Gratuit

EVIA BUSINESS SOLUTIONS SRL

Descriere companie:

EVIA MEDIA oferă publicitate neconvențională, având ca scop principal acela de a te convinge asupra opțiunilor nelimitate de a te face cunoscut pe piaţă, într-un mod neconvențional. Acest tip de publicitate are capacitatea de a surprinde şi de a ajunge acolo unde ceilalți competitori nu pot fi.

EVIA MEDIA vine în întâmpinarea consumatorilor de publicitate interesați de servicii publicitare neconvenționale, de eficientizare a costurilor şi îmbunătățire a managementului de proiect. Beneficiile raportate la costuri, în cazul publicității neconvenționale, sunt mult mai mari decât în cazul oricărui alt tip de publicitate. Astfel, prin serviciile oferite de agenția noastră, mașinile de taxi, lifturile şi autobuzele R.A.T.B. transmit mesajele publicitare într-o manieră cât se poate de concisă unui număr nelimitat de privitori, atât outdoor, cât şi indoor, în mod repetitiv. Repetiția creează în mintea consumatorului valori şi brand-uri, face mai ușoare deciziile de a alege o anumita marcă, de a apela la un serviciu des întâlnit în viaţa de zi cu zi.

Cine este EVIA MEDIA ?
Partenerul tău de încredere pentru publicitatea neconvențională.
Agenție de publicitate care oferă un alt mod de promovare outdoor şi indoor

Ce oferă EVIA MEDIA?
Publicitatea pe care nu o poți arunca la coş, precum ziarul sau revista.
Publicitatea pe care nu o poți închide, precum TV-ul sau radioul.

Cine sunt colaboratorii EVIA MEDIA?
Dezvoltând simultan mai multe servicii, agenția noastră de publicitate este în măsura să deruleze proiecte cu un grad mare de complexitate, bazând-se pe relația profesională stabilită în timp, cu companii prestigioase din piaţă, care facilitează implementarea campaniilor neconvenționale outdoor mobile şi indoor. Faţă de modalitățile clasice de expunere, publicitatea neconvenționala nu agasează şi nu deranjează, din contra chiar stârnește interesul.

PUBLICITATE OUTDOOR MOBILĂ
EVIA MEDIA oferă publicitate acolo unde sunt şi clienții tăi, iar printre cele mai importante avantaje menționăm:

 • Prezenţa ce nu poate trece neobservată;
 • Grad mare de acoperire şi mobilitate;
 • Mesaje publicitare ce îşi ating maximul de eficienţă, ajungând foarte aproape de consumator;
 • Publicitate iluminată ce creşte impactul audienţei cu 16% - în cazul casetelor luminoase pe taxi;
 • Publicitatea mobilă (taxi şi RATB) are un „recall rate” de 97% şi stimulează recunoașterea mesajului publicitar de 15 ori mai mult decât orice altă forma tradițională de publicitate (Sursa: Arbitron Outdoor 2001; Product Acceptance & Research);
 • Mesaj publicitar „stand-alone”, care vizează atât pietonii, cât şi participanții la trafic;
 • Costuri (CPT - cost per thousand) scăzute comparativ cu alte canale media.

PUBLICITATE INDOOR
Mai mult de jumătate din timpul consumatorilor este petrecut în afara casei; aşadar publicitatea indoor oferă advertiserilor posibilitatea de a surprinde potențialii clienți în momentele în care aceştia nu se aşteaptă să întâlnească mesaje publicitare. În plus, dispozitivele mobile conectate la internet permit o interacțiune imediată cu produsul / serviciul promovat. Publicitatea indoor poate fi întâlnită la metrou, în restaurante, baruri şi cluburi de noapte, campusuri universitare, mall-uri şi alte spaţii comerciale, parcări de birouri şi lifturi, aeroporturi şi cabinete medicale de așteptare.

Publicitatea indoor a demonstrat că are un impact direct asupra atitudinilor consumatorilor legate de un brand. Astfel, cercetările efectuate, au arătat că publicitatea indoor deține un rol semnificativ în influenţarea motivației de cumpărare sau recomandare a produselor şi serviciilor publicitate.

Cântărește avantajele publicității neconvenționale, din punctul de vedere al atributelor spaţiilor destinate reclamelor publicitare. Posibilitățile sunt infinite şi expunerea este consolidată doar prin dinamica orașului.
În mod constant la nivelul ochilor;
În mod constant în mişcare;
În mod constant în centrul de interacțiune.

SERVICII:

PUBLICITATE PE TAXI:
Publicitatea pe taxi este vizibilă în orice moment, în locurile publice de interes major. În urma studiilor efectuate, s-a constatat că tinerii şi adulții cu vârste între 18-40 ani petrec în medie, 20 ore pe săptămâna în mașină, în trafic, acolo unde este şi reclama dumneavoastră.
Aceştia sunt consumatorii dumneavoastră de publicitate. Mesajele dumneavoastră îi urmăresc!

Puteți alege una dintre cele două variante de publicitate pe taxi:

 • CASETE LUMINOASE DISPONIBILE ÎN DOUĂ FORMATE DIFERITE
 • COLANTAREA DIVERSELOR SUPRAFEŢE ALE MAŞINILOR DE TAXI

PUBLICITATE IN TAXI
Știați că timpul mediu petrecut de un client în taxi este de 20-25 minute? Acesta consumă involuntar mesaje publicitare în diverse forme. Atrageți-le atenţia cu reclama dumneavoastră dispusă pe spatele scaunelor frontale.

Imaginați-vă cât de util este să adresați astfel consumatorilor mesajul dumneavoastră publicitar!

PUBLICITATE PE SPAŢIU ON-HOLD
Numărul apelurilor zilnice către dispeceratul companiilor de taxi este de peste 7000. Clienții companiilor de taxi, mereu în mişcare, sunt cu siguranță şi potențialii dumneavoastră clienți. Pe aceştia ii surprindeți cu greu în fata televizorului sau citind ziare şi reviste. Solicitând o comandă taxi, clientul ascultă involuntar, dar totodată extrem de atent, mesajul dumneavoastră publicitar, pus la dispoziția sa, prin intermediul serviciului nostru.

Publicitatea pe suport „on-hold” este consumată „by default” în timpul de așteptare al unei comenzi de taxi!

Aveţi un business nou în oraș, aveţi servicii noi de oferit, sunteţi interesat să creșteți notorietatea produsului / serviciului dumneavoastră? Nimic mai simplu. ...Printr-un spot audio difuzat de dispeceratul unei singure companii de taxi, „serviți” mesajul dorit celor peste 7000 de clienți ce solicită zilnic o comandă taxi.

Nu mai stați pe gânduri! Aceasta ar putea fi metoda prin care notorietatea produsului / serviciului dumneavoastră să atingă pragul dorit.

PUBLICITATE PE AUTOBUZE R.A.T.B.
Publicitatea pe R.A.T.B. este cea mai recomandată formă de promovare, întrucât ruta mijloacelor de transport în comun coincide cu cele mai aglomerate zone ale orașului.

Numai reclama în mişcare poate fi prezentă acolo unde sunt şi consumatorii. Toţi participanții la trafic sunt atenţi la drum şi vor vedea mesajul dumneavoastră publicitar. Nu contează încotro se duc, mesajul dvs. vă fi peste tot. În plus, dimensiunea reclamei nu poate fi ignorată!

Repetiția şi vizualizarea constantă a mesajului publicitar permit ca publicitatea pe R.A.T.B. să creeze brand-uri şi recunoașterea produselor / serviciilor dvs. într-o perioadă foarte scurtă de timp!

PUBLICITATE ÎN AUTOBUZE R.A.T.B.
Publicitatea în interiorul mijloacelor de transport în comun de suprafață reprezintă soluția optimă de propagare a mesajului publicitar transmis de marketeri, în special datorită faptului că într-o singura zi, doar în București, sunt targetaţi aproximativ 700.000 calatori. Acest fapt asigură eficienţa campaniilor de promovare, publicul fiind captiv, iar rata de reținere a mesajului publicitar poate depăși procentul de 78%.

Colantarea diferitelor suprafețe de expunere din interiorul autobuzelor sau difuzarea spoturilor pe ecranele special amplasate însoțesc permanent călătorii, mesajului publicitar ajungând în mijlocul zonelor aglomerate ale orașului.

SUBWAY MEDIA
Publicitatea la metrou targetează populația activă a orașului. Conform studiilor efectuate, aproximativ un sfert din locuitorii capitalei se deplasează spre / dinspre locul de muncă folosind metroul.

Mesajele publicitare amplasate fie în interiorul vagoanelor de tren, fie pe peroane sau în cadrul căilor de acces, se afla în permanenţă în contact cu publicul targetat. În timpul orelor de vârf, însemnând mai ales dimineaţa sau seara, sunt văzute de cel puţin 100.000 de călători care merg cu metroul în fiecare zi. Cu un timp mediu de plimbare de cel puţin 25 de minute, advertiserii pot trimite mesaje detaliate unui segment de populație ce „consumă” involuntar informaţiile transmise de două ori pe zi, de cel puţin 20 de ori pe lună.

LIFT MEDIA
Publicitatea în lift oferă exclusivitatea brandului dvs. cu costuri reduse!

CUNOASTEŢI UN ALT MEDIU PUBLICITAR MAI APROPIAT DE CONSUMATOR?
Lift-Media definește serviciile publicitare desemnate de ramele postate în interiorul lifturilor blocurilor de locuințe, al ansamblurilor rezidențiale şi al clădirilor de birouri, aflate în rețeaua proprie a agenției noastre.

Dintre toate mediile existente, publicitatea în lift se remarcă prin apropierea foarte mare de locuinţa publicului țintă.

Lifturile oferă un mediu unic pentru captarea atenției consumatorilor. Aceştia nu sunt distrași de niciun factor atunci când citesc mesajele publicitare sau când le privesc în mod repetat.

Publicitatea în lift oferă impactul scontat întrucât este singura care poate oferi un nivel de frecvenţă ridicat al vizualizării mesajului transmis şi expunerea continuă pentru un public ce devine captivat.

Mesajul publicitar ajunge exact acolo unde se dorește pentru că dvs. vă puteți alege zona de publicitate. Principalul avantaj al publicității în lift este reprezentat de targetarea zonală extrem de precisă.

Atunci când se află în lift, consumatorul este atent la UN SINGUR mesaj publicitar, nefiind asaltat de multitudinea de reclame ce se află zi de zi în preajma lui.

PR & MARKETING ONLINE
Serviciile oferite de agenția de publicitate Evia Media sunt destinate nu numai brand-urilor consacrate ce caută întotdeauna modalități noi de exprimare şi atingere a consumatorului, dar şi celor mai puţin consacrate şi dornice de a comunica eficient în mediul online.

Dacă sunteţi la început de drum şi nu aveţi încă o identitate vizuală, dar sunteţi interesat de acest mod neconvențional de a vă promova produsul / serviciul, noi vă putem ajuta. Am creat pentru dvs. un graphic & web design studio şi am cooptat în echipă specialiști în consultanţă şi design de brand care vă pot consilia în obţinerea identității vizuale a companiei dumneavoastră. Am dezvoltat pentru dvs. acest serviciu pentru a ne asigura că mesajul publicitar pe care doriți sa-l expuneți se potrivește specificațiilor noastre, iar calitatea şi impactul vizual corespund pretențiilor dvs.

De asemenea, stabilim împreună un plan de comunicare adaptat mediului online, plan care să cuprindă soluții optime de promovare destinate apropierii afacerii dvs. de potențialii clienți. Cunoștințele de PR şi Social Media acumulate în timp ne recomandă ca specialiști în cererea de campanii inovatoare, oferind o comunicare lineară prin intermediul internetului. Scopul în sine este să construim pentru dvs. identități vizuale / brand-uri cu care consumatorii targetaţi să-şi dorească să interacționeze şi apoi să vă promovăm:

 • OFFLINE - prin publicitatea neconvențională
 • ONLINE - prin servicii de PR, SEO şi Marketing Online

Promovarea Online reprezintă un ansamblu de operațiuni specifice Internetului, al căror scop este promovarea brand-ului / mărcii / serviciului / produsului / ofertei şi favorizează comunicarea pe internet, crescând notorietatea companiei şi implicit veniturile acesteia. Pentru a dezvolta campanii de comunicare online şi a creşte notorietatea companiei dvs., vom lua în considerare următoarele aspecte importante:

Vom face o analiza de marketing a obiectivelor şi a Target-ului companiei dvs.

Vom insera elementele acestei analize în site-ul de prezentare al companiei dvs. (vă vom construi un site sau îl vom optimiza pe cel existent, conform solicitărilor dvs.).

Vom optimiza vizibilitatea site-ului în motoarele de căutare pentru obţinerea unui trafic de calitate, aplicând concluziile analizei de marketing şi ale target-urilor.

Vom lansa acțiuni complementare de Marketing Online (Publicitate Online, emailing, webmarketing, etc.)

Vă vom pune la dispoziție rapoarte ce definesc traficul şi optimizarea investiției în publicitatea online.

Vom emite comunicate de presa targetate, pe care le vom oferi jurnaliștilor specializați pe domeniile de interes aferente segmentului targetat de dvs.

Avem strategii clare pentru comunicarea în Social Media.

Dezvoltăm aplicații pentru pagina de Facebook a companiei.

PROIECTE SPECIALE
Creativitatea nu are limite! Cu proiecte speciale cuprinzătoare, care diferă în ceea ce priveşte conținutul şi varietatea, puteți transporta brand-ul dvs. până la punctul pe care îl vizați! EVIA MEDIA livrează idei şi concepte creative, în conformitate cu nevoile specifice ale fiecărui tip de business.

Un proiect special orientat către consumatori poate reprezenta cea mai importantă forţă motrice a afacerii dvs., atunci când este gândit, implementat şi targetat în mod corect. În acest scop, EVIA MEDIA realizează şi gestionează proiecte unice, customizate pentru orice domeniu de activitate.

Partener strategic de încredere, agenția de publicitate neconvențională EVIA MEDIA este mereu pregătită pentru orice provocare!

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/4999/2010
CUI: 26929258
Adresă: B-dul Dimitrie Cantemir nr. 2, Bucureşti, Sector 4
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide