Gratuit

EVRIKA EURODIPS SRL

Descriere companie:

Suntem o tipografie din Galaţi, care s-a afirmat pe piaţa românească prin multitudinea de servicii şi produse, precum şi prin calitatea acestora şi ofertele de preţ avantajoase.
Bazându-ne pe experienţa echipei noastre în domeniul executării de lucrări tipografice, ne străduim să oferim clienţilor noştri lucrări de maximă calitate. Avem capacitatea de a asigura şi gestiona tot lanţul de operaţiuni necesare realizării lucrărilor, începând de la realizarea graficii până la finalizarea acestora. De asemenea, suntem în permanenţă la dispoziţia clienţilor noştri cu informaţii şi sfaturi referitoare la materiale şi condiţii de executare a proiectelor, punându-le la dispoziţie mostrare şi orice alte informaţii necesare.

SERVICII TIPOGRAFICE

Produsele noastre sunt executate la cele mai înalte standarde de calitate cu profesionişti în arta creaţiei publicitare, tiparului şi finisajelor. Exigenţele clienţilor noştri reprezintă argumente suficiente pentru responsabilizarea întregii echipe în performanţe de înalt nivel.
Cu o echipă competentă şi o tehnologie de vârf, realizăm mai mult decât un simplu tipar clasic. Analizăm cu atenţie pentru detalii toate proiectele, fie ele new media, tehnoredactare sau publicitate şi venim cu soluţii de branşă, de sistem sau individuale.

Cerinţele calitative tot mai mari ne-au determinat să realizăm o tipografie cu cea mai nouă linie tehnologică din Galaţi, care să respecte cele mai înalte standarde. Produsele şi serviciile de calitate pe care le-am oferit clienţilor noştri, au făcut în scurt timp diferenţa dintre noi şi ceilalţi.

Mai mult decât... tipar
Înfiinţată în 1993, cu capital integral privat, tipografia noastră s-a extins continuu, ţinând cont, în primul rând, de cerinţele pieţei şi de cererile crescânde ale clienţilor în ce priveşte calitatea produsului finit. Acest criterii au stat la baza deciziilor de achiziţie a unor utilaje performante, de ultimă generaţie, care să contribuie din plin la stabilirea unor noi standarde de calitate şi timp de execuţie pe piaţa locală şi naţională.

Evenimente notabilescreen
În anul 2008, beneficiind de un trend pozitiv al pieţei şi datorită unei politici constructive, tipografia a achiziţionat un ComputerToPlate marca Screen, capabil să genereze plăci termale cu o rezoluţie imbatabilă de 2540 dpi, reproducând cele mai fine detalii, indiferent dacă este vorba de schiţe monocrome sau policromii complexe.

Totodată, s-a achiziţionat şi o maşină de tipar în patru grupuri de culoare marca ROLAND 200E, format 50x70 cm, perfect compatibilă cu utilajul amintit mai sus. Având performanţe superioare multor maşini din aceeaşi clasă şi format, de la suprapunere şi cerneluire automată, până la softul de control al curbei de culoare, această maşină este capabilă să reproducă orice lucrare la tiraje medii şi mari, în condiţii de calitate de nivel înalt.roland200

Aceste două utilaje, împreună cu parcul deja existent de maşini şi utilaje, şi, mai presus de toate, factorul uman profesionist şi întotdeauna avid de tehnică poligrafică şi informaţie de ultimă oră în domeniu, fac ca tipografia noastră să exceleze pe piaţa locală şi naţională atât în ceea ce priveşte calitatea şi durata execuţiei oricărei lucrări, de la flyere până la albume de artă...

Tipizate fiscale

- formulare fiscale, obligatorii pentru desfăşurarea activităţii tuturor agenţilor economici;
- tipărite pe hârtie autocopiativă (culori diferite pentru exemplare diferite) sau offset de 70 g/mp;
- tipar în una sau mai multe culori, în funcţie de preferinţele clientului;
- capsare cu capse metalice sau lipire.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J17/80/1993
CUI: 3118567
Adresă: Str. Unirii 183 Galati
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide