Gratuit

GO PREF 94 SRL

Descriere companie:

Ne bucuram sa va fim de ajutor cu o varietate larga de produse si servicii. Activitatea noastra principala este gravura computerizata, laser si mecanica.

Placi gravate

Producem placi gravate pentru sedii de firma, banci, hoteluri, cazinouri, semne si simboluri de orientare, ecusoane, portchei, placi de identificare pentru utilaje diverse, placi funerare, etc. Pentru hoteluri, case de schimb valutar sau spitale, putem realiza placi gravate cu sisteme culisante.

Produsele noastre pot avea forme si dimensiuni variate precum si o paleta larga de culori.

Materialele de gravura pot fi plastic (ABS, stiplex, forex), metal (alama, bronz sau duraluminiu). Putem grava si pe materialele aduse de dumneavoastra, in functie de tipul acestora.

Promotionale

Putem personaliza obiecte promotionale ca: stilouri, pixuri, brichete, portcard-uri, agende de piele sau de metal, brelocuri, pahare, cutii de lemn, cani metalice, furculite sau cutite, genti sau serviete , ceasuri, bratari, etc.
Pentru a preveni tentative de furt, putem inscriptiona oglinzi auto, inscriptionarea fiind permanenta.
Pentru obiecte speciale va rugam sa ne contactati telefonic sau trimiteti-ne pe E-mail poze cu respectivul obiect. Va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Gravura pe materiale neconventionale

Prin “neconventional” intelegem gravarea pe obiecte cu forme speciale sau gravarea pe materiale care la prima vedere nu pot fi gravate. Ca un exemplu ar putea fi gravarea pe trofee din sticla, cristal, metal, lemn, cu forme neobisnuite sau gravarea pe materiale ca lemn, piele, plus, sticla, marmura, granit, pluta, carton, hartie. Am mai gravat si fructe sau legume, oua rosii de Paste, nuci de cocos sau globuri pentru pomul de Craciun, etc.

Trofee

Asa cum puteti vedea din imaginile alaturate, pentru aniversari sau eventimente speciale, se pot confectiona trofee, insigne sau medalii.
Trofee se pot face in general din placi de plastic sau metal, gravate si aplicate pe suporturi din lemn sticla sau marmura. Se mai pot furniza mape sau casete plusate.
Insignele sau medaliile se pot face turnate sau presate, gravate sau serigrafiate, protejate prin lacuire, emailare, vopsire sau prin aplicarea unei rasini sintetice. Pentru uniforme militare putem oferi nasturi, semne de arma sau decoratii diverse.

Galerie imagini:
Galerie video:

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/16708/1994
CUI: 6175842
Adresă: Str. Tanganului 17 Bucuresti
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide