Gratuit

EUROBUSINESS TIPAR SRL

Descriere companie:

Despre noi
Eurobusiness Group este o companie de avangardă, cu o acoperire globală și o poziție în creștere pe piața producției de ambalaje.
Capabilitățile noastre, capacitatea producției și tehnologia inovativă ne permit să îndeplinim cele mai complexe cerințe ale clienților noștri.
Cu o infrastructură industrială de peste 10.000 m² lângă București, fiind structurată într-o modalitate dinamică, inteligentă și eficientă, face să fie una dintre puținele companii din Europa de Est cu un ciclu complet și integrat de producție în aceeași locație.

Istorie
Eurobusiness Group a fost fondat la începutul anilor 2000 și a devenit rapid un furnizor de încredere pentru piața internă. Entuziasmul și expertiza echipei de tineri au ajutat să se transforme într-un furnizor important pentru clienții din întreaga Europă.
La început compania a avut doi angajați și doar o singură mașină de tipar iar astăzi are cele mai bune tehnologii de tipar, finisare și ambalare în două hale de producție.

Misiune
Misiunea noastră este de a livra produse inovative de înaltă calitate pentru clienții noștri.

Viziune
Credem cu tărie că succesul vine din cooperarea cu clienții și partenerii noștri.

TEHNOLOGII
Masinile de tipar de inalta performanta impreuna cu tehnicienii experimentati asigura cel mai inalt standard de calitate din industrie. Investitiile semnificative in divizia de ambalaje ne permit sa abordam toate tipurile de proiecte, de la cele comune la cele complexe, pentru a satisface cerintele clientilor nostri.

AMBALAJE

Inca de la inceputul anilor 2000 Eurobusiness produce ambalaje, atat caserate cat si necaserate, pentru diferite tipuri de produse, de la industria auto pana la cea alimentara, de la cutiile de cadouri pana la cele pentru medicamente.

  • FOOD
  • PHARMA
  • CONSUMER

PRODUSE SI SERVICII

Calitatea implementării unei idei poate face din ea un succes. Este și scopul nostru și totodată baza parteneriatului competent pe care îl propunem clienților noștri, țintit spre reușită și bazat pe soluțiile puse la dispoziție prin pachetele noastre cu oferte. Noi transformăm nevoile și cererile clienților noștri în soluțiile materiale atractive pentru a intra pe piață pretutindeni și a ajunge la un succes de durată.

  • CARTI
  • REVISTE
  • MATERIALE PUBLICITARE
  • DESIGN, PROIECTARE & PRODUCTIE

CARTI
Resursele tehnologice pe care le detinem - de la tipar plan si tipar rotativ - pana la operatiunile de legatorie mecanica - cusut, capsat, spiralat - ne fac sa putem pune la dispozitia clientilor de pe piata europeana solutiile adecvate pentru carti brosate sau cartonate.

REVISTE SI CATALOAGE
Eurobusiness, prin capacitatea si tehnologia de ultima generatie, poate oferi o gama larga de reviste si cataloage cu diferite finisari: lacuire uv, lacuire offset si acrilica, plastifiere folio, lenticular.
Te putem ajuta sa obtii cele mai bune rezultate pentru articolul, campania de marketing sau printurile de care ai nevoie.

MATERIALE PUBLICITARE
Ambalajele tiparite iti ofera posibilitatea de a securiza spatiul de expunere astfel incat poti comunica fara a imparti raftul cu alte produse similare.
Gama de materiale publicitare este foarte mare si, in functie de targetul si tipul campaniei, pot fi folosite: flyere, pliante, cataloage, calendare, stickere, felicitari, shelf-linere, wobblere, people stoppere, etc,.

DESIGN, PROIECTARE & PRODUCTIE
Printre prioritățile noastre se numără, pe lângă inovație și calitate, măiestria design-ului, soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră, viteza și funcționalitatea, deoarece încercăm să reducem cât mai mult posibil intevalul de timp dintre comandă și vizionare cu ieșirea pe piață. Parametrii tehnici pe care îi acoperim sunt și ei strâns lagați de nevoile clienților noștri.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J23/2038/2010
CUI: 16976252
Adresă: Str. Libertatii 69 Glina
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide