Gratuit

GARAMOND TIPOGRAFIE SRL

Descriere companie:

Tipar ziare
Aveţi informaţii, ştiri, poze, mesaje despre evenimente curente, articole informative, editoriale şi publicitate care doriţi să ajungă rapid în format printat la un număr mare de cititori.

În acest caz tiparul unui ziar este varianta optimă. Poate avea diverse mărimi, număr de pagini, configuraţii color, iar un tiraj de 38.000 exemplare poate fi tipărit într-o oră.

Numeroase ziare cu diverse periodicităţi, pe plan local, regional sau naţional, cu articole despre evenimente politice, personalităţi, business, divertisment, cultură sau sport sunt tipărite în tipografia noastră.

Tipar cărți
Materialele cu un număr considerabil de pagini pot deveni cărţi printate. Literatură, biografii, informaţii ştiinţifice se pretează la acest tip de lucrare tipografică care ajunge să fie legată sau broşată.

Studiile sau învăţăturile cuprinse în ele pot deveni deosebit de utile în anumite domenii de activitate. La reproducerea lor pentru apariţia pe piaţă a unora dintre ele, din domeniul matematicii sau religiei, am contribuit şi noi.

Tipar reviste
Având o varietate de conţinut foarte diversificată o revistă poate fi un supliment al ziarului sau cu apariţie la intervale de timp regulate.

Puteţi să apelaţi la această formă de publicaţie tipărită dacă articolele care doriţi să le editaţi cuprind studii specializate pe domenii de activitate, note, dări de seamă şi alte informaţii mai puţin axate pe evenimente de moment. Printre lucrările tip revistă tipărite de noi se regăsesc recenzii academice sau jurnale agricole.

Servicii tipografice

  • tipărire ziare alb-negru şi color
  • tipărire cărţi și reviste
  • capsare cu o linie de de capsare „on-line”
  • tipărire de materiale pentru ambalaje
  • placi CTP
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J12/3332/1993
CUI: 4723507
Adresă: Str. Fabricii 93-105 Cluj
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide