credem că și în compania noastră resursa fundamentală și indispensabilă este calitatea personalului.

Formarea internă este indispensabilă pentru creștere și dezvoltare deoarece munca înseamnă a ști cum să trăim împreună și să ne înțelegem într-o confruntare zilnică. Din acest motiv, credem în marile valori precum deschiderea față de ceilalți, dorința de noi provocări, spiritul critic, voința de a îmbunătăți și responsabilitatea puternică. De aceea, credem că numai oamenii cu valori mari vor putea atinge obiectivele minunate.

Calitate

Euro Standard este un partener al clienților săi prin înțelegerea sistemului de afaceri al fiecăruia.

Compania coordonează un centru de service pentru gestionarea directă și un depozit pentru a stoca arhive de produse și manuale codate de client. Departamentul se ocupa de manipularea, colectarea și transferul tuturor tipurilor de documente de hârtie la cererea clienților. Organizarea stocurilor și inventarierea terților este tratată profesional în mod autonom printr-un centru dedicat, complet automatizat și “conectat” la sediul clientului, pentru a asigura cunoașterea în timp real a nevoilor sale.

Serviciile noastre

Respectam cele mai noi standarde de calitate si performanta in domeniu, executam produse conforme cu standardele Uniunii Europene , acolo unde executia produselor impune aceste cerinte. Pentru a realiza produse cu un inalt grad de securizare utilizam elemente de securitate grafica precum microtext negativ, efecte de transparenta, raster personalizat. Nu există probleme de preluare a proiectului cu erori. Înainte de fabricarea matriței, vă oferim o previzualizare 3D interactivă, astfel încât să puteți verifica efectul general și să solicitați modificările necesare.

Print digital pe materiale textile

Print digital pe materiale textile – sublimare: steaguri, drapele, fanioane, perdele, etc

Serigrafie direct pe suport: carton, folii PVC, plăci spumoase sau alte tipuri de materiale

Sisteme expoziționale (standuri expoziționale): banner-up (roll-up), spider – pop-up, infodesk, mese sampling, etc.

Print digital indoor

Print digital indoor de mici și mari dimensiuni: postere, hârtie foto, autocolant, backlit film, canvas, tapet, bannere, etichete, etc

Print digital outdoor UV de mari dimensiuni pe materiale flexibile: mesh, frontlit, backlit, autocolant, blueback, whiteback, windowgraphic, tyvek etc.

Print digital format mare pe materiale rigide și decupare pe contur: Forex, Kappa, Foam, stiplex, sticlă, lemn, Bond, carton, etc.

Cărți de vizită

O carte de vizita eficienta va poate face remarcat! Eficienta unei carti de vizita consta in succesul de a transmite mesajul dorit de dvs. catre partenerii sau clientii de afaceri. In acest caz, doriti sa transmiteti faptul ca oferiti servicii sau produse de calitate, ca lucrati intr-un mod profesionist si responsabil si sunteti un brand ce poate fi luat in calcul atunci cand se pune in discutie o colaborare sau un parteneriat pe termen lung. Afacerile business-to-business sunt modalitatea ideala prin care va puteti dezvolta si evolua la nivel de productie si profit. Tocmai din acest motiv, atentia pentru imaginea dumneavoastra este deosebit de importanta.

Materialele de promovare ce au elementele reprezentative ale propriului brand sunt ambasadori ai afacerii dumneavoastra. Aspectul impecabil trebuie sa se reflecte si in calitatea si profesionalismul cu care sunt realizate aceste materiale personalizate, pentru a transmite aceleasi valori organizationale si pentru a va asigura o prima impresie de durata.

PRODUSE

  • Grafica de securitate
  • Hârtii de valoare
  • Holograme
  • Print Digital Outdoor
  • DTP si Pre-Press

Casete luminoase LED
Euro Standard va sta la dispozitie cu sfaturi si solutii tehnice pentru a face cat mai vizibil businessul tau.

Solutiile tehnice au un rol foarte important, deoarece contribuie la durabilitatea lor in timp, atat a functionarii cat si a existentei lor. Pot fi confectionate integral din styplex, carcasa din profile specializate cu rama click din aluminiu, cu fata din styplex sau polyplan integrale din alucobond decupat la CNC. Sistemul de iluminare se realizeaza exclusiv din LED-uri pe fundal sau montate perimetral. In ambele variante se asigura o iluminare placuta, uniforma, cu diferite intensitati si temperaturi de culoare.

Imprimarea în policromie
Print digital pe materiale textile – sublimare: steaguri, drapele, fanioane, perdele, etc

Serigrafie direct pe suport: carton, folii PVC, plăci spumoase sau alte tipuri de materiale

Sisteme expoziționale (standuri expoziționale): banner-up (roll-up), spider – pop-up, infodesk, mese sampling, etc.

Ambalaje
Portofoliul nostru de produse include ambalaje și cutii carton de orice tip și dimensiuni la cele mai mici prețuri: cutii clasice, cutii pentru transport, cutii pizza, ladițe carton, cutii cu capac, cutii cu autoformare și multe altele.

Tipar
Specialistii spun ca un print digital este cea mai buna alegere pentru printarea de tiraje foarte mici. Folosind aceast tehnic de imprimare, asigur am un timp de executie al materialelor foarte scurt, la o calitate exceptionala de la prima la ultima pagina printata.

Materialele necesare pentru promovarea afacerii unei firme sunt disponibile astfel la preturi competitive, eliminându-se stresul imprim arii în tiraje foarte mici.

Laminarea sau Plastifierea
Printatul digital pe coala SRA3 sau foaia a4 poate trece printr-un lant mai lung de operatii post-print incluzand taierea la format, rotunjirea colturilor sau procesul de laminare.

Plastifierea este incastrarea intr-un plic, buzunar, de plastic cu grosime mare astfel ca rezistenta la stressurile mecanice, zgarieturi, particule de praf, apa sa fie cat mai mare.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/6265/2002
CUI: RO14765453
Adresă: Str. Hrisovului 20 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide